Neler yeni

Welcome to SATBİL FORUM PAYLAŞIM

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Bir Satbil Forum Efsanesi

Satbil Reklam Alanı

Satbil Forum Reklam

galatasaray rahat kazandı

webwelet

Guest
Local time
05:38
gs_kayseri2.jpg
Turkcell Süper Ligi'nin 2. haftasında Galatasaray ile Kayserispor, Ali Sami Yen Stadı'nda karşı karşıya geldi. Karşılaşma ev sahibi ekip Galatasaray'ın 4-0 üstünlüğüyle sona erdi.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
7. dakikada Tomas'ın kısa düşen geri pasında araya giren Muhammed Hanefi'nin kaleci Mondragon'un müdahalesiyle yerde kaldı. Karşılaşmanın hakemi pozisyonda devam kararı verdi.
17. dakikada Orhan Ak'ın sol kanattan ceza sahasına ortasında Ayhan, göğsüyle İliç'in önüne indirdi. Rakiplerinden sıyrılarak son çizgiye inen İliç, müsait durumdaki Hakan Şükür'ü gördü. Hakan Şükür, topa vuramayınca Kayserispor kalesi büyük bir tehlike atlattı.
25. dakikada Muhammet Hanifi'nin sol kanattan ceza sahasına ortasında Mehmet Topuz'un gelişine sert şutunda kaleci Mondragon, topu köşeden kornere çeldi.
45. dakikada Cihan'ın ceza sahasına ortasında sol çarprazda topu çizgi üzerinde kontrol eden Orhan Ak, yerden geriye çıkardı. Arda, plase bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve takımını öne geçirdi. 1-0

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
54. dakikada sol kanattan Sabri'nin ortasında kale önünde Hakan Şükür'ün kafasından seken topa İliç'in volesinde meşin yuvarlak, kaleci Ivankov'un solundan ağlarla buluştu. 2-0
61. dakikada rakibinden sıyrılan Arda'nın sol kanattan ortasında ceza sahasında Orhan Ak'ın kafa vuruşunda top, üstten auta çıktı.
66. dakikada Sabri'nin ara pasında ceza sahasında topu kontrol eden İliç'in sağ çaprazdan aşırtma şutunda meşin yuvarlak, ağlarla buluştu. 3-0
68. dakikada Sabri'nin ara pasında ceza sahası sağ çaprazından Cihan'ın şutunda top, az farkla yandan auta çıktı.
70. dakikada sol kanattan Sabri'nin kullandığı köşe atışında ceza sahasında Kayserispor defansından seken topa ceza yayı üzerinden Cihan'ın gelişine şutunda meşin yuvarlak, sol köşeden ağlarla buluştu. 4-0

STAT: Ali Sami Yen
HAKEMLER: Selçuk Dereli xxx, Adil Sinem xxx, Mehmet Kısal xxx

GALATASARAY: Mondragon xxx, Cihan xxx, Song xxx, Tomas xxx, Orhan Ak xxx, Sabri xxxx, Mehmet Güven xxx, Ayhan xxx, Arda xxx (Carrusca dk. 74 x), İliç xxxx (Oğuz dk. 85 ?), Hakan Şükür xx (Necati dk. 77 x)
YEDEKLER: Fevzi, Özgürcan, Tolga, Uğur
TEKNİK DİREKTÖR: Eric Gerets

KAYSERİSPOR: Ivankov x, Kamber x (Fatih dk. 46 x), Johnson xx, Aydın x, Toledo x, Mehmet Topuz xx (Kavianpour dk. 77 x), Ragıp x, Bülent x, Tayfun x, Gökhan Ünal x, Muhammed Hanifi x (Iglesias dk. 65 x)
YEDEKLER: Nuri, Ali, Sadigov, İlhan
TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam

GOLLER: Arda (dk. 45), İliç (dk. 54 ve 66), Cihan (dk. 70) (Galatasaray)
SARI KART: Tayfun (Kayserispor)

F

fa77

Guest
g.saray akşam sezonun en iyi topunu oynadı o ne hırs o ne direnç o ne kazan ma arzusu kayseriyide yabana atmayın ikinci avrupa fatihi :)... Ama görüldü ki kayserinin haftada 3 maçı kaldıracak takatı yok daha çok çalışmaları lazım

safak71

Banned
Local time
07:38
Arkadaşlar Tüm GALATASARAYLI taraftarları ve takımınızı tebrik eder şampiyonlar liginde başarılar dilerim..saygılarımla

seyfi

Administrator
Local time
galatasaray'ı tebrik ederim.
karşılaşmayı seyrettim,maçın 8.dakıkasında Mondi'nin yapmış olduğu yüzde yüz penaltı ve kırmızı kartlık olayı hakem es geçmemiş olsaydı ne olurdu bilemiyorum,

F

fa77

Guest
karşılaşmayı seyrettim,maçın 8.dakıkasında Mondi'nin yapmış olduğu yüzde yüz penaltı ve kırmızı kartlık olayı hakem es geçmemiş olsaydı ne olurdu bilemiyorum,

%100 penaltı kabul
% 100 kırmızına katılmıyorum abi

Peki ne olurdu o penaltı verilseydi kayseri kaçırır biz bu maçı gene 4-0 alırdık Çünkü bu maçın kaderi 4-0 yazılmış bi kere :pepper: :pepper: :pepper:

seyfi

Administrator
Local time
%100 penaltı kabul
% 100 kırmızına katılmıyorum abi

Peki ne olurdu o penaltı verilseydi kayseri kaçırır biz bu maçı gene 4-0 alırdık Çünkü bu maçın kaderi 4-0 yazılmış bi kere :pepper: :pepper: :pepper:
Dikkat edersen ne olurdu bilemiyorum yazmıştım.:)

F

fa77

Guest
Dikkat edersen ne olurdu bilemiyorum yazmıştım.:)

bişi olmazdı abi kayserispor haftada 3 maç kaldıramaz bunu dün gördük aksilik dün birde g.saray çok iyiydi .....
Hele ertuğrul maçtan sonra bu maça iş kazası demedi mi sanki g.saray kayseriden 4 tane yemiş kafayı yiyecektim :ah:

M

MEHMET_35

Guest
valla ben bir cimbomluyum ama .penaltıydı ve kırmızı karttı onu kabul ediyorum sonuca gelin ce en fazla 4,1 olurdu yinede fark etmezdi :puah: :puah: :puah: :puah: en büyük cimbom

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8