- Web sitesi
- www.türkiyeelektronikçileri.org
Şampiyonlar ligi fikstürünü değerlendiren Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam "zor bir gruptayız fakat bu gruptan çıkacak gücümüz ve potansiyelimiz var" dedi.Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam Şampiyonlar Ligi kura çekimi sonrasında yaptığı açıklamada; `Takım seçme durumumuz söz konusu olamaz hepsi birbirinden güçlü takımlar, güçlü bir gruba düştük kesinlikle kuradan önceki düşüncelerimiz de değişmedi. Yine iddiamız hedefimiz beklentimiz gruplardan çıkmak üzere olacak. Zor bir gruba düştük ama imkansız da bir grup değil. Biz elimizden gelen mücadeleyi yapıp öncelikle gruplardan çıkmanın mücadelesini vereceğiz. Şampiyonlar Ligi ile alakalı çalışmalarımıza, analizlerimize şuandan itibaren başladık. Hem Türk futboluna hem de Bursasporumuza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İlk defa bir Anadolu takımının mücadele edeceği Şampiyonlar Ligi`nde ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Hayırlı olsun. ``
Manchester United Şampiyonlar Ligi`nde çok tecrübeli
Manchester United Şampiyonlar Ligi`ndeki her şampiyona da oynayan bir takım. Valencia`da öle, Glasgow Rangers`a baktığımız zaman Celtic`le beraber İskoç futbolunun iki önemli ismi. Onlarda defalarca Şampiyonlar Ligi`nde oynadılar. Çok tecrübeli takımlara karşı mücadele vereceğiz ama yine bu hedef doğrultusundaki en büyük güvencemiz geçtiğimiz sezon beraber bu mücadeleyi verdiğimiz, Türkiye içerisinde bir çok kişinin imkansız dediğini başaran çocuklar, yine sorumluluk alıp bu işin üstesinden gelecektir, ben buna inanıyorum. Ve yine söylediğim gibi kuradan önce ne düşünüyorsak şimdi de farklı şeyler düşünmüyoruz. Zor bir gruba düştük. Fakat bu gruptan çıkacak potansiyelimiz, gücümüz ve kadro kalitemiz var. potansiyelimiz, gücümüz ve kadro kalitemiz var.