Neler yeni

Welcome to SATBİL FORUM PAYLAŞIM

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Bir Satbil Forum Efsanesi

Satbil Reklam Alanı

Satbil Forum Reklam

İşte kırmızı kartın nedeni

@hmet

UZAKLARDAN
Local time
15:26
24 Ocak 2009
İşte kırmızı kartın nedeni

Karan ve Yunus Yıldırım maç sonrası açıklama yaptı.

Ümit Karan, 2-0 kaybettikleri Sivasspor maçından sonra yaptığı açıklamada kırmızı kartı neden gösterdiklerini merak ettiğini söyledi.

"Karan yaptığı açıklamada şöyle konuştu: "13 senedir birinci ligde oynuyorum ve bugüne kadar hiçbir hakeme küfür etmedim. Bugün de etmedim. Kırmızı kart görmem hakkında bir fikrim yok. Ne pozisyona ne de hakeme bir itirazım olmadı.

Bununla ilgili bir açıklama bekliyorum. Sadece yere düştükten sonra yerdeki buza doğru tekme salladım. Hakemin üzerine bir damla su sıçradı galiba. Bu yüzden beni oyun dışı bıraktılar galiba"

YUNUS YILDIRIM: KÜFÜR ETMİŞ

Sivasspor - Galatsaray maçının orta hakemi Yunus Yıldırım ise karşılaşmanın ardından yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada şöyle konuştu:

"Yardımcı hakemime söylediği kötü sözden dolayı Ümit'e kırmızı kart gösterdim. Karttan sonra itirazlar oldu ama yardımcı hakemimin söylediğine inanmam gerekiyor. Yardımcı hakemin söylediğine göre Ümit küfür etmiş."

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8