Kral'ın hayatı film oluyor
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif][/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Adana Demirspor maçını izlemek ve Mardinspor'a destek vermek üzere Meltem Cumbul ile birlikte kente gelen ünlü futbolcu Hakan Şükür, ilginç açıklamalarda bulundu. Yaşamıyla ilgili dizi veya sinema filmi çekmek istediğini kaydeden Hakan Şükür, bu projede bölgeyi çok iyi bilen Meltem Cumbul'un da yer alabileceğini söyledi.[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Adana Demirspor maçını izlemek ve Mardinspor'a destek vermek üzere Meltem Cumbul ile birlikte kente gelen ünlü futbolcu Hakan Şükür, ilginç açıklamalarda bulundu. Yaşamıyla ilgili dizi veya sinema filmi çekmek istediğini kaydeden Hakan Şükür, bu projede bölgeyi çok iyi bilen Meltem Cumbul'un da yer alabileceğini söyledi.[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Vatandaşların büyük ilgisiyle karşılayan Hakan Şükür ve Meltem Cumbul, Mardin'deki bir otelde basın toplantısı düzenledi. Mardinspor Kulüp başkanı ve eniştesi olan Tekin Alkan'a destek amacıyla kente geldiklerini söyleyen Meltem Cumbul, Mardinspor'un ligde hak ettiği yere geleceğine inandığını söyledi. Mardin'in tarihi ve mimari özelliklerini duyduğunu ancak görmediğini belirten Hakan Şükür, şunları söyledi: [/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]" Hep dizi filimlerde merakla izlerdim. Hep merak ederdim. Acaba gerçekten dizilerde gösterildiği gibi doğrumu? Mardin şu anda gördüğüm haliyle tarihi bir şehir ve büyülü bir havası var. Burada dinlerin kardeşliği var. Hayatımı ilgilendiren bir projem var bunu aslında ilk kez burada açıklıyorum. Dizi veya sinema filmi projesi. Bu proje üzerinde çalışmaya başladık. Nasıl olacağına daha kesin karar vermedik. Ancak kısa süre içinde bu projeye başlayacağız."[/FONT]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]Projede Meltem Cumbul'un olup olmayacağı yönündeki bir soruya ise Hakan Şükür, "Proje planlamasında kişiler konuşulmadı ama Meltem hanım çok iyi bir sanatçı ve bölgeyi iyi bilen biri. Neden olmasın" şeklinde yanıtladı.[/FONT]