Neler yeni

Welcome to SATBİL FORUM PAYLAŞIM

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Bir Satbil Forum Efsanesi

Satbil Reklam Alanı

Satbil Forum Reklam

Tigana: Gruptan çıkacağız

• Konbuyu başlatan mmusti57
  • Başlangıç tarihi
M

mmusti57

Guest
C86E8C2EBADC0F43A10142DAb.jpg
1_pix_beyaz.gif
1_pix_beyaz.gif

_spacer.gif
_yeni.gif
Tigana: Gruptan çıkacağız

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, UEFA Kupası'nda bir üst tura çıkmak için şanslarının olduğunu söyledi.Tigana, siyah-beyazlı takımın bugün gerçekleştirdiği antrenman öncesi basın mensuplarına yaptığı açıklamada, UEFA Kupası'ndaki takımların yeterli derecede sıkı ve sağlam ekipler olduğunu belirterek, ''İngilizleri iyi tanıyorum.

Tottenh*********

oynaması kolay olmayan bir ekip. Ama benim tahminim bizim için en zor rakip Rumenler olacak. Kendi ülkelerindeki 10 maçı kazandılar ve birinci sıradalar. Bayer Leverkusen'i de iyi tanıyorum. Hava toplarında etkili bir takım. Kadrodaki oyunculardan sadece ikisi 1.80 metrenin altında. Top çok yukarılarda kalacak, aşağı inmeyecek'' diye konuştu.

Grupta yer alan Belçika temsilcisi Club Brugge'ün da geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ettiğini hatırlatan Fransız çalıştırıcı, ''Bu ekip de büyük bir tecrübeye sahip, ancak bir üst tura çıkmak için şansımız var. Gruptan çıkacağız'' dedi.

İngiliz takımlarının deplasmanda oynamak gibi sıkıntılarının bulunmadığını dile getiren Tigana, şöyle konuştu:
''İngilizlerin yurt dışında veya şehir dışında oynama problemleri yok. Onlar bu konuda kendilerini psikolojik olarak sıkışmış ya da rahatsız hissetmiyorlar. Böyle tasaları yok, ama gruptan çıkmak istiyorsak evimizdeki iki maçı kazanmalıyız. Deplasmanda da 1 puan istiyoruz. Güzel bir programımız oldu, ama 15 Ekim ve 20 Aralık arasında yoğun bir maç trafiği olacak. Bütün bu yarışmalarda var olabilmek için artık sakatlık istemiyorum. Yoksa artık formayı ben alacağım, takımla oynayacağım.''

İbrahim Toraman'ın sakatlığı konusundaki soruya da esprili yanıt veren Tigana, ''Sağ kanatta rahat değildim, ama stoper bile oynadım. Benim dönemim ile bu dönem arasında biraz boy farkı oluştu. O yüzden stoper düşünmüyorum. Kenarda oturmayı daha tercih edeceğim gibime geliyor. Kenarda olmak daha zor. Gazetecilerin yerinde olmak daha kolay'' dedi.

''KUPADA AYNI BAŞARIYI YAKALAMAK İSTİYORUZ''

Fortis Türkiye Kupası'ndaki rakiplerini de değerlendiren Jean Tigana, geçen sezonki başarıyı tekrarlamak istediklerini ifade etti.Tigana, gruplarındaki 3 takımın, Turkcell Süper Lig ekibi olduğunu vurgulayarak, ''İkinci ligdeki Bucaspor'u bilmiyorum, ama yeterli bilgi toplayacağız. Geçen yılki başarıyı yakalamak istiyoruz'' dedi.

İnşallah tigana biz türklerin bir lafı vardır azın bal yesin Beşiktaşımıza başarılar dilerim.

M

mmusti57

Guest
"Beni sahaya indirmeyin"

"Beni sahaya indirmeyin" UEFA’da gruptan çıkma şanslarının olduğunu söyleyen Fransız çalıştırıcı, "Bütün bu yarışmalarda var olabilmek için artık sakatlık istemiyorum. Yoksa artık formayı ben alacağım, takımla oynayacağım" dedi.
tigana0.jpg

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, UEFA Kupası’nda denk bir gruba düştüklerini ve Avrupa’da yollarına devam etme şanslarının olduğunu söyledi. Fransız çalıştırıcı, dünkü idman öncesi yaptığı açıklamada, UEFA Kupası’ndaki rakiplerinin yeterli derecede sıkı ve sağlam ekipler olduğunu belirterek, "İngilizleri iyi tanıyorum. Tottenh********* oynaması kolay olmayan bir ekip. Ama benim tahminim bizim için en zor rakip Rumenler (D.Bükreş) olacak.
Şansımız var
Kendi ülkelerindeki 10 maçı kazandılar ve birinci sıradalar. B.Leverkusen’i de iyi tanıyorum. Hava toplarında etkili bir takım. Kadrodaki oyunculardan sadece ikisi 1.80 metrenin altında. Top çok yukarılarda kalacak, aşağı inmeyecek" diye konuştu. Grupta yer alan Belçika temsilcisi Club Brugge’ün da geçen sezon Şampiyonlar Ligi’nde mücadele ettiğini hatırlatan Tigana, "Bu ekip de büyük bir tecrübeye sahip, ancak bir üst tura çıkmak için şansımız var. Gruptan çıkacağız" dedi.
İngiliz takımlarının deplasmanda oynamak gibi sıkıntılarının bulunmadığını dile getiren Tigana, şunları söyledi: "İngilizlerin yurt dışında veya şehir dışında oynama problemleri yok. Onlar bu konuda kendilerini psikolojik olarak sıkışmış ya da rahatsız hissetmiyorlar. Böyle tasaları yok, ama gruptan çıkmak istiyorsak evimizdeki iki maçı kazanmalıyız. Deplasmanda da 1 puan istiyoruz. Güzel bir programımız oldu, ama 15 Ekim ve 20 Aralık arasında yoğun bir maç trafiği olacak.
Bütün bu yarışmalarda var olabilmek için artık sakatlık istemiyorum. Yoksa artık formayı ben alacağım, takımla oynayacağım."
İbrahim Toraman’ın sakatlığı konusundaki soruya da esprili yanıt veren teknik patron, "Sağ kanatta rahat değildim, ama stoper bile oynadım. Benim dönemim ile bu dönem arasında biraz boy farkı oluştu. O yüzden stoper düşünmüyorum. Kenarda oturmayı daha tercih edeceğim gibime geliyor. Kenarda olmak daha zor. Gazetecilerin yerinde olmak daha kolay" dedi. Tigana, geçen yıl müzelerine götürdükleri Fortis Türkiye Kupası’nda aynı başarıyı tekrarlamak istediklerini de sözlerine ekledi.

M

mmusti57

Guest
Tigana, romenlerden çekiniyor

Tigana, romenlerden çekiniyor Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, bugün antrenman öncesinde yaptığı açıklamada, UEFA Kupası ve Türkiye Kupası'ndaki rakiplerini değerlendirdi.
tigana5.jpg

Uefa Kupası için yaptığı açıklamada: "Bizi en çok romenler zorlayacak. Bükreş ekibi kendi liginde 10 maçtır kaybetmiyor. Ayrıca avrupa tecrübeside üst seviyede. Grubun diğer takımlarından Tottenham'ı yakından biliyorum. İngiliz futbolcular için içeride yada dışarıda oynamak çok önemli değildir. Onlar psikolojik olarak her iki tarafada kendilerini hazırlamıştır. Leverkusen takımına gelince, 1 yada 2 oyuncusu 1.80 altında, yani oldukça uzun bir takım. Leverkusen karşılaşmasında top biraz yüksekte oynanacak gibi" şeklinde konuştu.

Fransız teknik adam UEFA Kupası grubu için, yeterli derecede sağlam ve sıkı bir grup olduğunu belirterek, "Üst tura çıkmak istiyorsak evimizdeki 2 maçıda kazanmak zorundayız. Bunun yanında dışarıda 1 puan bizim için çok süper bir program olur. Bunu da yapacak güçteyiz.
Türkiye Kupası'na da değinen tecrübeli teknik ad********* "Türkiye Kupası grubumuzda 3 tane ikinci lig ekibi var. Bucasporu ise tanımıyorum. Türkiye Kupası'ndaki son başarımızı tekrarlamak için elimizden geleni yapacağız.
Sakat futbolcularımın çokluğu sebebiyle sıkıntıya girdiğini belirten Tigana, "Ekim ve Aralık ayları arasında yoğun bir maç programımız var. Bu yoğun tempo içerisinde daha fazla sakat futbolcu istemiyorum, yoksa sahaya çıkıp ben forma giyeceğim" dedi.
Bu açıklamasının üzerine, Milli takım kampında sakatlanan İbrahim Toroman'ın hatırlatılması üzerine Fransız çalıştırıcı, "Sağ bekde hiç oynamadım, biraz zorlanırım diye düşünüyorum, ama stoper oynamıştım. Unutulmamalıki benim zamanım da futbolcular şimdiki kadar uzun değildi" espirisini yaptı.
Basın mensuplarının, "Futbolculuk mu yoksa antrenörlük mü daha zor" sorusuna ise Tigana, "Antrenörlük daha zor ama en kolay iş sizin işiniz" şeklinde konuştu.

M

mmusti57

Guest
Belçika'dan Kartal'a mesaj

Belçika'dan Kartal'a mesaj Eski Fenerbahçeli Serhat Akın, Beşiktaş'ın dikkatli olması gerektiğini söyledi ve ekledi: Tur aslanın ağzında.
serhata.jpg

Serhat Akın diyor ki:
Yıllarca Fenerbahçe formasını giymesinin ardından, futbol hayatına Ahmed Hassan ile aynı takımda sürdüren Serhat Akın ise Brugge hakkında takım arkadaşından farklı düşüncelere sahip. Yıldız oyuncu Belçika temsilcisinin çok tehlikeli bir takım olduğunu belirterek, “Kim ne derse desin, Brugge, Belçika'nın ekol ve sembol takımlarından biri. Ama eski görüntülerinden çok uzaklardalar. Takım bir sistem futbolu oynuyorlar. Belçika Ligi'nde bizim en etkili rakiplerimizden biri” dedi. Milli oyuncu, Lacivert-Siyahlılar'ın ofansif bir futbol oynadıklarına işaret ederek şöyle konuştu: “Kadrolarında Balaban gibi dünyanın kabul ettiği bir golcü var. Eleştirilen Beşiktaş savunması bu oyuncuya dikkat etmeli. Sezona çok formda başladılar. Ancak Beşiktaş'ın da kadrosu çok kaliteli. Her iki takım da birbirini çok iyi analiz etmeli. Bana göre Beşiktaş için bu gruptan çıkmak hiç de kolay olmayacak. Tek avantajları maçın İnönü'de olması.”
Bir diğer Anderlechtli Ahmed Hassan, Beşiktaş'ın Brugge'u kolay geçeceğini belirterek “Eğer akıllı oynarlarsa kazanırlar” dedi.
Ahmed Hassan diyor ki:
Türkiye'de uzun yıllar Beşiktaş forması giydikten sonra geçtiğimiz sezonun bitiminde Belçika'nın Anderlecht takımıyla anlaşan Ahmed Hassan, UEFA Kupası'nda eski takımıyla eşleşen Belçika'nın Brugge ekibini Fanatik'e yorumladı. Golcü oyuncu, Brugge'nin eski görüntüsünden çok uzak olduğuna dikkat çekerek, “Son dönemlerde tam anlamıyla düşüşe geçtiler. Atak futbol oynuyorlar ama hücuma çıktıklarında geriyi unutuyorlar. Beşiktaş akıllı oynarsa kazanır” dedi. Golcü oyuncu, bu sezon kulüp Brugge'a karşı forma giydiğini hatırlatarak “Onları 1-0 yendik. Gol atamadım ama asisti ben yaptım. Brugge defansta çabuk çoğalamıyor. Beşiktaş kesinlikle hiç zorlanmadan bu maçı alır. Kanatlarda ve orta sahada büyük sorunlar yaşıyorlar. Onların ağır defansı, Nobre, Bobo ve Gökhan Güleç gibi fırsatçı hızlı oyuncular karşında hiçbir varlık gösteremez. Ama burada Tigana'nın da maçın taktiğini çok iyi belirlemesi gerekiyor” yorumunu yaptı.

M

mmusti57

Guest
Ricardinho: Zor bir kura çektik

Ricardinho: Zor bir kura çektik Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Ricardinho, UEFA Kupası'nda zor bir kura çektiklerini söyledi. Ricardinho, "Tottenham ve Leverkusen Avrupa'da söz sahibi olan ciddi takımlar. Gruptan çıkmamız kolay olmayacak. Gruptan çıkmak için çok çalışmamız gerekiyor" dedi
ricardinhobjk1.jpg

Ricardinho, "Tottenham ve Leverkusen Avrupa'da söz sahibi olan ciddi takımlar. Gruptan çıkmamız kolay olmayacak. Gruptan çıkmak için çok çalışmamız gerekiyor. Gruptaki ilk maçın İnönü Stadı'nda olması bizim için avantaj" dedi.

Ligdeki kötü gidişin, alınacak seri galibiyetlerle sona ereceğini de ifade eden Brezilyalı futbolcu, Türkiye'de çok mutlu olduğunu belirterek, " Eşim ve çocuklarım da İstanbul'da olmaktan çok memnun. İki çocuğum da istedikleri okulda okuyorlar. Türk insanıyla anlaşmak çok kolay, çünkü benzer karakterli insanlarız" diye konuştu.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8