F
fiesta73
Guest
G.Saray'ın hocası Gerets de konuşmak için Fotomaç'ı tercih etti. Yaşar Yalçın'a konuşan Gerets, "Avrupa'nın birçok seçkin kulübünden teklif aldım. Ancak Galatasaray'ı çok sevdiğim için bu teklifleri geri çevirdim" dedi.
Hiç endişem yok
Yönetim bırakmamı isterse benim için hiç sorun değil. Birçok teklif alıyorum Kötü sonuçların ardından daha çok üzerimize gelinmesini bekliyordum.
Son dönemin en çok konuşulan isimlerinin başında gelen Galatasaray Teknik direktörü Erik Gerets, Türk basının bir numarası FOTOMAÇ'a konuştu. "Sizinle yapacağımız bu röportaj, Beşiktaş derbisi sonrası ilk ve son röportajım olacak. Çünkü bundan sonra işlerimiz daha da yoğunlaşacak" diyen Belçikalı hoca, gündemdeki sorulara
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
yanıt verdi ve çarpıcı açıklamalar yaptı. Sürpriz olmadı
Öncelikle ortaya konulan futbolla ilgili eleştirileri yanıtlayan Gerets, bu tartışmalara katılmadığını belirtirken, "Denizli maçı hariç bütün maçlarda iyi oynadık. Hatta geçen sezondan daha fazla pozisyonlara girdik. Tek fark, geçen sezon girdiğimiz 5 pozisyondan en az 3'ünü gole çeviriyorduk. Bu sezon birisini bile atamadığımız oldu" dedi. Belçikalı teknik adam sözlerini şöyle sürdürdü: Geçen sene 83 rekor puanla şampiyon olduktan sonra herkes beni ve G.Saray'ı eleştirdi. Eğer rekor puanla şampiyon olan bir hoca eleştiriliyorsa, bu sezonki eleştirileri çok görmüyorum. Kötü bir sonuç alıp, sarsılırsak insanların daha çok üzerimize geleceğini biliyordum ve bu benim için sürpriz olmadı. Bu belki de buranın atmosferidir. Ama ben bununla karşılaşmaya hazırdım.
HINCAL ULUÇ'A CEVAP
Tek merak ettiğim; bunların kaynağı ne? Geçen seneden bu yana Galatasaray'ın 3 maçını seyredip seyretmediğini bilmediğim Hıncal Uluç 1 senedir beni eleştiriyor. 'Gerets kovulmazsa Galatasaray şampiyon olamaz' diye yazdı. Oysa geçen sezon ben takımın başındaydım ve şampiyon olduk. Burada olmayan bir insan hakkında da fazla konuşup hata yapmak istemiyorum.
G.SARAY'I SEVİYORUM
Aslında gönderileceğimi de düşünmüyorum. Zaten bunları düşünüp vakit de kaybetmem. Ben Galatasaray'ı çok seviyorum. Yardımcılarımla, futbolcularımla işimizi iyi yaptığımızı düşünüyorum. Ancak yönetim bana gelip, "Sen elinden geleni yapıyorsun ama yeterli değilsin" derse ben bunu kabul etmek zorundayım. Bu da benim açımdan önemli bir şey değil. Çünkü endişem yok. Her sezon başı birçok seçkin takımdan bana teklif geliyor. Görevim bittiği gün şerefimle herkesin elini sıkıp ayrılmak isterim. Ayrıca birinci günden beri çok sevdiğim ve çok iyi anlaştığım bir başkanım var."
kaynak:fotomaç