Neler yeni

Welcome to SATBİL FORUM PAYLAŞIM

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Bir Satbil Forum Efsanesi

Satbil Reklam Alanı

Satbil Forum Reklam

Galatasaray'da kalmak istiyor

kaptan-8

Co Admin
Local time
06:29
Cana gidecek mi kalacak mı? Savaşçı kimliğiyle Galatasaray taraftarının beğenisini kazanan Lorik Cana,, tatilini geçirdiği Kosova'da Galatasaray'daki geleceğini değerlendirdi. Cana, durumunun belirsiz olduğunun altını çizdi.

lorik_cana_mucadele_600_87S20.jpg

Lorik Cana, geçen sezonun başında takıma geldiğinde Marsilya ve Sunderland günlerdeki savaşçı ruhuyla taraftarı heyecandırmıştı.
Ancak tarihinin en kötü dönemini geçiren Galatasaray'da Lorik Cana da bekleneni veremedi.
Arnavut oyuncunun adı son dönemde İtalya'nın Lazio takımıyla anılıyor. Cana, çizmeye gideceği yönündeki haberlerin asılsız olduğunu belirtti.
Doğum yeri Kosova'da tatilini geçiren Cana, Galatasaray'daki geleceğiyle ilgili olarak başkan Ünal Aysal ve teknik direktör Fatih Terim ile yapacağı görüşmeyi işaret etti.
Cana, “Ben hala Galatasaray'ın oyuncusuyum. Türkiye'ye döndüğümde antrenörlerimle ve yeni başkanımla görüşmem gerekiyor. Onlarla geleceğe dair benle ilgili planlarımızı netleştireceğiz. Şu anda hiçbir şey kesin değildir. Bu demek değildir ki ben Galatasaray'dan uzaklaşacağım, ya da devam edeceğim. Ancak Galatasarayla devam etmek istiyorum.”
Cana, Galatasaray'ın geçen sezon yaşadığı hayalkırıklığıyla ilgili olarak da değerlendirmelerde bulundu. ''Kimse sezonun böyle geçeceğini bilemezdi'' diyen Cana, bu sezondan kimsenin memnun olmadığını Galatasaray'ın büyüklüğüyle kısa zamanda şampiyonluğa oynayacak bir takım halini alacağını belirtti.

NTVSpor

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8