Neler yeni

Welcome to SATBİL FORUM PAYLAŞIM

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Bir Satbil Forum Efsanesi

Satbil Reklam Alanı

Satbil Forum Reklam

Leo'dan bomba gibi itiraf

@hmet

UZAKLARDAN
Local time
10:56
Leo'dan bomba gibi itiraf

010420101228416705198_2.jpg

Arjantinli file bekçisinin özrü kabahatinden büyük oldu...

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]

Sami Yen'deki Fenerbahçe derbisinin ardından Galatasaray'da adeta 'istenmeyen adam' ilan edilen Arjantinli file bekçisinin özrü kabahatinden büyük oldu.

Selçuk Şahin’in 35 metreden attığı şuta engel olamadı.. Ve bu gol derbinin sonucunu belirleyince Sarı-Kırmızılı taraftarlar çileden çıktı. Bu gol hakkında herkes bir şey söyledi, yorum yaptı. Ses getirecek açıklama golü yiyenin ta kendisinden geldi. “Leo Franco nasıl böyle bir gol yer” araştırması yapan Sarı-Kırmızılı idareciler, aldıkları cevap karşısında bir kez daha şok oldu. Özel hayatında sürekli renkli lens taktığını ancak maçlarda çıkardığını söyleyen Arjantinli file bekçisi, “Fenerbahçe maçından önce lenslerimi çıkarmayı unutmuşum. Selçuk şutu attığında ceza sahasına girene kadar topu göremedim, çünkü parladı. Ondan sonra müdahale etmeye çalıştım ama artık çok geçti. Lenslerimi çıkarmış olsaydım, o golü yemezdim. Nasıl böyle bir hata yaptım bilmiyorum” ifadelerini kullandı.
Fanatik
[/FONT]

bymarti

New member
Local time
12:56
eğer doğruysa çok yazık, hemen kovulmalı.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8