Feldkamp, sabah idmanından sonra yaptığı basın toplantısında, transfer müjdesi verdi.
Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp, Türk Telekom Lig A ekibi Boluspor'la özel maç yapmak için geldikleri Bolu'da konakladıkları Termal Otel'de sabah antrenmanından sonra basın toplantısı düzenledi.
Bu akşam oynayacakları Boluspor maçıyla alakalı olarak sabah antrenmanından önce futbolcularla toplantı yaptığını belirten Feldkamp, ''Toplantıda, takımla beraber geleceğimizi nasıl belirleyeceğimizi konuştuk'' diye konuştu.
''Bazı futbolcularının durumundan memnun değilim''
Boluspor karşılaşmasının ardından Karşıyaka ile hazırlık maçı yapacaklarını
hatırlatan Feldkamp, ''Futbolcularla durumlarını açık açık konuştuk. Bazı
futbolcularımın durumundan memnun değilim. Mehmet Güven ve Uğur'un 90 dakikalık maçları yok. O yüzden bugünkü maçta 90 dakika oynatacağım. Bu iki futbolcu iyi oynarlarsa 70 dakika sonra oyundan alırım, kötü oynarlarsa 90 dakika oynatacağım. Son durumlarını görmek istiyorum. Mehmet, geçen seneki mevkiinde, Uğur ise sağ tarafta oynayacak'' dedi.
Bir gazetecinin, ''Hasan Şaş'ın en iyi oynadığı mevki sol taraf'' sözü
üzerine Feldkamp, ''Hasan Şaş, keşke sol tarafta o performansı gösterebilse'' ifadesini kullandı.
Tranfser
Feldkamp, yeni transferler yapılıp yapılmayacağının sorulması üzerine
şunları kaydetti:
''Biz şu anda transfer yapmak istiyoruz. Hatta UEFA'da oynayacağımız ilk maçta görev yapabilecek bir futbolcu almayı düşünüyoruz. Takıma iki yeni futbolcu gelebilir.''
''Arda henüz tam performansını gösteremiyor'
Sarı-Kırmızılı takımın hocası, bir gazetecinin Arda'nın geçen sezon en
dikkat çeken oyunculardan biri olduğunu ifade etmesi üzerine şöyle konuştu:
''Arda geçen sezon son dönemde çok önemli bir sakatlık geçirmiş. O
sakatlıktan sonra da tam toparlanamadığını düşünüyorum. İstanbul maçında sol tarafta oynadı, oradaki performansından memnun değilim. Henüz tam performansını göstermiyor. Bu dönemdeki yapacakları benim için daha önemli.''
7 ismin yeri hazır
Feldkamp, futbolculardan genel olarak memnun olup olmadığının sorulması
üzerine bir değerlendirme yapmadı.Alman hoca, ideal 11'i oluşturup oluşturmadığının sorulması üzerine, yedi oyuncunun yerinin hazır olduğunu bildirdi.
''Benim her konuda çözümüm var''
Takımın tam hazır olmadığına ilişkin yorumların hatırlatılması üzerine
Feldkamp, ''Çözüm aramıyorum. Benim her konuda çözümüm var. Benim çözümümün takım içinde ne derece ciddi bir şekilde olacağı önemli, onu araştırıyorum'' diye konuştu.
alıntı