Neler yeni

Welcome to SATBİL FORUM PAYLAŞIM

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Bir Satbil Forum Efsanesi

Satbil Reklam Alanı

Satbil Forum Reklam

Bettoni giremez!

M

mmusti57

Guest
Bettoni giremez!
trans.gif
Yönetim, Tigana’nın arkadaşı Richard Bettoni’nin tesislere girişini yasakladı. Bettoni’nin transferlerden komisyon aldığı konuşuluyor 22.09.2006
trans.gif
trans.gif
trans.gif
trans.gif
trans.gif
trans.gif
trans.gif
tigana2209.jpg
trans.gif
trans.gif
trans.gif
trans.gif
trans.gif
trans.gif

trans.gif

Yönetim yasakladı
Beşiktaş’ta, teknik direktör Jean Tigana’nın göreve gelmesinin ardından, Siyah-Beyazlı takımın hemen hemen tüm transferlerinde adı geçen Fransız teknik direktörün yakın arkadaşı ve ortağı Richard Bettoni’ye tesislere giriş yasağı getirildi. Geçtiğimiz sezon takım istatistikçisi sıfatı altında Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde görev yapan Richard Bettoni’nin, ikinci bir emre kadar tesislere girişinin men edilmesi kafalarda soru işareti bıraktı.

Tigana şaşırdı
Camia içinde Beşiktaş’taki transferlerden komisyon aldığı iddialarının ayyuka çıkmasıyla birlikte, yönetimin böyle bir karar aldığı ifade edildi. Bu durum karşısında oldukça şaşıran Tigana’nın, yönetime neden böyle bir karar alındığını sormasına karşılık somut bir cevap alamadığı kaydedildi. Tigana’nın arkadaşı hakkındaki suçlamaları kabul etmediği ve konuyla ilgili olarak başkan Yıldırım Demirören’le önümüzdeki günlerde biraraya geleceği ifade edildi.

Bana yardım et Başkan!
Geçtiğimiz günlerde bir gazeteye verdiği özel röportaj, Jean Tigana’ya pahalıya maloldu. Fransız teknik direktörün, verdiği özel röportaj sonrası bazı çevrelerin tepkisini çektiğini söyleyerek, yönetime, “Röportaj sonrası çok düşman kazandım, yanlış anlaşıldım. Sizden yardım bekliyorum” dediği öğrenildi. Bu öneri karşısında oldukça şaşıran başkan Yıldırım Demirören ve 2. başkan Murat Aksu, Tigana’ya, “Böyle olmasını sen istedin. Konuştuğun ile yaptıkların çelişti. Böyle olması normal. Bu durumu düzelt” karşılığını verdi. Bu konuşmanın üzerine Tigana’nın gazetecilere eskisinden daha sıcak davranması da gözlerden kaçmadı.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8