Neler yeni

Welcome to SATBİL FORUM PAYLAŞIM

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Bir Satbil Forum Efsanesi

Satbil Reklam Alanı

Satbil Forum Reklam

işte epoyu kurtaran imza

lececafe

Co Admin
Local time
21:10
05f12b15f6.jpg

8789fda8a2.jpg

ip atarken aklına gelmemiş her hal

dj_gulsah

New member
Local time
:) terörist ya ondan türk olsa direk idam derdilerr :(:(:( yaziiik lar olsun insanlari siniflara göre ayiriyorlar

elmas

New member
Local time
Arkadaşlar olayla sadece at gözlüğüyl bakıyorsunuz birşeyin farkında olmanız gerekir ki bizler burada sadece hissettiklerimizle yazıyoruz, mantıklı düşünüp kararlar vermek gerekir yapmayın apoyu asmak istemdilerde vs.. sayın başbakanımız kaldırsaydı ozaman idam hükmünü yeniden koysaydı ? koyabildimi birşeyin araştırmasını yapıp ona göre tartışmalarınızı yapınm olayalara hissetiklerinizle yaklaşırsanız yanlış sonuç elde etmiş olursunuz , okumak bilgi sahibi olmak gerek , sonuçta bu olay birisin aşk duyma olayı değilki diyem size evt hislerinizle hareket edin, üzücü şeyler bunlar bu gün tayyip te dahçelide rahmetli ecevitte bu adamın asılmasını emin olun bizler kadar isterdi ama hala göremiyorsunuz bizim uzaktan kumandayla yönetildiğimizi. Birşeyin hakimiyeti olmak istiyorsanız o konuya hakim olamk gerek bunun içinde hisler değil mantık, bilgi ön planda olur rica ediyorum tartışmalarınızı sağdan soldan duydukalrınız ya da hissettikleriniz doğrultusunda yapmayın...! saygılarımla,

Elmas ALEMDAR

dj_gulsah

New member
Local time
nedne ozaman bütün dünyayi kandirmaya kalkdilar??
neden bi baska sini öldürdülerr?
insan hakkimi bu insan öldürenin hic bir insan hakki yokdur cünki insan öldüren insan olamaz heleki bebek leri!
gelelim idama bence bu cok iyi di cünki onca insani öldür onca insanin canini yak,hirsizlik yap,adam yarala,sonra gir hapse 2-3 yil yat pasalar gibi sonra cik ohhhhhh ne güzel varrrmii böyle bisey????bumudur ozaman hak?

murat

New member
Local time
insan haklarının uygulanması için ilk önce karşıdakinin insan olması lazım insan olmayana hak etmediği şeyleri uygulamak haksızlık olur

elmas

New member
Local time
nedne ozaman bütün dünyayi kandirmaya kalkdilar??
neden bi baska sini öldürdülerr?
insan hakkimi bu insan öldürenin hic bir insan hakki yokdur cünki insan öldüren insan olamaz heleki bebek leri!
gelelim idama bence bu cok iyi di cünki onca insani öldür onca insanin canini yak,hirsizlik yap,adam yarala,sonra gir hapse 2-3 yil yat pasalar gibi sonra cik ohhhhhh ne güzel varrrmii böyle bisey????bumudur ozaman hak?

Gülşahcım ben haklı demiyorum yazımı lütfen dikkatli oku!

Ayrıca bu sorulara kim nezman cevap verebildi. Zaten bütün bunlara cevapımız halk olarak yanıt alabilseydik bu tip yazışmalar olurmuydu? Sadece bilinçli bilgi dahilinde yazıları yazın, herkes acı çekti üzüldü o adinin asılmasını kim istemez ama gerçkeler diyorum bahçeliye , ecevite yüklenemezsiniz o anda onlar iktidardaydı onların başına kaldı emin ol Tayyipin döneminde o olay olsaydı tayyip içinde aynısı olacaktı bunları görün diyorum kişilere hislerinizle sert çıkışlar yapmayın.

Yaban Ali

New member
Local time
Başlık yanlış yazılmış, kurtaran imzalar olması lazım...

Denizce

üye
Local time
19:10
Ne olcak bir terörüstü idam edince hersey bitecekmi aksine hakketmedigi sekilde,abidelestirip anitlastirilacak her sene ölüm yildönümünde bir sürü seromoni izlenecek.. Birakin bir böcek gibi yasasin hücresinde.!

dj_gulsah

New member
Local time
Ne olcak bir terörüstü idam edince hersey bitecekmi aksine hakketmedigi sekilde,abidelestirip anitlastirilacak her sene ölüm yildönümünde bir sürü seromoni izlenecek.. Birakin bir böcek gibi yasasin hücresinde.!

ya zaten hersey basda yanlis yapilmis,türk hukumeti basda abd icin herseye gözelrini kapamis..!

dj_gulsah

New member
Local time
Gülşahcım ben haklı demiyorum yazımı lütfen dikkatli oku!

Ayrıca bu sorulara kim nezman cevap verebildi. Zaten bütün bunlara cevapımız halk olarak yanıt alabilseydik bu tip yazışmalar olurmuydu? Sadece bilinçli bilgi dahilinde yazıları yazın, herkes acı çekti üzüldü o adinin asılmasını kim istemez ama gerçkeler diyorum bahçeliye , ecevite yüklenemezsiniz o anda onlar iktidardaydı onların başına kaldı emin ol Tayyipin döneminde o olay olsaydı tayyip içinde aynısı olacaktı bunları görün diyorum kişilere hislerinizle sert çıkışlar yapmayın.

ben kimseye yüklenmiyorum!:) neden insanlara bos vaatler veriliyor!

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8