Neler yeni

Welcome to SATBİL FORUM PAYLAŞIM

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Bir Satbil Forum Efsanesi

Satbil Reklam Alanı

Satbil Forum Reklam

2010 play-off maçları geyikleri

lececafe

Co Admin
Local time
15:01
Katılım
23 Aralık 2005
Mesajlar
5,461
Tepkime puanı
10
Puanları
0
Yaş
48
afrika2010-19146_501.jpg




2010 Dünya Kupası'na katılacak son 6 takımın belirlendiği play-off maçları sonrası yaşananlar hem düşündürdü hem güldürdü.

İlk haber İrlanda'dan. Thierry Henry'nin eliyle verdiği pas sonucu Fransa'yla 1-1 berabere kalıp, Güney Afrika'daki 2010 Dünya Kupası'na gidemeyen İrlanda'da, ülkede satılan Fransız mallarının boykot edilmesi için çağrı yapıldı.
Güney Afrika'da düzenlenecek 2010 Dünya Kupası play-off maçının uzatma dakikalarında yediği tartışmalı golle Fransa'yla 1-1 berabere kalıp, elenen İrlanda'da tepkiler dinmek bilmiyor.
Sanal dünyada Biz İrlandalılar, Thierry Henry'den nefret ediyoruz başlığı altında Fransız mallarının boykot edilmesi istendi. Sayfada, küfürlü yorumların yer alması da dikkat çekti.
Başbakan krampon temizledi
Slovenya'nın Rusya'yı eleyerek 2010 Dünya Kupası Finalleri'ne katılması halinde milli takım futbolcularının ayakkabılarını sileceğini açıklayan Slovenya Başbakanı Borut Pahor verdiği sözü tuttu.

1-0 kazanılan maç sonrası soyunma odasının yolunu tutan Pahor, oyuncuların bir kısmının ayakkabılarını temizlediğini söyledi. Bu gerçekten ilginç bir durum. Verdiğim sözü yerime getirmeyeceğimi düşünenleri yanıltıyorum ve oyuncuların kramponlarını temizliyorum diyen Slovenya Başbakanı'nın, Ancak itiraf etmeliyim ki bu doğru dürüst bir temizlik olmadı şeklindeki sözleri çevrede bulunanları güldürdü.
Mısır-Cezayir gerginliği büyüyor
Mısır, Cezayir'le yapılan Dünya Kupası eleme maçından sonra çıkan olayların ardından Cezayir Büyükelçisi'ni geri çağırdı.
Mısır Dışişleri Bakanlığı, Cezayir'in Kahire Büyükelçisini bakanlığa çağırarak, iki ülke milli takımları arasında Çarşamba günü Hartum'da yapılan maçtan sonra çıkan olaylardan duydukları "derin endişeyi" bildirdi. Daha sonra bakanlıktan yapılan açıklamada Mısır'ın Cezayir Büyükelçisi Abdulaziz Seyf el Nasr'a, en kısa zamanda Mısır'a geri dönme emri verildiği belirtildi.
Mısır Futbol Federasyonu'nun yapılan açıklamada, 2005'de kurulan UNAF'a gönderilen bir mektupla, Cezayir maçından sonra çıkan olayların ardından birlikten çekildiklerini bildirdi.
Bosna karıştı
Bosna Hersek'in sahasında Portekiz'e 1-0 yenilerek 2010 biletini kaybetmesi sonrası ülke karıştı. Maçın oynandığı kentte 90 dakika öncesi ve sonrası Portekiz kafilesine yapılan saldırılar hala konuşuluyor. Bosna emniyeti Portekiz otobüsüne çeşitli maddeler ve kutu bira fırlatan onlarca taraftarı göz altına aldı.

alıntı...
 
Son düzenleme:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8
Üst