Neler yeni

Welcome to SATBİL FORUM PAYLAŞIM

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Bir Satbil Forum Efsanesi

Satbil Reklam Alanı

Satbil Forum Reklam

Mert Nobre strese girdi

M

mmusti57

Guest
Mert Nobre strese girdi
trans.gif
Nobre, bir an önce gol atmak için elimden geleni yapıyorum. Ama bir türlü isteğimi yerine getiremedim. Bu da beni sıkıntıya sürükledi dedi 22.09.2006
trans.gif
trans.gif
trans.gif
trans.gif
trans.gif
trans.gif
trans.gif
nobre3008.jpg
trans.gif
trans.gif
trans.gif
trans.gif
trans.gif
trans.gif

trans.gif

Kara-Kartallar’ın golcü futbolcusu Mert Nobre, Siyah-Beyazlı forma altında gol atamamanın kendisini strese soktuğunu söyledi. Nobre, “Bir an önce gol atmak için elimden geleni yapıyorum. Ama bir türlü bu isteğimi yerine getiremedim. Geride kalan 6 haftanın ikisini cezalı geçirdim. Ama dört lig maçında da gol atamamak beni bir sıkıntıya sürükledi” dedi. Bir golün kendisini havaya sokacağını belirten golcü oyuncu “Top alamazsam benim yapacağım birşey yok. Dünya Kupası’nda da Brezilya Milli Takımı’nda golcü oyuncular vardı ama onlar da bireysel bir futbolu benimseyince doğru düzgün gol atamadan turnuvadan elendiler. Takım olarak bu sorunu el birliğiyle aşacağız” diye konuştu.
trans.gif

F

fiesta73

Guest
Mert bey galatasaray maçı öncesi en rahat gol attığım maç galatasaray maçları diyordu. Şimdi ne oldu. Bir den havalara girmişti. Adamın havasını alıverirler öyle. Büyük konuşmaya gelmez bu işler.

F

fa77

Guest
Mert bey galatasaray maçı öncesi en rahat gol attığım maç galatasaray maçları diyordu. Şimdi ne oldu. Bir den havalara girmişti. Adamın havasını alıverirler öyle. Büyük konuşmaya gelmez bu işler.

nobre beşiktaşa faydalı olacaktır bundan eminim ama beşiktaş taraftarının da onu kabullenmesi lazım tabi ki büyük lokma ye büyük konuşma demişler :pepper:

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8