Neler yeni

Welcome to SATBİL FORUM PAYLAŞIM

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Bir Satbil Forum Efsanesi

Satbil Reklam Alanı

Satbil Forum Reklam

G.Saray 1 puanı 90'da kurtardı: 1-1

SaTBiL™

Administrator
Local time
14:28
Web sitesi
www.cekingen.net
21778.jpg

Galatasaray, Gaziantep'te son dakikada güldü. Turkcell Süper Lig'de 11. haftanın son maçında Gaziantepspor'la deplasmanda karşılaşan sarı-kırmızılılar, rakibiyle 1-1 berabere kaldı. Galatasaray yenik duruma düştü maçta Servet'in son dakika golüyle liderliğini ve 'namağlup' unvanını korudu.
Kamil Ocak Stadı'ndaki maçın ilk yarısında topa daha çok sahip olan taraf Gaziantepspor'du. Buna karşın evsahibi ekip rakip kalede pozisyon üretmekte zorlandı. Galatasaray da kontrataklarla aradığı fırsatları bulamayınca ilk yarı golsüz geçildi.
21777.jpg
blank.gif

Gaziantepspor oyundaki hakimiyetini ikinci yarıda da sürdürürken, 57. dakikada Erdal'ın golüyle 1-0 öne geçti. Golden sonra Galatasaray Teknik Direktörü Feldkamp, Brezilyalı yıldız Lincoln'ü çıkarıp yerine Uğur'u alırken, 64. ve 72. dakikalarda Nonda ve Ümit'in kafa vuruşlarıyla beraberlik sayısına çok yaklaştı. Son bölümlerde yoğun baskı kuran sarı-kırmızılılar, ofsayt tartışmalarına neden olan pozisyonda Servet'in golüyle beraberliği sağladı. Kalan kısa sürede başka gol olmadı ve maç 1-1 sona erdi.
Galatasaray bu sonuçla ligdeki 4. beraberliğini almasına karşın puanını 25'e çıkararak Sivaspor'un averajla önünde liderliğini sürdürdü.

SaTBiL™

Administrator
Local time
Web sitesi
www.cekingen.net
"Hasan bana küfür etti"

Yıllarca Galatasaray'da top koşturan Ergün Penbe, bugün Gaziantepspor formasıyla eski takımına karşı mücadele etti. Deneyimli oyuncuların maçtan sonra söyledikleri ise çok konuşulacağa benziyor.
6740_9759_B_ergun001.jpg

Penbe şunları söyledi: "Herkes bugün izledi, ben de maçtan önce söylemiştim maçtan puan alacağımızı. Galatasaray'ı böyle yakalamışken, 3 puan alabileceğimiz bir maçı kazanmalıydık, maalesef berabere bitti. Hakem maçın genelinde iyiydi ancak biz 1-0 öne geçince tüm kararlarını Galatasaray lehine vermeye başladı. Hasan Şaş, hakemin yanında bana küfür ediyorsa ve hakem buna birşey demiyorsa benim söyleyecek birşeyim yok. Hasan Şaş, yıllarca top oynadığı arkadaşına hakemin yanında küfür etti. Hakem de Hasan'a cesaret edip kart gösteremedi."

@hmet

UZAKLARDAN
Local time
12:28
Maci seyrettim son dakika golü biraz sans eseri oldu.

batuhanx

New member
Local time
Yarım metreye yakın ofsayt vardı spor programlarında açıkca gösteriyor ayrıca servet ve song tarafından yapılan iki faul var hadi song,un faulü penaltı olmayabilir ama servetin yaptığı faule penaltı verilebilirdi.Sinan ENGİN,e sormak lazım dünkü bariz faüle itiraz ederek sohw yaptı ve bundan sonra PAF takımıyla çıkacaklarını söyledi o zaman Gaziantepspor da bugünkü maçtan sonra PAF değil genç takımıyla lige devam etmesi lazım bu ofsayt golü ve penaltıdan sonra..

zavzagalı

New member
Local time
Web sitesi
www.arakli.gen.tr
cekilin kenara Ersun hocamızla bomba gibi geliyoruz haftanın en karlı takımı Trabzonspor Fenerbahçe Sivasspor

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8