Neler yeni

Welcome to SATBİL FORUM PAYLAŞIM

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Bir Satbil Forum Efsanesi

Satbil Reklam Alanı

Satbil Forum Reklam

Ülker ektiğini biçer!..

F

fiesta73

Guest
ÜLKER'DEN 100 YILIN KIYAĞI

Cimbom'a 25, Beşiktaş'a 15 milyon dolar veren Ülker, Fenerbahçe'ye 50 milyon dolar verdi.

Bundan sonra ülker ürünlerini ne alacağım nede satacağım. fenerbahçe'ye neden 50 milyon dolar verdi diye değil galatasaray'a neden 25 milyon dolar verdi diye

serdarkbr

New member
Local time
05:35
fiesta73 amca,bence yanlışın var..Galatasaray ülkerden senelik 5i futbol için 2si basketbol için olmak üzere toplam 7milyon Euro verdi..Bu da 35 milyon euro yapar hemen hemen aynı yapar...bu anlamsız kıskançlıgını anlamak mumkun degil bide ayrıca daha dun biskrem aldın dukkana yeme bizi

F

fiesta73

Guest
serdarkbr' Alıntı:
fiesta73 amca,bence yanlışın var..Galatasaray ülkerden senelik 5i futbol için 2si basketbol için olmak üzere toplam 7milyon Euro verdi..Bu da 35 milyon euro yapar hemen hemen aynı yapar...bu anlamsız kıskançlıgını anlamak mumkun degil bide ayrıca daha dun biskrem aldın dukkana yeme bizi
A benim boyu ile aklı orantısız evladım. Senin gibi düşünen fenerbahçeliler çıkacağını bildiğim için " fenerbahçe'ye neden 50 milyon dolar verdi diye değil galatasaray'a neden 25 milyon dolar verdi diye" belirtmiştim. Bak kendinde söylüyorsun senin yediğin bisküiler eskiden alınmıştı. artık yokülker yiyeceksen başka kapıya..:puah: :puah: Eğer basketbolü de devreye sokacaksan sizede basket takımının kendisini verdi.

serdarkbr

New member
Local time
onu bunu bırakta fiesta amca elimde biskrem var ne olcak senin dukkandan aldım eger yemek isteyen varsa hemen gelsin bitmek üzere üstünde koskoca ülker yazıyo

F

fiesta73

Guest
serdarkbr' Alıntı:
onu bunu bırakta fiesta amca elimde biskrem var ne olcak senin dukkandan aldım eger yemek isteyen varsa hemen gelsin bitmek üzere üstünde koskoca ülker yazıyo

:015: Çocukkkkk KAŞINMA..:015:

seyfi

Administrator
Local time
serdarkbr' Alıntı:
sen ona bakma serdar...
banada imzama bakarak artık cococola satmayıp,artık colaturka satacağını söylemişti..:puah: :puah: :puah:

F

fa77

Guest
seyfi' Alıntı:
sen ona bakma serdar...
banada imzama bakarak artık cococola satmayıp,artık colaturka satacağını söylemişti..:puah: :puah: :puah:

deme beah :puah: :puah: :puah:

şaka bir yana imzana hayran kaldım abicim kola değil sadece fanta ve türkuazıda unutmayalımıda eklermisin

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8