Neler yeni

Welcome to SATBİL FORUM PAYLAŞIM

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Bir Satbil Forum Efsanesi

Satbil Reklam Alanı

Satbil Forum Reklam

Galatasaray Unutulmaz Maclar DVD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
F

fiesta73

Guest

dvddpro09dvd.jpg

Disk Seçenekleri DVD
Format DVD
Ses Türkçe 2.0
Video 4:3 Full Screen
Yapım Yılı, Üretici 2005
Süre 230 Dk.

Yönetmen: Mehmet Polat

Bu belgeselde tam anlamıyla bir hazine yatıyor. 100 yıllık destanın içinden seçtiğimiz unutulmaz maçları izlerken ağlayacaksınız ve Galatasaraylı olmaktan gurur duyacaksınız. Tam 230 dakikalık bir şölen

Sunan: Mehmet Ali Birand
Hazırlayan: Mehmet Ali Birand

dvd3.jpg

CD1:

CD2

CD3

2

ALINTIDIR.

DJ BURAK

New member
Local time
15:49
elimde 4 vcd olarak var. hakikaten müthiş anlar var içinde. her izleyişimde tekrar tekrar heyecanlandığım anlar var...

F

fiesta73

Guest
DJ BURAK' Alıntı:
elimde 4 vcd olarak var. hakikaten müthiş anlar var içinde. her izleyişimde tekrar tekrar heyecanlandığım anlar var...
Burak inanırmısın
benim beta video kasetlerim var galatasaraya ait henüz onları cd. ye çeviremedim. ara ara onları izlerdim ama artık beta video yok bozulduğu için attım keşke olsada izleyebilsem diyorum.

F

fa77

Guest
fiesta73' Alıntı:
Burak inanırmısın
benim beta video kasetlerim var galatasaraya ait henüz onları cd. ye çeviremedim. ara ara onları izlerdim ama artık beta video yok bozulduğu için attım keşke olsada izleyebilsem diyorum.

bendede bi xamax maçı vardı 90 dakikası ama teknoloji okadar ilerledi ki benimde sandıkların bir köşesinde duruyor..... bu arada unutulmaz maçlar vcd sini çıkar çıkmaz aldım hiç kaçırırmıyım maksat kulüp para kazanzın :015:

Denizce

üye
Local time
13:49
Linkler Kirik oldugundan Konu Kapatilmistir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8