Neler yeni

Welcome to SATBİL FORUM PAYLAŞIM

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Bir Satbil Forum Efsanesi

Satbil Reklam Alanı

Satbil Forum Reklam

Tribünler boş kaldı

@hmet

UZAKLARDAN
Local time
05:05
Tribünler boş kaldı

taraftar600.jpg

Beşiktaşlı taraftarlar, lige verilen aranın ardından yapılan ilk lig maçına fazla ilgi göstermediler. Tribünlerde boşluklar göze çarparken, karşılaşmayı 20 bine yakın sporsever izledi.
Beşiktaşlı taraftarlar, lige verilen aranın ardından yapılan ilk lig maçına fazla ilgi göstermediler. Tribünlerde boşluklar göze çarparken, karşılaşmayı 20 bine yakın sporsever izledi.
-GAZZE UNUTULMADI-
Siyah-beyazlıların önde gelen taraftar gruplarından Çarşı ile Türk Kızılayı Beşiktaş Şubesi'nin birlikte organize ettiği yardım kampanyası çerçevesinde stada girişte İsrail saldırılarına maruz kalan Gazze için taraftarlardan yardım toplandı.
Taraftarlarımızın yardım edebilmeleri için giriş kapılarına kumbaralar konuldu. Kapalı tribünde ''Gazze ağlamasın-Çarşı'' yazılı pankart açılırken, taraftarlar ''Kahrolsun İsrail'' diye tempo tuttular.
-PAF LİGİ'NDE DENİZLİSPOR KAZANDI-
PAF Ligi'nde yapılan karşılaşmada Denizlispor, Beşiktaşımızı 2-0 yendi. BJK Nevzat Demir Tesisleri'ndeki maçta Denizlispor, takımımıza üstünlük kurarak sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu.
Kaynak: Anadolu Ajansı

khanca

New member
Local time
07:05
Kalır tabe kimi izlemeye gidecek vatandaslar. Ordan burdan kırpıp maca bilet alan arkadaşlarımız Yusufumu izlemeye gidecek sölesenize bi. İstanbulda olsam bende gitmezdim gitsem bile sadece yönetimi protesto etmeye giderdim. Allah yardımcımız olsun...

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8