Neler yeni

Welcome to SATBİL FORUM PAYLAŞIM

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Bir Satbil Forum Efsanesi

Satbil Reklam Alanı

Satbil Forum Reklam

köprüdeki flama krızıne ben son veriyorum

A

alpalaba

Guest
bu saçmalığın bitmesini diliyorum ve hiç indirilemez bir flamayı buraya asıyorum
fiesta73 sevgilerimle
picture37tu.jpg
[/URL][/IMG]

DJ BURAK

New member
Local time
03:28
burası köprüden çok İzmir'e benziyor.

DJ BURAK

New member
Local time
aha fiesta abimin mekanına geldim... :D

seyfi

Administrator
Local time
hazır orayakadar gitmişken bari indirseydin....

:puah: :puah: :puah: :puah:

A

alpalaba

Guest
seyfi' Alıntı:
hazır orayakadar gitmişken bari indirseydin....

:puah: :puah: :puah: :puah:
yani seyfi ben indirilemiyecek yere astım diyorum sen se indirseydin diyorsun dostunda böyle hayırlısı :(:devilprv:

seyfi

Administrator
Local time
alpalaba' Alıntı:
yani seyfi ben indirilemiyecek yere astım diyorum sen se indirseydin diyorsun dostunda böyle hayırlısı :(:devilprv:
ben olsam indirirdim,sadece gıcıklık olsun diye :) :) :)

A

alpalaba

Guest
seyfi' Alıntı:
ben olsam indirirdim,sadece gıcıklık olsun diye :) :) :)
ben indirmezdim fark bu bir takım çalışmiş çabalamış ve şampiyon olmuş demekki hakları seneye aynı yere bende flama asabilirim ve çok eminiki hiç bir olay meydana gelmez şu hoşgörü için yazılmış bir çok yazı var bir kaçını sana yollayım bari :) sahi sen sürmenelimisin oflumusun yoksa çaykaralımısın :)

M

mmusti57

Guest
alpalaba' Alıntı:
bu saçmalığın bitmesini diliyorum ve hiç indirilemez bir flamayı buraya asıyorum
fiesta73 sevgilerimle
picture37tu.jpg
[/URL][/IMG]
Seni kutluyorum abi ne güzel yapmışsın bir iki tane salak çıkıyor ortalığı karıştırıyor ne olacak ki ha köprüde asılı durmuş ha durmamış indirenlerin terbiyesizliği anlamıyorum ne gerek var bunlara saçmalık.saygılar:lovely:

F

fiesta73

Guest
Ercü abi teşekkürler ellerine sağlık. Honki ponkininde yanaklarından öp ve benim yerime teşekkür et. çok güzel çekmiş.

A

alpalaba

Guest
bu iş bize asma müsaadesi verilmedi ertesi sene gs bakanlıktan izin oldı ve bize neden vermediler diye başladı bence saçmalıktan başka bir iş değil seneye bu resmin olduğu yere beraberce yine flama asarız içinde satı olsun yeter :)

F

fiesta73

Guest
yakında tüm insanlar bu işten nasıl keyif almaları gerektiğini öğrenecek. Sadece bizler değil futbolcularımızda bir çok şeyi öğrenmesi gerekiyor. dünya kupasını izliyoru. Kasti tekmeler de atılıyor ama kimse birbirine saldırmıyor. Hakem yanlış karar veriyor kimse hakeme saldırmıyor. itirazlar bile ne kadar makul bir seviyede. Seyirciyi tahrik eden futbolcu yok. İşte baştan bizim futbolcularımız bunları öğrenecek. seyircilerimizde dünya kupasındaki seyircileri izleyip, sahaya hiç bir şey atmadan, kimseye küfür etmeden yensede yenilsede takımını alkışlayarak nasıl büyük bir coşku yaşanır onu öğrenecekler. velhasıl bu kupadan öğrenecek çok şeyimiz var.

Yaban Ali

New member
Local time
Ama zamana ihtiyaç var... zor görünsede olacak..

seyfi

Administrator
Local time
alpalaba' Alıntı:
ben indirmezdim fark bu bir takım çalışmiş çabalamış ve şampiyon olmuş demekki hakları seneye aynı yere bende flama asabilirim ve çok eminiki hiç bir olay meydana gelmez şu hoşgörü için yazılmış bir çok yazı var bir kaçını sana yollayım bari :) sahi sen sürmenelimisin oflumusun yoksa çaykaralımısın :)
abi ben konuyu tam olarak,gece haberleri seyrederken anladım.
bayragı indirmeye.başkalarıda indirtmemeye çalışıyordu.
sonunda flma yerinde kaldı.sende o adamlardan birisimiydin yoksa!
ben sadece şaka olsun diye takılıyordum.
saydıgın ilçelerden hiçbirisi değil Araklı.
peki sen hangi ilçedensin,yoksa Rizemi?:puah: :puah:

F

fiesta73

Guest
seyfi' Alıntı:
abi ben konuyu tam olarak,gece haberleri seyrederken anladım.
bayragı indirmeye.başkalarıda indirtmemeye çalışıyordu.
sonunda flma yerinde kaldı.sende o adamlardan birisimiydin yoksa!
ben sadece şaka olsun diye takılıyordum.
saydıgın ilçelerden hiçbirisi değil Araklı.
peki sen hangi ilçedensin,yoksa Rizemi?:puah: :puah:
Siz nerelerdesiniz yaaa. selçukta benim astığım galatasaray bayrağını kim indirebilir. :stupidprv: siz kafayımı yediniz..:puah: :puah: :puah:

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8