Neler yeni

Welcome to SATBİL FORUM PAYLAŞIM

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Bir Satbil Forum Efsanesi

Satbil Reklam Alanı

Satbil Forum Reklam

'Ne zaman adam olacaksın!'

@hmet

UZAKLARDAN
Local time
14:31
'Ne zaman adam olacaksın!'

Polat, bir taraftarın suratına krampon fırlatan Sabri'yi telefonda fena azarladı.

lg.php

sabrisarioglu0407.jpg

Bir taraftarın suratına krampon fırlatan futbolcu için G.Saray Başkanı Adnan Polat'ın, dün Sabri'yi aradığı ve “Ne zaman adam olacaksın” diyerek azarladığı öğrenildi.

Önceki gün bir taraftarın fotoğraf çektirmek istemesi üzerine oralı olmayan ve bu davranışı üzerine taraftarın hakaretine maruz kalan Sabri, kramponunu taraftarın kafasına fırlatmıştı. Bu olay başkan Polat'ın keyfini kaçırdı ve dün sabah Sabri'yi telefonla aradı.

Başkan Polat'ın “Ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum. Bazen nerede olduğunu unutuyorsun. Tekrar ben hatırlatayım istersen, G.Saray'dasın. Artık bu tip olayları istemiyorum. Sana defalarca şans verdik ve kredilerini her seferinde tükettin. Bir şansın daha olmayacak” diyerek bir hayli kızdığı belirtildi.

Tecrübeli futbolcunun ise, “Özür dilerim başkanım, karşı taraf ailemi de içine alan sözler sarfedince dayanamadım” diyerek özür dilediği ifade edildi

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8