Neler yeni

Welcome to SATBİL FORUM PAYLAŞIM

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Bir Satbil Forum Efsanesi

Satbil Reklam Alanı

Satbil Forum Reklam

Dünya Galatasaray'ı alkışlayacak

F

fiesta73

Guest
GALATASARAY'DAN DEV PROJE
Galatasaray yönetimi, son yıllarda sürekli mali krizlerle anılıyor. Zaman zaman futbolcularına transfer taksitlerini bile ödeyemeyen, hatta bu yüzden Ribery gibi genç bir yıldızını elinden kaçıran sarı kırmızılı yönetim, yine de Lübnan'da yaşananlar nedeniyle harekete geçmek istiyor.

İsrail'in saldırılarıyla tam bir insanlık dramının yaşandığı Lübnan'a yardım eli uzatmayı hedefleyen Galatasaray yönetimi, tüm dünyada ses getirecek bir hedef belirledi.

Ancak bu hedefe ulaşmak çok da kolay değil:

DÜNYA BU MAÇI KONUŞACAK
Yer: Almanya
Rakip: Real Madrid ya da Barcelona
Plan: Tüm dünyanın ilgiyle takip edeceği bu maçın tüm gelirinin Lübnan'daki savaş madurlarına yolanması

Galatasaray yönetiminin aslında sır gibi saklamaya çalıştığı bu proje için henüz çalışmalar tam olarak başlamadı. Sarı kırmızılı yönetim, takvimde uygun bir zaman belirleyip (örneğin ligin devre arasında) Real Madrid veya Barcelona ile bu yardım maçında karşılaşmayı istiyor.

Maça dünyaca ünlü bir rakibin yanı sıra, devlet liderleri de davet edilecek. Maç öncesi ve sonrası yapılacak organizasyonlarla yardım miktarının büyümesi sağlanacak.

FAVORİ REAL MADRID.. PLASE BARCELONA..
Galatasaray yönetiminin ilk hedefi Real Madrid. Real Madrid'in teklifi kabul etmemesi durumunda ise Barcelona'nın kapısı çalınacak. Her iki kulüpten de red cevabı gelmesi durumunda Avrupa'nın başka dev kulüplerine de teklif götürülebilecek. Dünyaca ünlü bir takımla anlaşıp, Türkler'in bol olduğu Almanya'da özel bir maç yapmayı planlayan Galatasaray yönetimi, organizasyondan elde edilecek tüm tribün ve yayın gelirlerini, Lübnan'daki savaş madurlarına yollayacak.

Projede Ekim ayına kadar mesafe alınması bekleniyor.

seyfi

Administrator
Local time
08:03
Projede Ekim ayına kadar mesafe alınması bekleniyor.

bayağı varmış hani

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8