Neler yeni

Welcome to SATBİL FORUM PAYLAŞIM

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Bir Satbil Forum Efsanesi

Satbil Reklam Alanı

Satbil Forum Reklam

Müthiş iddia

seyfi

Administrator
Local time
08:30
F.Bahçe'nin Zico'ya alternatif düşündüğü Vestel Manisa'nın teknik direktörü Cimbom'un da listesine girdi. Başkan Canaydın'ın, Yanal ile görüştüğü ancak Erciyes maçının kazanılmasıyla hoca değişikliğinin rafa kaldırıldığı dile getirildi.

Devlerin gözdesi...

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında gizliden gizliye Ersun Yanal savaşı yaşanıyor. Kanarya'nın, Zico'ya alternatif olarak düşündüğü ve Brezilyalı hoca ile yolların ayrılması durumunda takımın başına getirmeyi düşündüğü Ersun Yanal, Galatasaray'ın da listesine girdi. Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın'ın, PSV Eindhoven

yenilgisinden sonra Vestel Manisaspor'un başarılı teknik direktörü ile bir görüşme yaptığı öğrenildi.

Açık kapı bıraktı

Cimbom'un Kayseri Erciyesspor'u yenmesinin ardından Gerets'le yola devam etme kararı alan sarı- kırmızılıların, Ersun Yanal operasyonunu şimdilik rafa kaldırdıkları kaydedildi. Ancak Galatasaray'ın da Ersun Yanal'ın peşinde olmasının Fenerbahçe'yi tedirgin ettiği belirtildi. Vestel Manisaspor'da mutlu olduğunu vurgulayan Yanal'ın ise Galatasaray ve Fenerbahçe'nin tekliflerine direkt 'Hayır' demediği, açık kapı bıraktığı ifade edildi.

F

fiesta73

Guest
Gittiği her takımı yolda bırakan ve şimdiye kadar kalıcı bir başarısı bulunmayan ersun yenalı ben neden takımıma isteyeyim. Kalsın ben almayayım. allah sevenlerine ve isteklilerine bağışlasın...

F

fa77

Guest
allah korusun ersun yanalı istemem cimboma ve ciddi ciddi cimbom muhabbeti etmem o gidene kadar

atabey

New member
Local time
08:30
Her iki üstadımın görüşüne de katılıyorum. Ersun YANAL başka kapıya...

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8