Neler yeni

Welcome to SATBİL FORUM PAYLAŞIM

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Bir Satbil Forum Efsanesi

Satbil Reklam Alanı

Satbil Forum Reklam

Ertuğrul Sağlam istifa etti

@hmet

UZAKLARDAN
Local time
23:30
Ertuğrul Sağlam istifa etti

461320081007012742118.jpg

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, istifasını yönetim kuruluna verdi.

Ertuğrul Sağlam şu anda Nevzat Demir Tesisleri'nde basın toplantısı düzenliyor.

Altyapıdan 15 oyuncuyu A takıma kazandırdık. Geçtiğmiz yıl 4 yıldır yaşamadığımız liderlik sevincini yaşadık. Çeşitli zaferler yanında hezimetler de yaşadık.

Hakem hataları, sakatlıklar ve cezalar belki de şampiyonluğu elimizden kaçırdık. En büyük üzüntümüzü taraftarımıza şampiyonluğu yaşatmamak oldu.

Fenerbahçe'nin 8 Galatasaray'ın 3 puan önündeyiz. Metalist karşısında alınan eleniş

Hayat devam ediyor cümlesi farklı algılandı. Ligde oynayacağı maç öncesi takımı maça hazırlamaktı. Elenişten dolayı üzmüş olduğumuz camiamızdan tekrar tekrar özür diliyorum.

Her ortamda camiamızı en iyi şekilde temsil ettiğimizi düşünüyorum. Daha ilk günden

İyi günde el altından yıpratanlar oldu. Neye hizmet ettiğini anlamıyorum.

Biz rakiplerle müceadele ederken bir de içerde mücadele vetti. İçimde biz üzülürken sevinenler oldu.
Bana yapılanları içime sindiremiyorum. Yıpratma kampanyası ile karşı karşıya bırakıldım.

Yerli hoca ile yabancı hoca arasındaki çifte standartın kaldırılmasını istiyorum

Türk antrenörlüğünün saygısı için istifa ediyorum.

İstifa için 4 günü bekledim. Hacettepe'den alınan 3 puanı Beşiktaş kazandımka için bekledim.

Bana kimseyle ggörüşmedikleri söyleyenler şimdi rahat rahat görüşebilirler.

Tekrar tekrar bizi yanlış anlamış. Ben Beşiktaş'ta Ertuğrul Sağlam oldum. Vefayı da ahde vefayı da bilyirim

Para peşinde koşmayaçcak insan olmadım. Beşiktaş'taki sevgimi paraya tahvil etmeye çalışanları bundan sora utanırlar mı bimiyorum.

İnsanların samimiyetsizliklerini Beşiktaş'a saygımdan dolayı anlatmayacağım.

Tribünler adam gibi adam Ertuğrul Sağlam dediler. Ben görevimi adam gibi başlarım adam gibi devam edip adam gibi bitiriyorum.

Hepiminiz hakını helal etsin..

MüDüR

Administrator
Local time
01:30
yazık olmuş çok ararlar onu...

SaTBiL™

Administrator
Local time
Web sitesi
www.cekingen.net
Karar BJK için hayırlı olur inşallah.
aragoneste en kısa zamanda istifasını vermesi gerekir, yoksa bu fenerin hali çok kötü.

murat1316

New member
Local time
Web sitesi
www.zurnaciogullari.com
bence ertugrul erken gelmişti zaten besiktasa...Türk olması da onun en büyük dezavantajıydı..aragones gitmesin,,böyle iyi:):)

azizcan

New member
Local time
ertuğrula üzüldüm darısı fenerbahçemizin başına inşallah

tays76

New member
Local time
23:30
valla ADAM gibi ADAMı kaybettik. Ertuğrul yerine yönetimin gitmesi gerekiyodu.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8