Neler yeni

Welcome to SATBİL FORUM PAYLAŞIM

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Bir Satbil Forum Efsanesi

Satbil Reklam Alanı

Satbil Forum Reklam

kimse yokmuuuuuu

F

fiesta73

Guest
icon1.gif
Kimse yokmu!!!

En azından bir göz atın.
Allah (C.C) tez zamanda zülmedenleri telef eder inşallah...

F

fiesta73

Guest
kimse yokmu 2

[SIZE=+1]Derneğimizden, Lübnan ve Filistin’e kalıcı yardımlar..
[/SIZE]
[SIZE=+1]
lbcocuk.jpg
[/SIZE]​
Perşembe, 14 Eylül 2006 - (13:55)

Filistin ve Lübnan için 29 TIR dolusu insanî yardımı bölgeye gönderen derneğimiz, yardım alanını genişletti. Derneğimiz, savaş bölgesine kalıcı yardımlar götürmeye başladı. Filistin’e iki, Lübnan’a da bir okul açacak olan derneğimiz, 7 ambulansın yapımı için de sipariş vermiş durumda.

[SIZE=+1]Kimse Yok Mu Konya’nın Gönlünde
[/SIZE]
[SIZE=+1]
gonullu.jpg
[/SIZE]​
Salı, 12 Eylül 2006 - (12:30)

Kimse Yok Mu Derneği’nin İzmir ve Ankara’dan sonra Anadolu’daki üçüncü temsilciliği Konya’da açılıyor. Konyalılar temsilciliğin açılış heyecanını yaşarken, derneğimizin tanışma toplantısında buluştular.

[SIZE=+1]Kampanyamız bütün hızıyla devam ediyor.. [/SIZE]​
fl.jpg
Çarşamba, 30 Ağustos 2006 - (11:00)

Kimse Yok Mu Derneği, “Filistin ve Lübnan Halkıyla El Ele Kampanyası” çerçevesindeki ilk on yedi TIR’lık yardım konvoyunu ulaştırdı. Dernek yetkilileri, ilk olarak Filistin için kolları sıvamıştı. Çatışmaların en büyük mağdurları, yani açlık tehlikesiyle karşı karşıya kalan sivil halk için büyük bir kampanya başladı.
flalbum.jpg

stvlogo.jpg
[SIZE=+1]Mardin'deki Lübnanlı ailelere de yardım eli uzandı[/SIZE]​
mardin.jpg
Cuma, 25 Ağustos 2006 - (15:15)

İsrail ateşinden kaçarak Mardin'in Midyat ilçesi, Söğütlü beldesine gelen 25 Lübnanlı aileye "Kimse Yok Mu Derneği" tarafından gıda, giyim ve nakdi yardımda bulunuldu.
[SIZE=+1]Kimse Yok Mu Filistin ve Lübnan Halkıyla El Ele[/SIZE]​
f27k.jpg
P.tesi, 10 Temmuz 2006 - (11:45)

Kimse Yok Mu Derneği, daha önce yurtdışında yapmış olduğu Endonezya ve Pakistan depremzedelerine yönelik yardım organizasyonlarına ilave olarak, acıyla kavrulan Filistin ve Lübnan halkına destek olabilmek..
[SIZE=+1]Kimse Yok Mu sel felaket bölgesinde[/SIZE]​
unye.jpg
Perşembe, 20 Temmuz 2006 - (9:30)

Kimse Yok Mu Derneği, Ordu ili Ünye ilçesinde meydana gelen sel felaketi sonucu mağdur olan vatandaşlarımıza yardım elini uzatarak gerekli yardımları bölgeye ulaştırdı..
ufoto.jpg
[SIZE=+1]Endonezya depremzedeleri yardımlarınızı bekliyor..[/SIZE]​
enddprm.jpg
Çarşamba, 31 Mayıs 2006 - (11:05)

Kimse Yok Mu Derneği, Endonezya'da meydana gelen depremin ardından yaraları sarmak için harekete geçti. İki yıl önceki tsunami felaketinde de bölge halkına yardım ulaştıran dernek, 5 bin kişinin hayatını kaybettiği son felaketin ardından da depremzedelerin imdadına koştu..
endalbum.jpg
[SIZE=+1]'Kimse Yok mu' okulları açıldı[/SIZE]​
okulpk.jpg
Salı, 9 Mayıs 2006 - (16:45)

Pakistan'da meydana gelen depremin ardından ''Kimse Yok Mu Derneği''nce başlatılan kampanyada toplanan yardımlarla yaptırılan 10 okul, Keşmir Başbakanı Serdar İskender Hayathan'ın da katıldığı törenle açıldı.​

R

ra82

Guest
allah onların yardımcısı olsun ve bunu yapanları allah bildigi gibi yapsın (bela okumayım ramazan ramazan)

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8