Neler yeni

Welcome to SATBİL FORUM PAYLAŞIM

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Bir Satbil Forum Efsanesi

Satbil Reklam Alanı

Satbil Forum Reklam

Bu bücür herkesin dilinde

DeNiZCiLeR

Co Admin
Local time
04:26
Bu bücür herkesin dilinde

İsmail ER

1301269.jpg
Minik Muhammed Demirci, kendine Ronaldinho ile Sergen Yalçın’ı örnek alıyor. Beşiktaş Yöneticisi Sinan Vardar, Muhammed için "Profesyonelliği için ilk adımı atacağız. Geleceğini garanti altına almalıyız" dedi.

BEŞİKTAŞ minik takımının yıldızı Muhammed Demirci, dün yönetici Sinan Vardar ve kendisini bulan Gaziosmanpaşa Gençlerbirliği Kulübü Başkanı Seyit Ateş ile medya önüne çıktı, kendisine güvenenleri mahcup etmeyeceğini söyledi. 11 yaşındaki Muhammed futbol topuyla yaptığı gösteride herkesi kendine hayran bıraktı. 4 yıldır futbol oynadığını belirten Muhemmed, "Dünyada Ronaldinho, Türkiye’de Sergen’i örnek alıyorum" dedi.

Yönetici Sinan Vardar, Muhammed’in Türk ve dünya futbolu için ümit vaat eden yetenekli bir futbolcu olduğunu belirterek şöyle konuştu:

"Muhammed henüz 11 yaşında. Bundan sonra kendisini bekleyen uzun bir yol var. Muhammed’i küçük bir yavru gibi muhafaza etmeliyiz. Yönetim olarak kendisine çok büyük özen göstereceğiz. Muhammed büyük bir değer. Profesyonelliği için ilk adımı atacağız. Önümüzdeki günlerde bu konuda çalışmalarımız olacak. Öncelikle Muhammed’in geleceğini garanti altına almalıyız. Onu kısa bir süre sonra ’A’ takımda izleyeceğimize inanıyorum."

Muhammed’
in manevi babası Seyit Ateş ise minik yıldızın bir varoş çocuğu olduğunu belirterek, şöyle dedi:

"Gaziosmanpaşa’nın ücra köşelerinde Muhammed gibi yüzlercesi var. Muhammed onların öncüsü oldu. Muhammed’i 4 yıl önce bir sosyal faaliyet sırasında tanıdım. 27 yıldır başkanlığını yaptığım Gaziosmanpaşa Gençlerbirliği Spor Kulübü’ne getirdim.

Daha sonra da Beşiktaş’ta lisans çıkardık. Fenerbahçe ve Galatasaray kulüpleri de Muhammed’i istediler. Yönetimle cuma günü bir araya gelerek, sözleşme konusunu görüşeceğiz. Muhammed’in gördüğü ilgiden dolayı şımarmaz. Bilimsel olarak çalışıyoruz. Çapa Tıp Fakültesi Spor Ana Bilim Dalı’nda bir heyet sürekli bilimsel testler yapıyor. 5 yıl sonra Muhammed’i BJK İnönü Stadı’nda şov yaparken göreceğiz."

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8