Neler yeni

Welcome to SATBİL FORUM PAYLAŞIM

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Bir Satbil Forum Efsanesi

Satbil Reklam Alanı

Satbil Forum Reklam

Beşiktaş hoca arayışında

murat

New member
Local time
21:34
Beşiktaş hoca arayışında
22104.jpg
Beşiktaş Yönetimi hoca arayışlarına başladı. En büyük aday, 100. yılda Kartal'ı şampiyon yapan...

Sezon sonunda Tigana ile yollarını ayıracak olan Beşikaş’ta Başkan Demirören yerli hocaya sıcak bakmıyor. En büyük aday, 100. yılda Kartal'ı şampiyon yapan 'profesör' lakaplı Lucescu...

Denizli’ye ret
Jean Tigana'nın, "Kimse beni parayla satın alamaz. Türkiye'den sezon sonunda ayrılıyorum" sözleri üzerine Beşiktaş Yönetimi hoca arayışlarına başladı. Siyah-Beyazlı kulübün genel sekreteri Kenan Öner ile Futbol Şube Sorumlusu Abdi Celalettin Kolot, Mustafa Denizli'yi desteklerken, Asbaşkan Levent Erdoğan ve yönetici Bülent Deriş ise Samet Aybaba ile Sinan Engin'in isimlerini ortaya attı. Ancak Başkan Yıldırım Demirören'in bir sözü tartışması noktaladı: Artık yerli bir hocayla çalışmak istemiyorum. Bu hatayı bir kez yaptım...

‘Ayrılıyorum’
Başkanın bu tavrı üzerine gözler Beşiktaş'ı 100. yılında şampiyonluğa taşıyan Mircea Lucescu'ya çevrildi. Ukrayna'nın Shakthar Donetsk'i çalıştıran kurt hoca, geçtiğimiz hafta Rumen basınına takımından ayrılacağını açıklamıştı. Demirören'in yakın arkadaşı olan tecrübeli çalıştırıcının Beşiktaş'a geri dönmeye sıcak baktığı bildirildi. Siyah-Beyazlı ekibi iki sezon çalıştıran Luce, 66 maçta 44 galibiyet, 15 beraberlik ve 9 mağlubiyet aldı. Bu arada Lucescu’nun dışında Greame Souness’ın da ismi kulislerde konuşuluyor.
Kaynak: Fanatik

cihat çapa

New member
Local time
21:34
Beşiktaş hoca arayışında

Jean Tigana'nın, "Kimse beni parayla satın alamaz. Türkiye'den sezon sonunda ayrılıyorum"

Tüh Tühhhhh tühhhhhh çok üzüldüm çok üzüldümmmmmm.Durduğu zaten HATA.

Son düzenleme:

@hmet

UZAKLARDAN
Local time
19:34
Sirada Zico'da var insallah.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8