Neler yeni

Welcome to SATBİL FORUM PAYLAŞIM

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Bir Satbil Forum Efsanesi

Satbil Reklam Alanı

Satbil Forum Reklam

F.Bahçe'de hedef final

  • Konbuyu başlatan mmusti57
  • Başlangıç tarihi
M

mmusti57

Guest
Bir yemin ettik ki

DA5236674663D74085012F96b.jpg
1_pix_beyaz.gif
1_pix_beyaz.gif
_spacer.gif
Bir yemin ettik ki
Sarı-lacivertli futbolcular, Holosko'ya asist yapan Edu'ya zafer sözü verdi Manisa'da müthiş bir yardımlaşma ve mücadeleyle Fenerbahçe 3 puanı aldı.


Maç böyle bitmez
Fenerbahçe mutlak galibiyet ve liderliği devralmak için Manisa'ya gelmişti. İlk dakikalardaki futboluyla da bunu kanıtladı. 1-0 öne geçtikten sonra ise Edu, Holosko'ya gol pası verdi. Lugano da Holosko'ya "refakat" edince Vestel Manisaspor 1-1'i yakaladı.

BÜYÜK DAYANIŞMA

BU hata Edu'nun yıkılmasına neden olurken arkadaşları, "Üzülme, maçı kazanacağız, lider olacağız, kendini toparla" dediler. Özellikle Alex, Deivid ve Lugano ona büyük destek verdi. Edu da maçın geride kalan bölümünde adeta iki kişilik oynadı, hata yapmamaya çalıştı.

LİDERLİK DE GELDİ
VESTEL
maçı F.Bahçe'nin tüm hatlarıyla "takım" olma yolunda ilerlediğini de gösterdi. Sonradan oyuna girmesine rağmen Aurelio'nun özveriyle mücadele etmesi de Zico'yu mutlu etti. F.Bahçe puanını 23'e çıkararak averajla liderliği Manisa'dan aldı.
 

seyfi

Administrator
Local time
03:53
Katılım
15 Kasım 2005
Mesajlar
6,014
Tepkime puanı
3
Puanları
0
Yaş
59
Fener'de aşı tuttumu acaba?...
 
M

mmusti57

Guest
Bülent'e cevap

E49A9CA56802FC4F84644805b.jpg
1_pix_beyaz.gif
1_pix_beyaz.gif
_spacer.gif
Bülent'e cevap
Hafta arası FOTOMAÇ'a verdiği röportajda sambacıyı hafife alan genç file bekçisi, "Deivid bana gol atamaz" dediğine pişman oldu.


V. Manisa-F.Bahçe karşılaşması bir anlamda hafta içi FOTOMAÇ aracılığıyla atışan ev sahibi takımın kalecisi Bülent ile F.Bahçe'nin golcüsü Deivid'in kapışmasına sahne oldu. Türkiye'nin 1 numaralı spor gazetesi FOTOMAÇ'a verdiği röportajda, "Deivid bana gol atamaz" ifadesini kullanan Bülent, adeta neye uğradığını şaşırdı...

Düelloyu kazandı
Genç file bekçisinin iddialı sözlerine yine FOTOMAÇ aracılığıyla yanıt veren Deivid, "Manisa maçında mutlaka gol atacağım. O maçta beni dikkatli izleyin" ifadelerini kullanmıştı. Son haftalarda formunda belirgin bir yükseliş gözlenen sambacı, verdiği sözü tutup, fileleri tam 3 kez havalandırdı ve sahadaki düellonun galibi oldu.
 
M

mmusti57

Guest
Bırakmayız

A3F9DD63EB9A9F4BAA377B35b.jpg
1_pix_beyaz.gif
1_pix_beyaz.gif
_spacer.gif
Bırakmayız
"Akıllı oynayarak istediğimizi aldık. Deivid de kalitesini gösterdi. Liderlik sezon sonuna kadar bizde kalacak".


Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico, Manisa'da şampiyonluk yolunda önemli bir engeli aştıklarını söyledi. Vestel karşısında çok akıllı bir taktikle mücadele ettiklerini belirten Brezilyalı hoca, "Futbolcularım çok iyi savaştı. 3-1'den sonra yakaladığımız fırsatları değerlendirseydik skor farklı olurdu. Bundan sonra liderliği bırakmayız" dedi.

Deivid'e sevindim
Maçın yıldızı Deivid'in kalitesini gösterdiğini söyleyen Zico, "Deivid'i tebrik etmemiz gerekir. Çünkü ne kadar kaliteli bir golcü olduğunu gösterdi. O, çok mutlu oldu. Ben de onun adına sevindim" diye konuştu. Kadro tercihini de değerlendiren Zico, "Bu maç için bu kadroyu uygun gördüm. Her maça farklı bakıyorum. İleride ne olur bilemem " yorumunu yaptı.
 
M

mmusti57

Guest
'Ben iyiyim'

DC773ECDE5D5CD49BE5BAD4Db.jpg
1_pix_beyaz.gif
1_pix_beyaz.gif
_spacer.gif
'Ben iyiyim'
Başkan Yıldırım'ın hastanede olduğu dedikodusu ortalığı karıştırdı. Fenerbahçe Başkanı, "Sağlığım yerinde" dedi.


Midesi rahatsız
F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın dün sabah şekerinin yükseldiği ve hastaneye kaldırıldığı dedikodusu Manisa'da ortalığı karıştırdı. Yıldırım, kulübün resmi internet sitesine, "Şekerimde sorun yok. Sadece midem rahatsızlandı. İyiyim" açıklamasını yaptı.

Yanal'la sohbet
Takımını Vestel Manisa karşısında yalnız bırakmayan Yıldırım, maçı tribünden izledi. Sarı-lacivertli takımın başkanı, futbolcularını tebrik için soyunma odasına indiğinde koridorda karşılaştığı Ersun Yanal ile ayaküstü görüştü ve başarılar diledi.
 
M

mmusti57

Guest
Gol de yakışırdı

067D0A786EA33F4FBBA7C4CAb.jpg
1_pix_beyaz.gif
1_pix_beyaz.gif
_spacer.gif
Gol de yakışırdı
F.Bahçe'nin aldığı farklı galibiyette sahada basmadık yer bırakmayan Appiah'ın payı büyüktü. Ganalı yıldız çok net bir pozisyonu ise kaçırdı.


Her yerde var
Hafta içindeki idmanların tamamına çıkmamasına rağmen Appiah, Zico tarafından ilk 11'de sahaya sürüldü. Ganalı oyuncu hiç idman eksiği yokmuş gibi sahada basmadık yer bırakmadı. Hem defansa yardım etti, hem hücuma çıktı. Gollü galibiyette büyük rol oynadı.

Bunu at artık
Appiah, özellikle maç 3-1 olduktan sonra büyük riskler alan Vestel Manisa kalesinde pozisyonlar buldu. Tuncay'ın sağdan götürüp, "al da at" diye verdiği top en net fırsattı. Topa dönerek vuran Ganalı oyuncu, Vestel Manisa kalecisi Bülent'i geçmeyi başaramadı.
 
M

mmusti57

Guest
Alex iki asist daha yaptı

3B44D1B9EED1D444B9150C46b.jpg
1_pix_beyaz.gif
1_pix_beyaz.gif
_spacer.gif
Alex iki asist daha yaptı

Geçen sezonun asist kralı Alex de Souza, V. Manisa karşısında da klasını konuşturdu. F.Bahçe'nin ateşleyici gücü olmaya devam eden Brezilyalı yıldız, vatandaşı Deivid'in attığı 2 ve 3. gollerin pasını vererek, bu sezonki asist sayısını 8'e çıkardı. Dünkü maçta F.Bahçe'nin bir çok atağında organizatör görevini üstlenen sambacı, sahanın en iyilerinden biriydi.
 

fatih_019

New member
Local time
03:53
Katılım
22 Şubat 2006
Mesajlar
49
Tepkime puanı
1
Puanları
0
diğer büyük takımlarınınan arasında şu an en iyisi fenerbahçe lig liderliği ile bunu da süsledi zaten bence sezon sonuna kadar da böyle gideceğini sanıyorum inşallah yanılmam
 
M

mmusti57

Guest
Aynen devam

223718DBD3166842AEAB7985b.jpg
1_pix_beyaz.gif
1_pix_beyaz.gif
_spacer.gif
Aynen devam
V. Manisa'yı 3 golle yıkan Brezilyalı yıldız iddialı: Gol atamadığım maçları telafi edeceğim.


Vestel Manisa'ya üç gol atarak beklenen patlamayı gerçekleştiren Deivid de Souza, artık şanssızlık zincirini kırdığını ve gollerinin devamını geleceğini söyledi. Attığı üç golle bir anda gündeme oturan Brezilyalı futbolcu, "Artık durmak yok. F.Bahçe'de bugüne kadar atamadığım golleri de telafi edeceğim" dedi.

Buna ihtiyacım vardı
Kupada G.Antep'e nefis bir kafa golü attıktan sonra önceki akşam da Manisa'da hat-trick yapan Deivid, "Böyle bir çıkışa çok ihtiyacım vardı. Çok eleştirildiğim günler oldu ancak benim kendime güvenim tamdı. Nihayet kendimi gösterildim. Çok mutluyum" diye konuştu.

FENERBAHÇE BENZERSİZ
DEİVİD, kendisine teknik heyetin ve takım arkadaşlarının büyük destek verdiğini de hatırlatarak "Onların bana moral verme çabalarını asla unutamam. Gollerime benim kadar sevindiler. F.Bahçe arkadaşlık ortamı bakımından gerçekten benzersiz bir kulüp" ifadesini kullandı.
 
F

fa77

Guest
ben bu david in iyi futbolcu olduğuna hala inanmıyorum beğenemedim gitti bu adamı
 

@hmet

UZAKLARDAN
Local time
01:53
Katılım
23 Eylül 2006
Mesajlar
9,165
Tepkime puanı
48
Puanları
0
Ne olursa olsun Fenerbahcenin kulübedeki adamlarida süper, tek eksik oyunu okuyacak iyi bir Antröner lazim.
 
M

mmusti57

Guest
100. yıla damga vuracağım

244B3E23F2460A4C94E46BFEb.jpg
1_pix_beyaz.gif
1_pix_beyaz.gif
_spacer.gif
100. yıla damga vuracağım
Brezilya'da yayınlanan en önemli spor gazetelerinden ElGloboesporte gazetesi, F.Bahçe'nin başarılı hocası Zicu'ya Flamengo'nun talip olduğunu yazdı.


Fener'de mutluyum
Brezilya Ligi'nin orta sıralarında yer alan takımlardan Flamengo'nun, Zico'ya talip olduğu iddia edildi. Brezilya'nın en önemli spor gazetelerinden ElGloboesporte'de yer alan haberde, Flamengo'nun Zico'ya teklifte bulunduğunun altı çizildi. Gazete, haberinde Zico'nun şu ifadelerine yer verdi: "F.Bahçe'de mutluyum. Bu sezon takımım için çok önemli. F.Bahçe'yi ligde, kupada ve Avrupa'da mutlu sona ulaştırıp tarih yazmak istiyorum.

Taraftar muhteşem
Fenerbahçe'de başarılı olabilmek için gerekli tüm ortamlara sahibim. İstediğim tüm transferler yapıldı. Elimde süper bir takım, arkamda çok güçlü bir yönetim var. Ayrıca bizi destekleyen muhteşem bir taraftar topluluğuna sahibiz. Bu süper takımda uzun yıllar kalıp, büyük başarılara imza atmayı hedefliyorum. Brezilya'ya dönmeyi hiç düşünmüyorum. Şu anda tek düşündüğüm şey, 100. yılında Fenerbahçe'ye şampiyonluklar yaşatmak."
 
M

mmusti57

Guest
arkadasım next7500 için verilen kbn dosyasını yukledim çözmüyor hiçbir kanalı sadece BISS lerş çözüyor ki onu ellede girebiliriiz onemli olan tpsler ve digerleri.
İkincisi verdiginiz kbn uzantılı dosyayı yuklediğimde sadece 490 key alıyo gerini yuklemiyor

ACİL YARDIM....
Arkadaşım zaten normalde tps ler açıyor yukarıda verdiğim dosyalar D+ lar içindi zaten onlarda akşam üstü saat 18'e kadar sonra şifre değiştiriyor senin cıhazın tps'leri açmıyorsa daha önce verdiğimiz tps yazılımını atman gerekir kolay gelsin.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst