Neler yeni

Welcome to SATBİL FORUM PAYLAŞIM

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Bir Satbil Forum Efsanesi

Satbil Reklam Alanı

Satbil Forum Reklam

MALESEF AMA GERCEK

viyolcu

New member
Local time
09:42
galatasaray bordeux macından yenilgiyle ayrılınca avrupaya veda etti.Artık lige geri döndü.SON MACINDA PRESTİJ MÜCADELESİ YAPACAK

A

alpalaba

Guest
ben sadece geçmiş olsun demekle yetineceğim bize karşo böyle oynarlarsa işleri zor ve japaonun attığı gol çok güzeldi

M

mmusti57

Guest
Malesef teker teker türk takımlarımızın avrupa arenasından elenmeleri gerçekten çok acı üzüldüm.

F

fa77

Guest
lamı cimi yok bu iş bu grets le olmuyor artık adam geçen sene 4-3-3- oynarken bu sene 4-3-2-1-1 gibi korkak bir futbol oynuyor yahu bu maçı ne hoca istemiş ne futbolcular kimse hikaye anlatmasın futbolcu olimpiyat stadına mı gitmek istemiyor yoksa hocayla takım arasında bi sorun mu var anlamadım diğer takımlarımıza en içten dileklerimle başarılar .......

F

fiesta73

Guest
lamı cimi yok bu iş bu grets le olmuyor artık adam geçen sene 4-3-3- oynarken bu sene 4-3-2-1-1 gibi korkak bir futbol oynuyor yahu bu maçı ne hoca istemiş ne futbolcular kimse hikaye anlatmasın futbolcu olimpiyat stadına mı gitmek istemiyor yoksa hocayla takım arasında bi sorun mu var anlamadım diğer takımlarımıza en içten dileklerimle başarılar .......

Olurmu hiç. Gerets ile ne alakası var. Ben başka bir takımın teknik direktörü olsam ve bana da deseler al bu takımdan hangi futbolcuyu istiyorsan onları sana alacağım. İster inan ister inanma sadece mondi, arda, iliç ve ümit karanı alırdım diğerlerini asla takımıma sokmazdım.
Sen bana yine katılmayacaksın sen halen 4 4 3 yada 4 2 1 2 1 her neyse işte onlara takıl. Aldim geretsi hadi sen bu takımın teknik direktörüsün lig sonuna kadar sen oynat. Gerets bu adamlarla geçen sene şampiyon oldu şu andada lig ikincisi...:36_1_23: :36_1_23: Bu takımla anca gidersin.:36_1_9:

F

fa77

Guest
Olurmu hiç. Gerets ile ne alakası var. Ben başka bir takımın teknik direktörü olsam ve bana da deseler al bu takımdan hangi futbolcuyu istiyorsan onları sana alacağım. İster inan ister inanma sadece mondi, arda, iliç ve ümit karanı alırdım diğerlerini asla takımıma sokmazdım.
Sen bana yine katılmayacaksın sen halen 4 4 3 yada 4 2 1 2 1 her neyse işte onlara takıl. Aldim geretsi hadi sen bu takımın teknik direktörüsün lig sonuna kadar sen oynat. Gerets bu adamlarla geçen sene şampiyon oldu şu andada lig ikincisi...:36_1_23: :36_1_23: Bu takımla anca gidersin.:36_1_9:

teknik hataları var canım abicim sen ne alaka tek forvet çıkıyon bu maça tolganın oynıyacağı 3 hafta önceden belli neden ligde oynatıp bu kritik maça hazırlamıyorsun ne kendisi nede futbolcular inanmış yazıklar olsun diyorum hem yönetime hem grets e .....

F

fiesta73

Guest
teknik hataları var canım abicim sen ne alaka tek forvet çıkıyon bu maça tolganın oynıyacağı 3 hafta önceden belli neden ligde oynatıp bu kritik maça hazırlamıyorsun ne kendisi nede futbolcular inanmış yazıklar olsun diyorum hem yönetime hem grets e .....

İnadı bırak.. Oynayan oynamayan galatasarayda kim varsa onlardan hangilerinin bu takımda kalmasını istiyorsun bana lütfen bir liste yaparmısın. Ben soruyu sorup kenara çekilmiyorum aynı soruya benim cevabım..
Mondi ve arkasındaki yedek kaleciler fevzi ile adını unuttum diğer kaleci, iliç, song, hasan kabze, ümit karan, arda, aydın, ferhat, alt yapıdan gelen paf daki mehmet, zafer, arda dan daha teknik bir genç daha var pafta adı aklıma gelmedi başka da istemem:36_19_2[1]:

F

fa77

Guest
İnadı bırak.. Oynayan oynamayan galatasarayda kim varsa onlardan hangilerinin bu takımda kalmasını istiyorsun bana lütfen bir liste yaparmısın. Ben soruyu sorup kenara çekilmiyorum aynı soruya benim cevabım..
Mondi ve arkasındaki yedek kaleciler fevzi ile adını unuttum diğer kaleci, iliç, song, hasan kabze, ümit karan, arda, aydın, ferhat, alt yapıdan gelen paf daki mehmet, zafer, arda dan daha teknik bir genç daha var pafta adı aklıma gelmedi başka da istemem:36_19_2[1]:

Yapayım abicim mondragonu (allah korusun psv maçını unutmuş değilim sadece o maç değil çok maçta yaktı bizi alabiliyorlarsa sakaryanın kalecisini alsınlar kale 10 yıl sağlam kalır bari) oda olmazsa Kaleci olarak fevzi ve Aykut kalabilir

Hakan Şükür
Ümit Karan
Necati Ateş
Song
Tomas
Ayhan
İliç
Sabri (belki)
Aydın
Arda
Mülayim
Zafer
Ergün (herşeye rağmen)
Orhan Ak
ferhat

gördüğün gibi abi nhemen hemen hepsi kalsın diyorum yönetim ve hocada iş yok gretsi en çok ben seviyorum ama bu sene değil bu sene futbolu unutmuş bu kadro geçen sene puan rekoru kırıp şampiyon oldu bu sene ne eksik bütün takımlar bu kadar bozukken eksik olan ne ??????

R

ra82

Guest
valla gs yakışmadı bu kulvarda ençok galibiyet beklediğimiz kluptü ama olmadı neyse artık seneye beşiktaş yükler bu yükü omuzlarına :D

MÜDÜR Yardımcısı

Forum Elektronikçisi HATAY
Local time
Web sitesi
www.türkiyeelektronikçileri.org
yanlış 11 i sahaya kim sürerse kaybetmeye mahkumdur
özellikle hakan şürkür ilk 11 de oynarsa bu kaçınılmaz kabze gibi ümit karan gibi ve diger yedekteki futbolcular varken sahaya sürülen 11 e bibak yazık be kim bu dinamomu dinamotomu kim bu allah aşkına

Hakan Şükür ( bitmiş artık )
Ümit Karan ( süper )
Necati Ateş ( süper )
Song ( devam )
Tomas ( eh işte )
Ayhan ( çok iyi )
İliç ( halen işvar onda )
Sabri (belki) ( hayel kırıklıgı yarattı )
Aydın ( devam )
Arda ( süper )
Mülayim ( bu da kim ya )
Zafer ( daha iyi olacak )
Ergün ( devamlı )
Orhan Ak ( kendini begenmiş )
ferhat ( devamlı )

:36_1_9: :36_19_2[1]: :36_1_52:

:36_1_23:

F

fiesta73

Guest
Yapayım abicim mondragonu (allah korusun psv maçını unutmuş değilim sadece o maç değil çok maçta yaktı bizi alabiliyorlarsa sakaryanın kalecisini alsınlar kale 10 yıl sağlam kalır bari) oda olmazsa Kaleci olarak fevzi ve Aykut kalabilir

Hakan Şükür
Ümit Karan
Necati Ateş
Song
Tomas
Ayhan
İliç
Sabri (belki)
Aydın
Arda
Mülayim
Zafer
Ergün (herşeye rağmen)
Orhan Ak
ferhat

gördüğün gibi abi nhemen hemen hepsi kalsın diyorum yönetim ve hocada iş yok gretsi en çok ben seviyorum ama bu sene değil bu sene futbolu unutmuş bu kadro geçen sene puan rekoru kırıp şampiyon oldu bu sene ne eksik bütün takımlar bu kadar bozukken eksik olan ne ??????
Sen bu adamları beğeniyorsan sorun yoktur o zaman. Yukarıdaki kırmızı işaretlediğim adamlar hariç ben hiç birini istemiyorum artık. Ergun, hakan şükür, song ve necati çok sevdiğim futbolcular ama artık istemiyorum.

F

fa77

Guest
Sen bu adamları beğeniyorsan sorun yoktur o zaman. Yukarıdaki kırmızı işaretlediğim adamlar hariç ben hiç birini istemiyorum artık. Ergun, hakan şükür, song ve necati çok sevdiğim futbolcular ama artık istemiyorum.

ilk yazdığın yazıyla çelişki var orda song yazıyor burda istemiyorum diyorsun abi :pepper: :pepper: :pepper:

F

fiesta73

Guest
ilk yazdığın yazıyla çelişki var orda song yazıyor burda istemiyorum diyorsun abi :pepper: :pepper: :pepper:
Ferhatçım çelişki filan yok. song kalsada olur kalmasada. örneğin necatiyide seviyorum ama gitsede olur kalsada olur cinsinden. Kısacası ferhat artık galatasaraydaki futbolcuların sıradan futbolcu olduğuna inanıyorum. onun için köklü bir değişiklik istiyorum. yönetime gelince olmayan bir şeyin neyini tartışayım. zaten ortada yönetim diye bir şey yok.:36_3_16:

MeKa

Banned
Local time
Hakan şükürlü bir takım yenilmeye mahkumdur..Ben bunu bilir bunu söylerim.Sürekli bu sözü söyledim şimdiye kadar zira..Bir FB li olarak galatasaylıların işine de karışmak istemem doğrusu..

F

fa77

Guest
hay allah hakan şükür 3 gol sonra türkiyenin gelmiş geçmiş en büyük forveti oluyor hala hakan tartışıyoruz bırakın abiler yahu adam futbolu bu sene bırakacak bakın tugaya 38 yaşında çatır çatır oynuyor türkiyede olsam 5 yıldır futbolu bırakmıştım diyor eğer gücü kuvveti yerindeyse ben hakan şükürü 5 yıl daha izlemeye razıyım ......

MeKa

Banned
Local time
hay allah hakan şükür 3 gol sonra türkiyenin gelmiş geçmiş en büyük forveti oluyor hala hakan tartışıyoruz bırakın abiler yahu adam futbolu bu sene bırakacak bakın tugaya 38 yaşında çatır çatır oynuyor türkiyede olsam 5 yıldır futbolu bırakmıştım diyor eğer gücü kuvveti yerindeyse ben hakan şükürü 5 yıl daha izlemeye razıyım ......

Geç bunları fa77. Hakan hakan olduğundan beri Bir FB olarak bile bırak cimbomu hiç kanım kaynamıyor bu adama..
Ve ayrıca bir topicte hafiften bir çıtlatma yapmıştım açıkca yazmak gelmiyor içimden zira.Ama birilerinin desteği ile ayakta durduğunu(takımda yer aldığı yani) duyunca bende artık hepten bitmiş bir kişidir..
Milli takımda yer almasını asla kabul etmiyor,3 göl bile atmış olsa.(tartışalım bu konuyu) .milli takım ruhunu da bozduğuna inanıyorum..

F

fa77

Guest
hakanı kulaktan duyma sözlerle tanımışsın abi yazık !!! gelmez bir daha öyle pırlanta ne yapmış hakan tartışalım abi işyerinden yetmezse ben eve gidince devam ederiz :)

F

fiesta73

Guest
Geç bunları fa77. Hakan hakan olduğundan beri Bir FB olarak bile bırak cimbomu hiç kanım kaynamıyor bu adama..
Ve ayrıca bir topicte hafiften bir çıtlatma yapmıştım açıkca yazmak gelmiyor içimden zira.Ama birilerinin desteği ile ayakta durduğunu(takımda yer aldığı yani) duyunca bende artık hepten bitmiş bir kişidir..
Milli takımda yer almasını asla kabul etmiyor,3 göl bile atmış olsa.(tartışalım bu konuyu) .milli takım ruhunu da bozduğuna inanıyorum..
Pes Pes Pes, çarpılırsın MEKA Hakan'a bu sözlerinden sonra. Ayıptır, günahtır. Ferhat'ın dediği gibi bir daha böyle bir futbolcu gelmez. Gelirsede bizim ömrümüz yetmez belki yüzyıl sonra. Kim ne derse desin. Hakan Şükür bu güne kadar gelmiş geçmiş en büyük futbolcudur. Kırmadığı rekor kalmamıştır. Rakamlar ve istatistikler yalan söylemez. Senin söylediğin ise yalan değil İNKARDIR... Hakan şükür'ü inkar etmek de futbola yapılan bir hanettir.
BakMeka sana birşey söyleyeyim. Kullandığım bazı keskin ve sivri kelimelere kızma sakın, benim tarzım budur. Yoksa çok değer verdiğim ve bir çok meziyetinle taktir ettiğim sana hakaret amacı asla taşımamaktadır. Bizimki sadece bir fikir çatışmasıdır. Lütfen sende o şekilde değerlendir.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8