Neler yeni

Welcome to SATBİL FORUM PAYLAŞIM

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Bir Satbil Forum Efsanesi

Satbil Reklam Alanı

Satbil Forum Reklam

'4-1'in hesabı sorulacak'

@hmet

UZAKLARDAN
Local time
16:05
'4-1'in hesabı sorulacak'

Baros'tan Fener'e gözdağı: "4-1´lik maçı unutmadık. Rövanşı alıp, zirveye yürüyeceğiz."

galatasaray27021.jpg

Ligde Gol Krallığı’na yürüyen ve Gaziantepspor’a nefis bir rövaşata golü atan Milan Baros, performansıyla göz kamaştırıyor. Sezon başında Lyon’dan transfer edilen ve attığı gollerle birçok maçta Cim Bom’a kritik puanlar kazandıran Çek futbolcunun, rakiplerini adeta sırtına alarak topla birlikte kaleye ilerlediği pozisyonlar, taraftarlardan büyük alkış alıyor. Maç sonunda, ligde kaç gol atacağı yönünde bir hedef koymadığını belirten Baros, şampiyonlukla ilgili çarpıcı mesajlar verdi:

‘İlk röveşata golümdü’

“Sanırım ilk rövaşata golümdü. Özellikle milli maçlar sonrası oynamak çok zor oluyor bizim için. Bu gol bana da büyük keyif verdi. Ama benim gol atmam önemli değil. Şampiyonluğu çok istiyoruz ve bu süreçte çok gol atıp kazanmak değil, sadece kazanmak önemli. Önümüzde 8 maç, 24 puan var.

Tüm bu maçları kazanarak şampiyon olacağımıza inanıyorum. Bu maçlardan birini de, haftaya Fenerbahçe’yle oynayacağız. İlk yarıdaki yenilgiyi unutmadık. Ali Sami Yen’de taraftarların da desteğiyle 4-1’in rövanşını alıp, zirve yürüyüşüne devam edeceğiz.”

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8