M
mmusti57
Guest
Başkan Özhan Canaydın, PSV Eindhoven maçından sonra yaptığı açıklamada "Bu takımın tek eksiği 10 numara. Ara transferde kaliteli bir 10 numara transfer etmek istiyoruz" dedi. Canaydın, Gerets için de "Galatasaray'a gelen en kaliteli hocalardan biri" ifadesini kullandı.
Başkandan söz
Tek eksiğimiz 10 numaralı bir oyuncu Duran topları iyi değerlendiremiyoruz Araştırmalarımız sürüyor. Ocak ayında taraftarlarımıza bir sürprizimiz olabilir.
Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, kötü gidişata el koymaya hazırlanıyor. PSV yenilgisine çok üzülen ancak röportaj ricamızı geri çevirmeyen Canaydın, devre arasında gerekli takviyeleri yapacaklarını söyledi. Samimi bir ortamda gerçekleşen sohbette, takımdaki 10 numara eksikliğini kabul eden başkan, 'gereken yapılacak'
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
mesajı verdi. Bordeaux'yu yeneriz
İşte Canaydın'ın gündem yaratacak sözleri: "Galatasaray'ın hedefleri bitmez. Bordeaux'yu yenip UEFA Kupası'nda yolumuza devam ederiz. Tek eksiğimizin 10 numara olduğuna ben de katılıyorum. Duran topları iyi değerlendiremiyoruz. Araştırmalarımız sürüyor ve ocak ayında taraftarlarımıza önemli bir sürprizimiz olabilir.
ÖNEMLİ OLAN HİZMET
Başkanların illa ki futbolu iyi bilmesi şart değil. Galatasaray'ın son başkanlarına şöyle bir bakalım: Basketçi olan Ali Uras 6, Süren 4 yıl başkanlık yaptı. Ben de basketciyim ve şu anda da başkanım. Önemli olan kulübe en iyi hizmeti vermek."
FENERBAHÇE'YE ÖVGÜ
Rakibimiz Fenerbahçe'nin iyi transferler yaptığı doğru. Özellikle Kezman ile Lugano çok iyi transferler. Ama bunlar hep maddi güce dayanıyor. Biz şu anda kulübümüzün ekonomik yapısını düşünmek zorundayız. Ancak şartlar ne olursa olsun biz büyük bir kulübüz ve taraftarımız da haklı olarak bizden başarı bekliyor.