Neler yeni

Welcome to SATBİL FORUM PAYLAŞIM

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Bir Satbil Forum Efsanesi

Satbil Reklam Alanı

Satbil Forum Reklam

Dünyanın en iyisiyiz

F

fiesta73

Guest
1_pix_beyaz.gif
D658CECBA3C1654E9DC9CCEEb.jpg
1_pix_beyaz.gif
1_pix_beyaz.gif
_spacer.gif
Dünyanın en iyisiyiz
"Türk futbolcuların yeteneği dünyada kimsede yok. Ama biz bu yeteneği iyi kullanamıyoruz".

Ümit Karan, Türk futbolcusunun yeteneğinin Avrupalılarda bulunmadığını söyledi. Futbol Ekstra dergisine açıklamalarda bulunan Ümit, Türk futbolcusunun eksiği değil fazlasının olduğunu savunarak, "Oradaki futbolcular eğitimle bir yere geliyor, buradaki futbolcular ise eğitim almadıkları için doğal yetenekleriyle başarılı oluyor. Bir de eğitim alsa, Türk futbolcusu Avrupa'nın Brezilyalısı olur" diye konuştu.

PAPUCU ETMEZLER
Dünyada futbol için doğal yetenekli iki ülke bulunduğunu anlatan Ümit Karan, "Biri Brezilya, diğeri Türkiye. Aradaki fark onlar eğitimle ilerliyor, biz doğal halimizle yetiniyoruz. Türk futbolcuların yeteneği dünyada kimsede yok, buna inanın. Ben Almanya'da yaşadım, Alman gencini biliyorum, Türk gencini de biliyorum. Almanya'nın genci bizim Türk gencinin pabucu bile olamaz" dedi.

Kaynak:fotomaç

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8