Neler yeni

Welcome to SATBİL FORUM PAYLAŞIM

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Bir Satbil Forum Efsanesi

Satbil Reklam Alanı

Satbil Forum Reklam

G.Saray, Adnan Polat’a kalıyor

Turkiye-Sevd@lisi

New member
Local time
08:31
Ezanlarin Yukseldigi Minarelerden,Ay Yildizin Golg

G.Saray, Adnan Polat’a kalıyor​

11 Mart 2008 Salı

369549_2.gif
G.Saray’da Başkan Canaydın’ın, ‘Polat’ın etrafında birleşin’ çağrısına Taner Aşkın, Serdar Eder ve Nazım Durak kararlarını yarın açıklayacak

DİVANDA AÇIKLAYABİLİR
G.Saray’da yaklaşan seçim öncesi başkan adayları arasındaki “birlikte çalışalım” görüşmeleri hız kazandı. Başkan Canaydın’ın adaylara ‘tek adayla seçime girin’ çağrısına kulak veren adaylardan Taner Aşkın, Serdar Eder ve Nazım Durak’ın dün en güçlü aday olarak gösterilen Adnan Polat ile bir araya gelerek birlikte hareket etme fikrine sıcak baktıklarını ilettiği öğrenildi. Adnan Öztürk’le görüşerek yardımcılık teklif eden Polat, yarın divan toplantısında birleşme açıklamasını kendisi yapacak.

“BİRLEŞME OLACAK”
Seçimlere Canaydın’la istişare ederek aday olduğunu belirten Polat, “Canaydın’ın arzusu seçimlere tek adayla gidilmesi. Birleşme benim etrafımda olmalı. Birlik olmamız için elinden geleni yapıyor. Birkaç gün içinde birleşme olacağını düşünüyorum. Tek aday üzerinde birleşme olmazsa en fazla iki adayla seçime gideceğimizi düşünüyorum” dedi. Adnan Öztürk’ün çekilmek istemesine rağmen, Adnan Polat’a karşı olan liseli üyelerin ısrarı karşısında geri adım atamadığı iddia edildi. > Mustafa KARAGÖL

[SIZE=+0]“Başarıya giden adımlar” atıldı [/SIZE]
G.Saray Kulübü, tekerlekli sandalye basketbol takımı ve engelli vatandaşlar için ‘’başarıya giden adımlar’’ adıyla bir gece düzenledi. Geceye Özhan Canaydın, Adnan Polat, Aziz Yıldırım, Sadri Şener, Levent Kızıl gibi spor dünyasının ünlüleri katıldı. G.Saray başkan adayı Adnan Polat, projeden 1 milyon YTL’lik gelir beklediklerini söyledi.

DİVAN YARIN TOPLANIYOR
G.Saray Kulübü aylık Olağan Divan Kurulu Toplantısı yarın saat 13.30’da G.Saray Lisesi’nde yapılacak. Toplantıda seçim genel kurulu dolayısıyla, başkan adaylarının programları hakkında açıklama yapması bekleniyor.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8