Neler yeni

Welcome to SATBİL FORUM PAYLAŞIM

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Bir Satbil Forum Efsanesi

Satbil Reklam Alanı

Satbil Forum Reklam

Galatasaray'da, Okan ve Tolga'nın transferi tamam

SaTBiL™

Administrator
Local time
05:34
Web sitesi
www.cekingen.net
Galatasaray'da, Okan Buruk ve Tolga Seyhan'ın transferlerinin tamamlandığı açıklandı.

Mecidiyeköy'deki Sportif A.Ş. binasında gerçekleştirilen yönetim kurulu toplantısı sonrası basın mensuplarına açıklama yapan kulüp başkanı Özhan Canaydın, özellikle yönetim içinde sıkıntıya neden olan Okan Buruk'un transferinin gerçekleştiğini söyledi.

Okan Buruk'un, başından beri boş mukavaleye imza atarak ve herkesten özür dileyerek, kulübe dönme isteğini bildirdiğini anlatan Canaydın, ''Ben de en başından beri olur verdim. Tatilde olduğum için böyle bir spekülasyon çıktı. Yönetim kuruluyla konuştuk, gayet olumlu bir şekilde bu kararı aldık'' dedi.

Real Madrid'de forma giyen Danimarkalı oyuncu Gravesen ile ilgili gerekenlerin yapıldığını da anlatan Canaydın, Tolga Seyhan'ın transferinin de tamamlanmak üzere olduğunu belirtti.

Sarı-kırmızılı yönetim içinde çatlaklar oluştuğu şeklindeki haberlerin doğru olmadığını ifade eden başkan Canaydın, ''Yönetimimizde hiçbir zaman problem olacağını zannetmiyorum, olmaz da. Yarın Adnan Polat ile KKTC'ye gidiyoruz, iki açılışa katılacağız'' diye konuştu.

POLAT: ''TOLGA KONUSU TAMAM''

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı ve Basın Sözcüsü Adnan Polat, Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımında oynayan Tolga Seyhan ile ve kulübüyle anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Tolga'ya ihtiyaçları olduğunu vurgulayan Polat, ''Tolga ile görüşüp, anlaştık. Kulübüyle de mutabakata vardık. Sözleşmeyle ilgili arkadaşlarımız yurt dışında görüşmeleri yapıyor. Bir-iki gün içinde hepsi biter'' şeklinde konuştu.

Okan Buruk konusunda yönetimde sıkıntı yaşandığı iddialarına da değinen Polat, ''Yönetim içinde anlaşmazlık yok. Kaldı ki bu konu en başından beri başkanın bilgisi dahilindeydi ve onun kararıyla uygulamaya geçildi. Yaptığımız icraatların hepsinde başkanın bilgisi ve mutabakatı vardır. Okan Buruk konusunda da aynı şekilde...'' ifadelerini kullandı.

Real Madridli oyuncu Gravesen için tam başvurunun yapılmadığını dile getiren Polat, ''Real Madrid'de yeni başkanın, göreve gelmesinin ardından tüm icra organlarını uygulamaya koyduğunu düşünmüyorum. Onların da oturup kendi içinde organize olup karar ve politikalarını belirlemeleri lazım'' dedi.

SaTBiL™

Administrator
Local time
05:34
Web sitesi
www.cekingen.net
Okan ve Tolga kampa katıldı

Okan ve Tolga kampa katıldı
Galatasaray'ın anlaşmaya vardığı Okan Buruk ve Tolga Seyhan, Hollanda kampına katıldı. Sarı kırmızılı forma ile basın mensuplarına poz veren Okan ve Tolga daha sonra Galatasaray Sportif direktörü Adnan Sezgin ile birlikte açıklamalarda bulundu.

Adnan Sezgin iki futbolcuyla görüşmelerinin uzun süredir devam ettiğini belirterek, "Niyat sonlardırdık. Galatasaray'a katkıda bulunacaklarından hiç şüphem yok" dedi.

Sezgin, Tolga'nın Shakhtar Donetsk'den 1 yıllığına kiralandığını satın alma opsiyonun da kendilerine ait olduğunu söyledi. Okan Buruk'un kaç yıl sözleşme imzaladığı sorusuna ise Sezgin "Ömür boyu" yanıtını vererek buna daha sonra karar verileceğini söyledi.

Yeniden eski takımı Galatasaray'a dönen Okan Buruk ise bir basın mensubunun "Transferine taraftarların tepkisi ardı. Neler söyleyeceksin" sorusuna bunu sürekli siz gündeme getiriyorsunuz. Bir grup taraftarın tepkisi vardı diyebiliriz ama dah sonra bu tepkinin olmadığını gördük. Devamlı konuştukca da bir taraftar tepkisi olacak. O yüzden bir grup taraftarının tepkisi vardı. Ben de bundan önce yaşananlar nedeniyle insanları üzdüysem, özür diledim. Ben hiçbir Galatasaraylı'yı üzmek istemem. Bundan sonra bunları yaşanmayacağını, benim burada Galatasaray'a hizmet içinde bulunduğumuzu hepimiz biliyoruz. Bundan daha önce nasıl başarılar yaşadıysak yine aynı başarıları yaşayacağız. Tekrar Galatasaray'da oynamak benim için hayaldi. bu hayalim gerçek oldu. Bu hayalimin gerçekleşmesinde katkısı olanlara teşekkür ediyorum. Tekrar bu renkleri üzerimde taşımak benim için çok büyük bir mutluluk. İnşallah bu forma ile futbolu bırakırım" diye konuştu.

Adnan Sezgin de, Okan'ın, Tolga gibi takıma katkıda bulunacağına yürekten inandığımız bir kişi. Artık bunları bırakıp nasıl katkıda bulunuruz, biz bunun arayaşı içindeyiz. Bu tür polemiklerin hiçbir yararı yok. Severek inanarak geldi, biz de severek ve inanarak aldık. Umarım bu düşüncülerimiz doğru olduğunu herkes en kısa zamanda görecek" ifadelerini kullandı.
Sarı kırmızılı takımın yeni transferlerinden Tolga Seyhan ise kendisine başka takımlardan da teklifler geldiğini ancak en ciddi teklifin Galatasaray'dan olduğunu belirterek, "Zaten 20-25 gündür görüşüyorduk. Bir kez söz vermiştik sözümüzden geri dönmek olmazdı" dedi.

Shakhtar Donetsk'den yeterli oynama şansı bulamadığı için ayrılmak istediğini vurgulayan Tolga "Kişisel hiçbir sorunum yoktu ancak yeteri kadar oynayamam milli takımda oynamamı da etkiliyordu. Galatasaray'ın savunmasında çok iyi oyuncular var. Ben de çalışıp forma bekleyeceğim. Ondan sonrası için karar hocanın. Benim işim çalışmak" ifadelerini kullandı. Okan ve Tolga daha sonra temsili olarak sözleşme imzaladı

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8