Neler yeni

Welcome to SATBİL FORUM PAYLAŞIM

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Bir Satbil Forum Efsanesi

Satbil Reklam Alanı

Satbil Forum Reklam

Galatasaray'da bu gün!..

F

fiesta73

Guest
Bir de bana sorun
trans.gif
Aykut Kocaman, olası eleştirileri göze alıp Arda ve Özgürcan’ı 2. yarıda oyuna alan Gerets, benim gözümde cesur ve başarılıdır dedi 08.08.2006
trans.gif
trans.gif
trans.gif
trans.gif
trans.gif
trans.gif
trans.gif
aykutkocaman0808.jpg

Ankaraspor karşısında eleştirilen Galatasaray’ı, rakibin hocası Aykut Kocaman yorumladı:

Eğrisiyle, doğrusuyla

Futbol kamuoyunun ‘başarılı mı, başarısız mı’ konusunda adeta ikiyi ayrıldığı Eric Gerets’e en büyük destek meslektaşı Aykut Kocaman’dan geldi. Sarı-Kırmızılı ekibin teknik patronunu ‘cesur ve başarılı’ olarak nitelendiren Aykut hoca, ayrıca Cim Bom’un önemli isimleri hakkında da düşüncelerini dile getirdi: “Galatasaray’ın cuma akşamı oynadığı futbolu eleştiriyorlar ama, onu gelin bir de bana sorun. Sağlı-sollu geldiler. Hakan Şükür bütün hava toplarını tehlikeli bir şekilde indirdi.”

‘Haksızlık yapılıyor’
“Hakan Şükür’ün bu hava hakimiyeti karşısında zor durumlar yaşadık. Arda oyuna girdikten sonra rakibimiz kanatları çok iyi kullanmaya başladı ve bu da üzerimizde büyük bir baskı oluşmasına neden oldu. 90 dakikayı bir teknik adam olarak yaşamak bambaşka bir olaydır. Maçları sadece sonuç bakımından değerlendirme yaparsanız, Eric Gerets’e de, diğer teknik adamlara da haksızlık yaparsınız. Cuma akşamki maçta 2. golü bulabilseydik, galip gelebilirdik.”

‘Olumlu bir hamleydi’
“Ancak şu unutulmamalı ki, tam tersi de olabilirdi. Herkesin izlediği gibi kalecimizin kurtardığı iki penaltı atışı var. Onlar gol olsaydı ne olacaktı? Bize karşı, üstelik sezonun ilk maçında 2. yarıda 20 yaşı altında 5 futbolcuyu sahaya sürmesi ve takımına iyi futbol oynatması, bir teknik adam olarak Gerets’in başarısıdır. İkinci 45’te Arda’nın ve Özgürcan’ın oyuna alınması, çok olumlu bir hamleydi. Eleştirilmeyi göze alarak genç adamlara şans vermek büyük cesaret ister.”

‘Mükemmel bir kadro’
“Hakan Şükür, Türkiye’nin gelmiş geçmiş ve hala da en büyük santrforudur. Arda, girdikten sonra oyuna önemli katkı yaptı, bizi epey zorladı. Necati formsuz da olsa Necati’dir. Çok usta bir isim. Hasan Şaş geçen sezon Galatasaray’ı sırtlayan isimlerin başında geliyordu. Eleştirilen Mehmet Güven, eski Galatasaray kaptanı, daha sonra Fenerbahçe formasını da giyen Mehmet Oğuz ağabeyini andırıyor. Çok da iyi oynadı. Galatasaray, gerçekten mükemmel bir kadroya sahip.”

trans.gif

Kaynak:fanatik​

F

fiesta73

Guest
Aynı nakarat

Aynı nakarat

Başkan Yardımcısı Adnan Polat: Takıma uygun futbolcu bulursak yarın da alabiliriz, 5 ay sonra da. Şampiyon takıma öncelik vermek istiyoruz
08.08.2006

8ad54e3f-apola5t.bmp

Farklı bir düşünce var
Hem Teknik Direktör Eric Gerets, hem de Sarı-Kırmızılı taraftarlar takıma etkili takviyelerin yapılmasını bekleye dursun, Başkan Yardımcısı Adnan Polat, transferde takıma uygun bir futbolcu bulurlarsa yarın veya 5 ay sonra transfer edebileceklerini, önceliği geçen sezon şampiyon olmuş kadroya vereceklerini yineledi. Basın toplantısı düzenleyen Polat, gündemdeki diğer konular hakkında ise şunları söyledi: “Bu sene ciddi, dünyanın her tarafından araştırma yapacak bir ekip oluşturacağız. Aralık sonu geldiğinde 2007-08 sezonunun transferini de bitirmeyi amaçlıyoruz.”

‘Böyle hoca mı değişir’
“Gerets orta sahada, defansif özellikleri ve oyun kurma özelliği olan tecrübeli bir oyuncu istedi. Adaylarımız var, ama bazı şartların oluşmasını bekliyoruz. Arzu ettiğimiz oyuncuyu alamazsak bünyemizden Gerets bir futbolcu çıkarır. Burada Mehmet’e şans veriyor. Hocayla devamlı konuşuyoruz. Bu anlamda aramızda bir sıkıntı yok. Gerets ve yardımcılarının geçen sene takımı hangi şartlarda şampiyon yaptığını hepiniz biliyorsunuz. Bir maç oynanmış, Galatasaray’ın iyi oynamadığını hepimiz ifade ettik. O maçta bile 5-6 gol atabilirdik. Bir maça göre hoca değiştirmemiz söz konusu değil.”

‘Yarın turu geçeceğiz’
Yönetimde teknik direktörle ilgili farklı fikirler olabilir. Ama biz hocanın işine müdahale etmeyiz. Kimi, neden oynatmadığını sormuyoruz. Şu anda da kendisiyle bir sorunumuz yok. Başarılı olması için elimizden gelen desteği vereceğiz. Hasan ve Necati konusunda, 10 Ağustos’ta Gerets’in vereceği rapora göre karar alacağız. Takım içindeki kurallara, disiplin yönetmenliğine aykırı hareket eden kim olursa olsun öncelikle ikaz, sonra para cezası, tekrarı halinde de kadro dışı bırakma var. Çarşamba günü turu geçecek ve Şampiyonlar Ligi’ne kalmayı garantileyecek sonuç alacağız.”

Kaynak:fanatik

F

fa77

Guest
zaten o şampiyonlar ligine kazala bi kalamayalım var ya ne adnan polat kalır ne yönetim kalır ne gerets kalır

seyfi

Administrator
Local time
07:44
Bu hocayı gönderip,lucescu da olduğu gibi diğerini getirmeli gs.
Tarih tekerrürden ibarettir.

F

fiesta73

Guest
Keser başka takım izledi!

Keser başka takım izledi!

Erdal Keser'in seyrettiği maçta en etkili 3 futbolcusunu oynatmayan Mlada Boleslav teknik direktörü Uhrin, G.Saray’a sürpriz hazırlıyor
08.08.2006

8bf9f06b-ads_z.bmp

Gelirleri komik ama..
Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi 3. ön elemedeki rakibi Mlada Boleslav, aslında bir kapalı kutu değil. Avrupa tecrübeleri olmasa da, son dönemde dikkate değer bir çıkış içindeler. Futbolcularının ortalama yıllık gelirlerinin 50-60 bin Euro ile sınırlı olması, kötü bir ekip olduğu anlamına gelmiyor. Özellikle takım halinde iyi savunma yapıyorlar. Uhrin, en iyi oyuncusu ve takımın maestrosu Matejovsky’i son maçta 90. dakikada oyuna soktu. Erdal Keser’in izlediği mücadelede ayrıca Vit, Kulic ve kaleci Kucera’yı ise sakladı.

Hakan çok terletecek
4-4-2 sistemini başarıyla uygulayan Boleslav, kontrollü savunma yapıp kontra toplarda etkili oluyor. Uzaktan şutlara da dikkat. Her ne kadar kendi basınına ‘Rakip ortada... Elimizden geleni yapacağız’ şeklinde masum demeçler verseler de, çok yakından takip ettikleri Galatasaray’ın eski gücünden uzak olduğunu da bal gibi biliyorlar. 5 bin kişilik statları var. Bu nedenle Ali Sami Yen’in muhteşem atmosferinden olumsuz etkilenebilirler. Ve Hakan Şükür’ün hava hakimiyetini kıracak bir güce sahip değiller.

Maçın hakemi Plautz
Galatasaray-Boleslav arasında yarın oynanacak Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçını Avusturya Futbol Federasyonu’ndan Konrad Plautz yönetecek. Plautz’un yardımcılıklarını ise Egon Bereuter ve Gorgon Wojciech yapacak.
Kaynak:fanatik

F

fiesta73

Guest
Vogel Aslan gibi

İtalyanlar, Vogel'de 4 milyon euro'dan 3. 5 milyon euro'ya indi. Galatasaray, Milan'a bu parayı bir yılda ödemeyi garanti etti. Vogel'in transferi artık an meselesi...

0f8d0d16-ads_.bmp

Milan'dan indirim

İtalyan kulübü, parayı peşin istiyor Aslan, 1 yıla yaymaya uğraşıyor.

Ön liberoya Milan'lı Vogel'i almak için girişimlerini sürdüren Cimbom, peşin para engeline takıldı. İsviçreli yıldız için daha önce 4 milyon euro isteyen İtalyan kulübü son olarak, "3.5 milyon euro peşin getirin, bonservisini verelim" teklifi yaptı. G.Saray, parayı 1 yıla yaymaya uğraşıyor.

YARIN BELLİ OLACAK
İtalya'da olduğu öğrenilen
kulüp menajeri Mustafa Turgun'un transferi yarın olumlu ya da olumsuz sonuçlandıracağı bildirildi. Ancak yönetimin bu oyuncu için bir şartı var; o da Şampiyonlar Ligi'ne kalınması. Çünkü Vogel'in ücreti buradan gelecek paradan karşılanacak.
Yaşar YALÇIN

F

fa77

Guest
İtalyanlar, Vogel'de 4 milyon euro'dan 3. 5 milyon euro'ya indi. Galatasaray, Milan'a bu parayı bir yılda ödemeyi garanti etti. Vogel'in transferi artık an meselesi...

0f8d0d16-ads_.bmp

Milan'dan indirim

İtalyan kulübü, parayı peşin istiyor Aslan, 1 yıla yaymaya uğraşıyor.

Ön liberoya Milan'lı Vogel'i almak için girişimlerini sürdüren Cimbom, peşin para engeline takıldı. İsviçreli yıldız için daha önce 4 milyon euro isteyen İtalyan kulübü son olarak, "3.5 milyon euro peşin getirin, bonservisini verelim" teklifi yaptı. G.Saray, parayı 1 yıla yaymaya uğraşıyor.

YARIN BELLİ OLACAK
İtalya'da olduğu öğrenilen
kulüp menajeri Mustafa Turgun'un transferi yarın olumlu ya da olumsuz sonuçlandıracağı bildirildi. Ancak yönetimin bu oyuncu için bir şartı var; o da Şampiyonlar Ligi'ne kalınması. Çünkü Vogel'in ücreti buradan gelecek paradan karşılanacak.
Yaşar YALÇIN

inşallah gelir çok ama çok sağlam bir transfer olur diyorum

neco

New member
Local time
inşallah gelir çok ama çok sağlam bir transfer olur diyorum
hangi parayla acaba fiesta artık galatasaraya yardım eder eminki geldiği gibi gider boşuna çaba bunlar ŞAMPİYONN FENER!!!:pepper: :pepper: :pepper: :pepper:

F

fiesta73

Guest
hangi parayla acaba fiesta artık galatasaraya yardım eder eminki geldiği gibi gider boşuna çaba bunlar ŞAMPİYONN FENER!!!:pepper: :pepper: :pepper: :pepper:
Hadi len ordan zibidi. Senin yaşın kaç? sen anlamazsın böyle şeylerden. Şimdi sana sorsam sen Türkiye kupası diye bir kupa gördün mü diye... Amca ben nerden bileyim diyeceksin. Babanın oğlu sen göremedin ama inşallah senin çocukların görür. :puah: :puah: :puah:

F

fa77

Guest
Hadi len ordan zibidi. Senin yaşın kaç? sen anlamazsın böyle şeylerden. Şimdi sana sorsam sen Türkiye kupası diye bir kupa gördün mü diye... Amca ben nerden bileyim diyeceksin. Babanın oğlu sen göremedin ama inşallah senin çocukların görür. :puah: :puah: :puah:

inşallah :puah: :puah: :puah: :puah: :puah:

neco

New member
Local time
hadi ya sen anlamazsın simdi sana sorsam galatasaray hayatında para görmüşmü die tabi bilmezsin napalım

seyfi

Administrator
Local time
hadi ya sen anlamazsın simdi sana sorsam galatasaray hayatında para görmüşmü die tabi bilmezsin napalım
evet neco baban bile Türkiye kupasını hatırlamıyor.
hatta ben türkiye kupasını gören enson fenerbahçelileri yayınlayınca çok kızmıştı.

F

fiesta73

Guest
Ulan görmemişin oğlu. çizmeyi aşma yakaldığım yerde ümüğünü sıkıveririm bir. Madem o kadar paranız var şöyle bir kaç kupa alıp da müzenize koyuverin. Kupa fakirisiniz. bizde para yok kupa var onur var. Para bizim elimizin kiridir. Paranız varda ne oluyor paranızla yıldız futbolcu alıyorsunuz onlarda sizi değil bizi şampiyon yapıyorlar. Sizin aldığınız yıldız appiah denizliye son dakikada golü atsa siz şampiyon olacaktınız.atmadı yada atamadı bizi şampiyon yaptı. Siz hep böyle bizi şampiyon yapacak yıldızlar alın paranızla olurmu evladım.:puah: :puah: :puah:

neco

New member
Local time
Seyfi sen trabzonlumusun galatasaraylı mı?Yoksa amcam senidemi kandırdı aman ha gelme onun oyunlarına küçükken beni galatasaraya geçirme waadiyle dolu çikolata werirdi artık sana ne werir bilmem!!!

seyfi

Administrator
Local time
Seyfi sen trabzonlumusun galatasaraylı mı?Yoksa amcam senidemi kandırdı aman ha gelme onun oyunlarına küçükken beni galatasaraya geçirme waadiyle dolu çikolata werirdi artık sana ne werir bilmem!!!
Ben amcanı kandırdım.:) :)

neco

New member
Local time
nasıl neyle kandırdın geçsin fenere rahatlasın yaww

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8