Neler yeni

Welcome to SATBİL FORUM PAYLAŞIM

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Bir Satbil Forum Efsanesi

Satbil Reklam Alanı

Satbil Forum Reklam

Haydi Avrupa Fatihi Cimbom!

• Konbuyu başlatan mmusti57
  • Başlangıç tarihi
M

mmusti57

Guest
5E08E2089B32104BB7E291A9b.jpg
1_pix_beyaz.gif
1_pix_beyaz.gif
_spacer.gif
Haydi Avrupa Fatihi Cimbom!

Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda mücadele eden Galatasarayımız, 4. maçında PSV Eindhoven ile deplasmanda karşılaşıyor. Saat 21.45'te başlayacak maçı Star TV naklen yayınlayacak. Galatasaray'ın kazanmaktan başka çaresi yok. Grupta lider Liverpool'ın 7, PSV Eindhoven'ın 7, 3. sıradaki Galatasaray'ın ise 1 puanı bulunuyor. Haydi Galatasarayım! Tüm Türkiye kenetlendi ve senden yeni bir zafer daha bekliyor.

***​

Aslan'ın yüreği de var isteği de var

Devler Ligi'nde ilk iki şansını sürdürmek isteyen sarı-kırmızılı takımın tek düşüncesi üç puan almak.

Umutları yeşertti
Türkiye Kupası ve ligde aldığı galibiyetlerle taraftarlarını umutlandıran Galatasaray, bu çıkışını Şampiyonlar Ligi'ne de taşımayı hedefliyor. Bugün deplasmanda PSV Eindhoven ile karşılaşacak olan Cimbom'da, teknik heyet ve futbolcular galibiyetten başka bir sonuç düşünmüyor. Sarı-kırmızılılar, PSV'yi yenerek ikinci tur

hedefini sürdürmek istiyor.

Gerets'in gözüpek
Dün akşamki idmanın ardından bir basın toplantısı düzenleyen Gerets de iddialı konuşmaktan çekinmezken, Hollanda'ya 3 puan için geldiklerini söyledi. Eski takımı karşısında kazanmak için her şeyi yapacaklarını belirten başarılı hoca, "Takımımın son iki maçında galip gelmesi bizi çok iyi motive etti. Seyircilere zevkli bir maç izleteceğiz'' dedi.

Cimboma şampiyonlar liginde başarılar dilerim yen artık şunu haydi cimbom.

F

fa77

Guest
valla ikincilik çok zor 3 de 3 yaparsa olur ama oda imkansız gibi en iyisi bu akşam yenip bordoyada yenilmeyip 3. olmak diyorum ben

fatih_019

New member
Local time
09:46
valla bence çok zor galatasarayın ordan puan veya punlarla dönmesi grubu inşallah 3. olarak bitirir ama oda zor gibi gözüküyor

F

fiesta73

Guest
Zor diyenlere katılıyorum. Bencede zor fakat kendi sahasında oynadığı psv maçı deplasmanda oynayacağı maçtan çok daha zordu. Hangi ev sahibi takım olursa olsun stad dezavantaj teşkil ediyor. deplasmanda ki oynayacağı iki maç kendi sahasında oynayacağı maçtan çok daha rahat geçecektir. Buna inanıyorum.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8