Neler yeni

Welcome to SATBİL FORUM PAYLAŞIM

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Bir Satbil Forum Efsanesi

Satbil Reklam Alanı

Satbil Forum Reklam

Kartal Uefa'da Final Istiyor

nihat44

New member
Local time
10:07
5252.0.@area,220,160,c.jpg
27.09.2006
Beşiktaş, yarın Bulgaristan'ın CSKA Sofya takımıyla yapacağı UEFA Kupası 1. tur rövanş maçıyla birlikte, Avrupa kupalarında 112. karşılaşmasına çıkacak.
Siyah-beyazlılar, 1959 yılında başlayan Avrupa kupaları serüveninde Türkiye'yi 14 kez Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası ve Avrupa Şampiyonlar Ligi, 7 kez Avrupa Kupa Galipleri Kupası, 9 kez de UEFA Kupası'nda temsil etti.

''Kara Kartallar'', bugüne kadar Avrupa'da yaptığı 111 maçta, 34 galibiyet, 52 yenilgi, 25 de beraberlik aldı.

Avrupa'da bugüne dek rakip fileleri toplam 128 kez havalandıran Beşiktaş, kalesinde ise 169 gol gördü.

Siyah-beyazlılar, UEFA Kupası 1. tur ilk maçında İstanbul'da CSKA Sofya'yı 2-0 mağlup etmişti.

R

ra82

Guest
bir beşiktaşlı olarak takımıma başarılar diliyorum ve bu maçı alıcagımızada garanti gözüyle bakıyorum :lovely:

F

fa77

Guest
maçı belki alamazsında turu alırsın inşallah

Diğer takımlarıda unutmamak lazım diyorum ben trabzondan çok umutluyum fenerbahçeden bir süpriz bekliyorum :puah: kayserispordan ise destan bekliyorum

REDKİD

New member
Local time
10:07
beşiktaş ilk maçın avantajını kullanarak beraberlige oynayacaktır ve turu geçecegiine inanıyorum
kayserispora dikkat etmek lazım izlenebilicek en heyecanlı çekişmeli maç bu maç olacaktır iki takımda açık futbol oynuyor bol gollü bir karşılaşma olacak
trabzon takımlarımızın içinde en zor karşılaşma olacak yattarasız trabzonun işi çok zor osasuna iyi bir takım ilk maçtakı gollü maçın avantajını kullanacaktır işini şansa bırakmaz osasuna turu geçecektir ama inşallah tersi olur ve trabzon tarih yazar

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8