Neler yeni

Welcome to SATBİL FORUM PAYLAŞIM

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Bir Satbil Forum Efsanesi

Satbil Reklam Alanı

Satbil Forum Reklam

G.Saray'a 10 numara alacağız

M

mmusti57

Guest
A79EC169C3B96E41AA9BF24Cb.jpg
1_pix_beyaz.gif
1_pix_beyaz.gif
_spacer.gif
G.Saray'a 10 numara alacağız

Başkan Özhan Canaydın, PSV Eindhoven maçından sonra yaptığı açıklamada "Bu takımın tek eksiği 10 numara. Ara transferde kaliteli bir 10 numara transfer etmek istiyoruz" dedi. Canaydın, Gerets için de "Galatasaray'a gelen en kaliteli hocalardan biri" ifadesini kullandı.

***​

Başkandan söz

Tek eksiğimiz 10 numaralı bir oyuncu Duran topları iyi değerlendiremiyoruz Araştırmalarımız sürüyor. Ocak ayında taraftarlarımıza bir sürprizimiz olabilir.

Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, kötü gidişata el koymaya hazırlanıyor. PSV yenilgisine çok üzülen ancak röportaj ricamızı geri çevirmeyen Canaydın, devre arasında gerekli takviyeleri yapacaklarını söyledi. Samimi bir ortamda gerçekleşen sohbette, takımdaki 10 numara eksikliğini kabul eden başkan, 'gereken yapılacak' mesajı verdi.

Bordeaux'yu yeneriz
İşte Canaydın'ın gündem yaratacak sözleri: "Galatasaray'ın hedefleri bitmez. Bordeaux'yu yenip UEFA Kupası'nda yolumuza devam ederiz. Tek eksiğimizin 10 numara olduğuna ben de katılıyorum. Duran topları iyi değerlendiremiyoruz. Araştırmalarımız sürüyor ve ocak ayında taraftarlarımıza önemli bir sürprizimiz olabilir.

ÖNEMLİ OLAN HİZMET
Başkanların illa ki futbolu iyi bilmesi şart değil. Galatasaray'ın son başkanlarına şöyle bir bakalım: Basketçi olan Ali Uras 6, Süren 4 yıl başkanlık yaptı. Ben de basketciyim ve şu anda da başkanım. Önemli olan kulübe en iyi hizmeti vermek."

FENERBAHÇE'YE ÖVGÜ

Rakibimiz Fenerbahçe'nin iyi transferler yaptığı doğru. Özellikle Kezman ile Lugano çok iyi transferler. Ama bunlar hep maddi güce dayanıyor. Biz şu anda kulübümüzün ekonomik yapısını düşünmek zorundayız. Ancak şartlar ne olursa olsun biz büyük bir kulübüz ve taraftarımız da haklı olarak bizden başarı bekliyor.

F

fiesta73

Guest
Az laf çok iş diyeceğim ama bizim yönetim o hakkını da fazlasıyla kullandı. laf konusunda kredisi kalmadı. Artık iş yapması gerekiyor ama bakıyorum o halen konuşuyor.:puah: :puah: :puah:

seyfi

Administrator
Local time
10:02
Bu sene hem gs hem ts 10 değil 100 numara alsalar fark etmez....

F

fa77

Guest
Bu sene hem gs hem ts 10 değil 100 numara alsalar fark etmez....

bak bu doğru abi ;)

Birde 10 numara diyo utanmadan desene ardamız var sabredin 3 yıl diye kimsenin gıkı çıkmasın 10 numara alsalar alsalar hülya avşarı alırlar anca :pepper:

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8