Neler yeni

Welcome to SATBİL FORUM PAYLAŞIM

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Bir Satbil Forum Efsanesi

Satbil Reklam Alanı

Satbil Forum Reklam

50 bin kişi susacak aslan kükreyecek!.

F

fiesta73

Guest
50 bin kişi susacak bu gece
ASLAN Kükreyecek!
Bu akşam Kadıköy'de şov yapmaya gidiyoruz. Haklı şampiyonluğumuzu ilan etmeye... 11 yürekli Aslan bu görev için hazır

Bu gece başka bir gece. Bu gece Kadıköy'de, sezon başından beri çeşitli oyunlarla elimizden alınmak istenen şampiyonluğumuzu söke söke ilan etmeye gidiyoruz. Yeri geldi paramız olmadı, yeri geldi hakemler hakkımızı yedi. Ama biz yine lideriz, yine lideriz. Çünkü biz, Avrupa'nın kralıyız, alemin kralıyız.

Aslan, Eric Gerets'in hafta başından bu yana dile getirdiği gibi, derbide de bildik taktiğini uygulayacak. Sezon başından bu yana sistemine sadık kalan Belçikalı teknik adam, takımını 4-3-1-2 şeklinde sahaya yaymayı planlıyor. Her zamanki gibi kanat akınlarına büyük önem veren Gerets; sağdan Hasan Şaş, soldan Ayhan'ın taşıyacağı topları Hakan Şükür-Necati Ateş ikilisiyle buluşturmayı planlıyor. Cim Bom'un bir diğer hücum alternatifi ise Sasa İliç'in yönlendireceği ataklar. Sırp yıldızın top dağıtma özelliğinden yararlanacak olan Galatasaray, bol pas yaparak rakip ceza alanına yaklaşmayı, ardından da final vuruşları yapmayı hedefliyor. Rakip yarı alandaki duran top organizasyonlarında ise başta Hakan Şükür olmak üzere, Necati, Song, Tomas ve Cihan önemli görevler üstlenecek.​

ŞAMPİYONLUK VİZESİNİ VERMEYE HAZIRMISIN????
KORKMA!!!!
CANIN ÇOK YANMAYACAK!!!
KABUS GİBİ ÇÖKMEYE!!!
CEHENNEM GİBİ YAKMAYA!!!
ŞAMPİYONLUGU ALMAYA GELİYORUZ!!!
RAHAT OLSUN ALAYINIZ!!!
LÜTFEN KORKMAYINIZ!!!

seyfi

Administrator
Local time
04:33
ilk yarı sonucuna göre

sizin trabzon maçını beklemeniz gerekecek galiba dostum

fatih_019

New member
Local time
50 bin kişi şu anda şampıyon fener şampıyon fener diye inliyor

fatih_019

New member
Local time
beş beş beş altımı geliyor ne

seyfi

Administrator
Local time
haftaya görüşeçeğiz

seyfi

Administrator
Local time
üzülmeyin! haftaya şampiyonu belirlryeceğiz..1996 yılının intikamını başka nezaman alacağız.....:puah: :puah: :puah:

F

fiesta73

Guest
seyfi' Alıntı:
haftaya görüşeçeğiz
Valla ağanın eli öpülmez size kaldı iş artık seyfi. Kıyağınızı berkli,yoruz. Bak mağlubiyetten sonra bile biz aslanlar gibi çıkıyoruz. yarın trabzon maçından sonrada fenerliler çıkabilecekmi bakalım.:confused:

atabey

New member
Local time
Seyfi biraderim bugünkü Karadeniz derbisinden alnınızın akıyla çıktınız. Kutluyorum sizi. Ancak Fenerbahçe maçından benim pek umudum yok. Hatta hiç umudum yok. Benim bir umudum Denizli maçında. Denizli'yi ikisi kupada biri ligde 3 defa yendiler bu sezon. Bu çekirge 4. defa zıplayamaz gibi geliyor bana. Zaten isterlerse maça asılmasınlar kendilerini annelerinin liginde görecekler Denizlisporlu futbolcular. İnşallah o maça kadar ligde kalma ümitleri devam eder.

F

fa77

Guest
seyfi' Alıntı:
üzülmeyin! haftaya şampiyonu belirlryeceğiz..1996 yılının intikamını başka nezaman alacağız.....:puah: :puah: :puah:

Fenerbahçe size puan kaybetmez abicim kusura bakma bize oynadığı topun yarısını size oynasın bi 4 de size çeker benim hiç ama hiç ümidem yok o dediğin olay biraz zor gözüküyor rize maçı seni aldatmasın rize 90 dakika kalecisiz oynadı :puah: :puah: :puah:

seyfi

Administrator
Local time
göreceğiz......

F

fiesta73

Guest
FRISBY' Alıntı:
50 bin kişi şu anda şampıyon fener şampıyon fener diye inliyor
Ses gelmiyor FRISBY, o gün bu gün kayıbsın halen fenerbahçenin şampiyonluğunu mu kutluyorsun. Bizim forum olarak sana ihtiyacımız var. Ne olursun dön artık. :puah: :puah: :puah:

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8