Neler yeni

Welcome to SATBİL FORUM PAYLAŞIM

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Bir Satbil Forum Efsanesi

Satbil Reklam Alanı

Satbil Forum Reklam

Gerets de anlamadı

M

mmusti57

Guest
72A6F2EBB4F41D4297630B2Cb.jpg
1_pix_beyaz.gif
1_pix_beyaz.gif
_spacer.gif
Gerets de anlamadı
"İlk 20 dakika neden kötüydük bende bilmiyorum. G.Saray gibi bir takımın daha iyi olması gerekiyor".

Düzen kuramadık
Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, Trabzon yenilgisi ve ortaya konulan kötü futbola bir anlam veremedi. Bordo-mavili ekip karşısında ilk 20 dakika düzen kuramadıklarını belirten Belçikalı hoca, "Neden kötüydük ben de bilmiyorum. İnamoto'yu topla buluşturamadık" dedi.

Ersen'i tutamadık
Sadece ikinci yarının son 20 dakikasında iyi oynadık. Ancak Galatasaray gibi bir takımın daha uzun süre iyi oynaması gerekiyor. Defansımız bu karşılaşmaya gelinceye kadar son iki maçta rakiplere pozisyon vermemişti. Ancak bu karşılaşmada Ersen Martin'i kontrol etmeyi başaramadık."

3. GOL BİZİ YIKTI

ORHAN Ak'ın oyuna girişiyle toparlandıklarını ve ilk yarının sonunda buldukları golün moraliyle soyunma odasına gittiklerini kaydeden Gerets sözlerine şöyle devam etti: "Maçı çevirebileceğimizden emindik. Ama ikinci yarının başında yaptığımız hata üçüncü golü yememize neden oldu.

atabey

New member
Local time
08:33
cryingze2.gif
cryingze2.gif
cryingze2.gif
cryingze2.gif

Yazık oldu taraftara. Koca bir takımı beraberlikler takımı haline getiren yönetime ...
kizgineg4.gif
kizgineg4.gif
kizgineg4.gif

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8