Neler yeni

Welcome to SATBİL FORUM PAYLAŞIM

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Bir Satbil Forum Efsanesi

Satbil Reklam Alanı

Satbil Forum Reklam

Çok zevk aldım

@hmet

UZAKLARDAN
Local time
19:11
Çok zevk aldım

schuster_9.jpg

Bernd Schuster Derbi’den oldukça zevk aldığını söyledi.
Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, Fenerbahçe maçının ardından yaşadıkları şanssızlıktan yakındı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, 1-1 sona eren derbi maçın ardından görüşlerini açıkladı. Schuster ilk yarıda yaşadıkları sakatlıkların maçın kaderini etkilediğini söyledi.

Schuster sözlerini şöyle sürdürdü: "Maçın son dakikalarına bakarsanız mutlu olduğumu söyleyebilirim. Bugün zor anlar yaşadık, ilk yarıda yaşadığımız sakatlıklarımızdan ve zorunlu oyuncu değişikliklerimizden dolayı. Fenerbahçe kalecisi de yaşadığı sakatlıktan dolayı sürekli olarak maçı soğuttu. Bunları gözönüne alırsak mutlu olduğumu söyleyebilirim. Bu derbiden çok zevk aldım, yaşadığımız zorluklar olmasaydı daha da güzel olabilirdi.

Penaltıyı kimin atacağı anlık durumlardır. Bobo ve Guti de çok deneyimli oyuncular, benimi için önemli olan golün olması, kimin penaltıyı attığı değil."

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8