Neler yeni

Welcome to SATBİL FORUM PAYLAŞIM

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Bir Satbil Forum Efsanesi

Satbil Reklam Alanı

Satbil Forum Reklam

Sağ tarafta inecek var!..

F

fiesta73

Guest
1DC7ACE5F35C624F84E0D5F4b.jpg
1_pix_beyaz.gif
1_pix_beyaz.gif
_spacer.gif
Sağ bek Arda'nın

Galatasaray ile sözleşmesini 2011 yılına kadar uzatan Arda, sağın yeni patronu oluyor. Gerets'in genç oyuncuya, Manisa'da Yanal'ın oynattığı sağ bekte forma vermeyi planladığı öğrenildi.
Geçen sezon bu mevkide Cihan ve Uğur'un performanslarından memnun kalmayan Gerets, Sabri'yi de denemişti. Arda hazırlık maçlarında sınıfı geçerse, ligde de Aslan'ın yeni sağ beki olacak.

Kaynak:fotomaç

Bence sağ tarafta 10 yıl sorun olmaz. Bir yıl içersinde Arda oradan da milli takıma kadar yükselir ve her iki yerde de formayı kimse ondan alamaz. Umarım Gerets de bizim gibi :pepper: :pepper: :pepper: düşünür.

seyfi

Administrator
Local time
03:47
fiesta73' Alıntı:
1DC7ACE5F35C624F84E0D5F4b.jpg
1_pix_beyaz.gif
1_pix_beyaz.gif

Bence sağ tarafta 10 yıl sorun olmaz. Bir yıl içersinde Arda oradan da milli takıma kadar yükselir ve her iki yerde de formayı kimse ondan alamaz. Umarım Gerets de bizim gibi :pepper: :pepper: :pepper: düşünür.
vestel manısada olsa size daha faydalı olmazmıydı?:stupidprv: :stupidprv: :stupidprv: :stupidprv:

F

fiesta73

Guest
Senin şu ince espirilerin yokmu beni öldürüyor.:puah: :puah: :005: :005: :D: :D:

seyfi

Administrator
Local time
03:47
fiesta73' Alıntı:
Senin şu ince espirilerin yokmu beni öldürüyor.:puah: :puah: :005: :005: :D: :D:
aman sakın haaa........
sana bir şey olsun diye espiri yapmadım abi :puah: :puah:

F

fa77

Guest
arda geleceğin yıldızı v.manisadayken bizi az kalsın yakıyordu ne top oynamıştı kerata :)

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8