Neler yeni

Welcome to SATBİL FORUM PAYLAŞIM

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Bir Satbil Forum Efsanesi

Satbil Reklam Alanı

Satbil Forum Reklam

MSN'de eşine yakalandı

seyfi

Administrator
Local time
11:14
MSN'de eşine yakalandı

Kadın kocasını MSN'de yakaladı ve radyoyu arayarak canlı yayında kocasına neler söyledi neler...

Aldatılan kadın, çapkın olan doktor eşinin MSN adresini aldı ve onunla yabancı gibi chatleşti.

Özel bir radyoda kadın erkek ilişkilerini masayan yatıran Ozan Konak bir boşanma olayına tanık oldu. Aldatılan kadının hikayesi hayli ilginç.

Kadın başından radyo spikeri aracılığı ile yüzbinlerce insana nasıl aldatıldığını ve MSN diyaloglarını anlattı. Hikayesinin gerisini Ozan Konak'tan dinleyelim: 'Drive time' olarak adlandırılan, insanların işlerinden evlerine döndüğü trafik saatinde 'kadın erkek' ilişkilerini masaya yatıran Ozan Konak için her zamanki gibi bir akşam sayılabilirdi. Taa ki 'o' telefonla yayına bağlanana kadar...

Konak, "Sevgiliniz haksız da olsa durumu kurtarmak için ondan özür diler miydiniz?" gibi bir konu açmış, telefon bağlantıları yapıyordu... Ve o aradı... 'Doktor Serap' takma isimli kişi, "yedi tepeli İstanbul'da" görev yapan bir beyin cerrahıydı ve radyo aracılığıyla eşinden şöyle özür diliyordu: "Benimle aynı hastanede görev yapan psikiyatr eşim Dr. Cüneyt'ten özür diliyorum. Messenger adresini gizli olarak hemşirelerden aldığım için... Bütün hemşirelere dağıtmış yazışıyordu çünkü... Tekrar özür diliyorum messenger'a başka isimle, başka hastanede çalışan bir hemşireymiş gibi girdiğim, aylardır benimle koyu bir muhabbet etmesini sağladığım için... Şu anda o benimle buluşmak için köprüden geçip Kozyatağı Carrefour'a giderken onu bekleyen biri olmadığı için... Evime gidip çocuğumu doyuracağım için... Geri dönerken yatacak yer arayacağı için... Messenger'a başka isimle girdiğim son 1 ayda, 10 yıllık evliliğim boyunca duymadığım kadar güzel söz duyduğum için... Özür diliyorum, boşanacağımız için"

R

ra82

Guest
bu kadında biraz safmış yani ben olsam parçalamıştm adamı hatta buluşup vururdum herhalde :D

F

fiesta73

Guest
bu kadında biraz safmış yani ben olsam parçalamıştm adamı hatta buluşup vururdum herhalde :D
Rastladınmı hiç bilmiyorum. Çet bölümündeki shbetlerimizde yaban ali sık sık bana aba altından sopa gösterip tehdit ediyor der. Bu doğru değil ama ben senin burada birisine sopa da değil merdane gösterdiğin hissine kapıldım. Ne dersin yanılıyormuyum. Ha buna hakkın varmı? tabii yuvasına düşkün her kadın gibi seninde hakkın var. Konumuzda hak davası değil zaten.:puah: :puah: :puah:
Ayrıca yorumun bence çok yanlış. Tam aksine saf biri değil çok çok zeki olduğunu gösteriyor bu davranış. Her kimse kutlarım onu...

Son düzenleme:
R

ra82

Guest
Rastladınmı hiç bilmiyorum. Çet bölümündeki shbetlerimizde yaban ali sık sık bana aba altından sopa gösterip tehdit ediyor der. Bu doğru değil ama ben senin burada birisine sopa da değil merdane gösterdiğin hissine kapıldım. Ne dersin yanılıyormuyum. Ha buna hakkın varmı? tabii yuvasına düşkün her kadın gibi seninde hakkın var. Konumuzda hak davası değil zaten.:puah: :puah: :puah:
Ayrıca yorumun bence çok yanlış. Tam aksine saf biri değil çok çok zeki olduğunu gösteriyor bu davranış. Her kimse kutlarım onu...

buraki saf kelimem latifeydi zaten çok zeki olduğu cerrah olmasından belli ama ben dirkt tepkimi gösterirdim :) zekamı degil mahkemede zekamı ortaya koyardım :puah: :puah: :puah:

Yaban Ali

New member
Local time
11:14

Benimle uğraşmaktan ne zaman vazgeçeceksin merak ediyorum.
Nedir bu çektiğim..?:smile_nono:

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8