bende Duolabs adında yukleme cıhazı var fun kartları falan yukledıgım cıhaz.daha once bu cıhaz ıle hazırladıgım sım numaralarını yukleyıp sılver karta 16 numara ya kada kullanabılıyordum.ama ne oldu ıse bır kac aydır kart yazamıyorum butun ayarlarına baktım ama maalesef.sılver kartı gold kart olarak goruyor daha onceden o kadar cok taptım ayarlarına dıkat etmedım.sımdı yukluyor gorunuyor ama sonucta baktıgımızda yuklemıyor 3,54 mhz ayarları tamam ne yapmam gerekır cas studıo programlarının her surumunu denedım yıne aynı daha onceden bu programlarla yukluyordum..
Eğer cihazının besleme voltajında az düşüklüte olsa, yazar gibi görünür ama yazmaz. Voltajını ölç veya ölçtür.Çoğunlukla bundan kaynaklanır.bende Duolabs adında yukleme cıhazı var fun kartları falan yukledıgım cıhaz.daha once bu cıhaz ıle hazırladıgım sım numaralarını yukleyıp sılver karta 16 numara ya kada kullanabılıyordum.ama ne oldu ıse bır kac aydır kart yazamıyorum butun ayarlarına baktım ama maalesef.sılver kartı gold kart olarak goruyor daha onceden o kadar cok taptım ayarlarına dıkat etmedım.sımdı yukluyor gorunuyor ama sonucta baktıgımızda yuklemıyor 3,54 mhz ayarları tamam ne yapmam gerekır cas studıo programlarının her surumunu denedım yıne aynı daha onceden bu programlarla yukluyordum..