A
alpalaba
Guest
bu saçmalığın bitmesini diliyorum ve hiç indirilemez bir flamayı buraya asıyorum
fiesta73 sevgilerimle
[/URL][/IMG]
fiesta73 sevgilerimle
DJ BURAK' Alıntı:burası köprüden çok İzmir'e benziyor.
indiliemiyecek bir yer dedik yaDJ BURAK' Alıntı:aha fiesta abimin mekanına geldim...
alpalaba' Alıntı:indiliemiyecek bir yer dedik ya
yani seyfi ben indirilemiyecek yere astım diyorum sen se indirseydin diyorsun dostunda böyle hayırlısı :devilprv:seyfi' Alıntı:hazır orayakadar gitmişken bari indirseydin....
uah: uah: uah: uah:
ben olsam indirirdim,sadece gıcıklık olsun diyealpalaba' Alıntı:yani seyfi ben indirilemiyecek yere astım diyorum sen se indirseydin diyorsun dostunda böyle hayırlısı :devilprv:
sen olsaydın sen de Galatasaraylı olurdun. değil mi?seyfi' Alıntı:ben olsam indirirdim,sadece gıcıklık olsun diye
ben indirmezdim fark bu bir takım çalışmiş çabalamış ve şampiyon olmuş demekki hakları seneye aynı yere bende flama asabilirim ve çok eminiki hiç bir olay meydana gelmez şu hoşgörü için yazılmış bir çok yazı var bir kaçını sana yollayım bari sahi sen sürmenelimisin oflumusun yoksa çaykaralımısınseyfi' Alıntı:ben olsam indirirdim,sadece gıcıklık olsun diye
Seni kutluyorum abi ne güzel yapmışsın bir iki tane salak çıkıyor ortalığı karıştırıyor ne olacak ki ha köprüde asılı durmuş ha durmamış indirenlerin terbiyesizliği anlamıyorum ne gerek var bunlara saçmalık.saygılar:lovely:alpalaba' Alıntı:bu saçmalığın bitmesini diliyorum ve hiç indirilemez bir flamayı buraya asıyorum
fiesta73 sevgilerimle
[/URL][/IMG]
abi ben konuyu tam olarak,gece haberleri seyrederken anladım.alpalaba' Alıntı:ben indirmezdim fark bu bir takım çalışmiş çabalamış ve şampiyon olmuş demekki hakları seneye aynı yere bende flama asabilirim ve çok eminiki hiç bir olay meydana gelmez şu hoşgörü için yazılmış bir çok yazı var bir kaçını sana yollayım bari sahi sen sürmenelimisin oflumusun yoksa çaykaralımısın
Siz nerelerdesiniz yaaa. selçukta benim astığım galatasaray bayrağını kim indirebilir. :stupidprv: siz kafayımı yediniz..uah: uah: uah:seyfi' Alıntı:abi ben konuyu tam olarak,gece haberleri seyrederken anladım.
bayragı indirmeye.başkalarıda indirtmemeye çalışıyordu.
sonunda flma yerinde kaldı.sende o adamlardan birisimiydin yoksa!
ben sadece şaka olsun diye takılıyordum.
saydıgın ilçelerden hiçbirisi değil Araklı.
peki sen hangi ilçedensin,yoksa Rizemi?uah: uah: