Neler yeni

Welcome to SATBİL FORUM PAYLAŞIM

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Bir Satbil Forum Efsanesi

Satbil Reklam Alanı

Satbil Forum Reklam

G.saray Carrusca'ya Kavuştu..

F

fiesta73

Guest
G.SARAY CARRUSCA'YA KAVUŞTU..

Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı Estudiantes forması giyen Arjantinli orta saha oyuncusu Marcelo Carrusca, sarı kırmızılı takımla sözleşme imzalamak üzere İstanbul'a geldi. Perşembe sabahı sağlık kontrolünden geçecek olan Arjantinli futbolcu Mondragon'u çok iyi tanıdığını belirtti.

26 Temmuz 2006, 17:13
b33e8748-ads_z032.bmp

.::CARRUSCA'YI TARAFTAR KARŞILADI::.

26 Temmuz çarşamba saat 17:00'de Arjantin'den İstanbul'a gelen Carrusca'yı 100 kadar Galatasaray taraftarı karşıladı.

Perşembe sabahı sağlık kontrolünden geçecek olan Arjantinli oyuncu, sözleşmede yer alan ufak pürüzler giderildikten sonra kendisini sarı kırmızılı renklere bağlayacak sözleşmeye imza atacak.

.::''ELİMDEN GELDİĞİNCE BÜYÜK KATKI SAĞLAMAK İSTİYORUM''::.

Kulüp sportif direktörü Mustafa Turgun ile İstanbul'a gelen Arjantinli futbolcuyu, Atatürk Havalimanında sarı-kırmızılı taraftarlar karşıladı.

Taraftarların boynuna sarı-kırmızılı atkı astığı 23 yaşındaki sol kanat oyuncusu, kendisine gösterilen ilgiden dolayı şaşırırken, tezahüratlarla havalimanını adeta inleten taraftarlar, çıkışta izdihama neden oldu.

Türkiye'de bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Carrusca, Galatasaray gibi tanınmış bir camiada futbol oynayacak olmaktan dolayı da sevinçli olduğunu kaydederek, ''Galatasaray takımına elimden geldiğince büyük katkı sağlamak istiyorum'' dedi.

.::HAKAN ŞÜKÜR'Ü BİLİYORUM, MONDRAGON'U ÇOK İYİ TANIYORUM::.

Galatasaray'ı ne kadar tanıdığının sorulması üzerine ise Arjantinli futbolcu, ''Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birisi olduğunu biliyorum. Zaten Şampiyonlar Ligi ve UEFA Kupası maçlarında da takip etmiştim. Hakan Şükür'ü biliyorum, özellikle de Mondragon'u çok iyi tanıyorum. Gelmeden önce ondan bilgi almıştım. Burada olmamdaki en büyük etkenlerden birisi de odur'' diye konuştu.

Carrusca yarın Bakırköy Acıbadem Hastanesinde sağlık kontrolünden geçecek.

Kaynak:Ajansspor

Son düzenleme:

seyfi

Administrator
Local time
05:29
hayırlı olsun.............

webwelet

Guest
Local time
03:29
:kutla: :kutla: hayırlı uğurlu olsun abicim gözümüz aydın :kutla: :kutla:

turan45

New member
Local time
05:29
hayırlı olsun cımbomuma ışşallah ıyıışleryapar saygılar

F

fiesta73

Guest
Carrusca geldi sıra Vogel'de!

G.Saray'ın süper transferi Carrusca dün İstanbul'a geldi. Sarı-kırmızılıların yeni oyun kurucusu Carrusca, bugün sözleşme imzalayacak.
Cimbom'un ön liberoya düşündüğü Vogel için de çalışmalar sürüyor. Somoza'nın ise cumartesi İstanbul'a gelmesi bekleniyor.
2c447dfe-1A3F443007E3F448B95C6728a.jpg

Carrusca şok oldu!

Taraftarların ilgisine çok şaşıran Arjantinli yıldız: Galatasaray'da top oynayacağım için sevinçliyim.

Galatasaray'ın yeni transferi Carrusca, dün İstanbul'a geldi. Sportif direktör Mustafa Turgun ile İstanbul'a inen Arjantinliyi havalimanında taraftarlar karşıladı. Taraftarların boynuna atkı astığı sol kanat oyuncusu, kendisine gösterilen ilgiden dolayı şaşırırken, tezahüratlarla havalimanını adeta inleten taraftarlar çıkışta izdihama neden oldu.
70278eec-ED2D21C51932C549883FB736a.jpg

TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜĞÜ
Türkiye'de bulunmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Carrusca, Galatasaray gibi tanınmış bir takımda oynayacağı için sevinçli olduğunu kaydederek, "Galatasaray'a büyük katkı sağlamak istiyorum" dedi. Galatasaray'ı ne kadar tanıdığının sorulması üzerine ise "Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birisi" diye yanıt verdi.

MONDRAGON'A SORDUM
23 yaşındaki oyuncu sözlerini şöyle sürdürdü: "Zaten Avrupa maçlarında da takip etmiştim. Hakan Şükür'ü biliyorum, özellikle de Mondragon'u çok iyi tanıyorum. Gelmeden önce ondan bilgi almıştım. Burada olmamdaki en büyük etkenlerden birisi de odur." Carrusca, bugün sağlık kontrolünden geçtikten sonra imza atacak.

kaynak:fotomaç

M

MEHMET_35

Guest
inşallah bir şeyler yapar beklentiler büyük hayırlısı..cimbom

F

fa77

Guest
yaw ülker bize yıldırayı alacaktı ama yattı galiba benim kaynaktan da haber yok fake çıktı galiba :(

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8