Neler yeni

Welcome to SATBİL FORUM PAYLAŞIM

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Bir Satbil Forum Efsanesi

Satbil Reklam Alanı

Satbil Forum Reklam

Gerets G.saray İÇİn Yilin Transferİnİ AÇikladi

F

fiesta73

Guest
GERETSS.jpg
[FONT=Arial,Helvetica,sans-serif]GERETS G.SARAY İÇİN YILIN TRANSFERİNİ AÇIKLADI[/FONT]​

[FONT=Verdana,Geneva,Arial,Helvetica,sans-serif]G.Saray'ın Belçikalı hocası Eric Gerets yılın transferini açıkları ve "Performansıyla Avrupa kulüplerini peşinden koşturacak" dedi.. KİM BU FUTBOLCU

Yılın transferi Hasan olacak

Yönetimle yaptığı görüşmede bu sözleri kullanan G.Saray'ın Belçikalı hocası, "Performansıyla Avrupa kulüplerini peşinden koşturacak" dedi..

Her şey Hasan'a bağlı
Hasan varsa sorun yok! Bu söz G.Saray Teknik Direktörü Gerets'e ait. Yönetimle görüşmesinde, yeni sezonda oyun planını yıldız oyuncunun üzerine kuracağını belirten Belçikalı hoca, "Takımın yeni 10 numarası o olacak" diye konuştu.

Avrupa sıraya girer
Vereceği yeni görevde Hasan Şaş'ın çok başarılı olacağını dile getiren Eric Gerets, "İddia ediyorum, herkes yeni sezonda Hasan'dan bahsedecek. Avrupa maçlarımızdan sonra ona birçok teklif gelecek" görüşünü savundu.
[/FONT]

F

fa77

Guest
hasan şaş
şaşa iliç
ve marek heinz

bence bu üçlü bu sene kalmalı ve onbirin değişmezi olmalı hasan şaş bu iki oyuncuyla beraber dahada randımanlı olur kanaatindeyim
haksızmıyım acaba.......
sevgiler....

F

fiesta73

Guest
fa77' Alıntı:
hasan şaş
şaşa iliç
ve marek heinz

bence bu üçlü bu sene kalmalı ve onbirin değişmezi olmalı hasan şaş bu iki oyuncuyla beraber dahada randımanlı olur kanaatindeyim
haksızmıyım acaba.......
sevgiler....
İliç'e hiç bir itirazım yok ama heinz'in yerine çok daha iyi bir futbolcu alınmasından yanayım. Yedek oturan yabancıyı ben ne yapayım.:confused:

F

fa77

Guest
fiesta73' Alıntı:
İliç'e hiç bir itirazım yok ama heinz'in yerine çok daha iyi bir futbolcu alınmasından yanayım. Yedek oturan yabancıyı ben ne yapayım.:confused:

onu yedek oturtan utansın sen heinz i dünya kupasında izle umarım geretz de izler :kutla:

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8