Neler yeni

Welcome to SATBİL FORUM PAYLAŞIM

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Bir Satbil Forum Efsanesi

Satbil Reklam Alanı

Satbil Forum Reklam

Yıldırım’ın yaptığı politik oyun!

F

fiesta73

Guest
Yıldırım’ın yaptığı politik oyun!
trans.gif
Eski başkanlardan Ali Uras, Aziz Yıldırım’ı suçladı: Fener düşmanlığı, yönetimin tavırlarından kaynaklanıyor. İstifası, politik bir oyun 05.06.2006
trans.gif
trans.gif
trans.gif
trans.gif
trans.gif
trans.gif
trans.gif
aziz0506.jpg

‘Yöneticileri antipatik!’
1979-1986 yılları arasında üç dönem Galatasaray Başkanlığı yapan Ali Uras, ezeli rakip Fenerbaçe ve yönetimiyle ilgili sert açıklamalar yaptı. Fenerbahçe’ye karşı beslenen nefret ve kinden ötürü rahatsızlık duyduğunu söyleyen Uras, “Fenerbahçe’ye karşı düşmanlık beslenmesi yöneticilerin tavırlarından kaynaklanıyor. Yönetimde bulunanların anti sportif hareketleri olunca, diğer kulüplerin yandaşları, onlara düşmanlık besliyor. Bunların sebebini, Fenerbahçeli yöneticiler kendinde aramalı. Bazı yöneticileri antipatik görüntüler veriyor” ifadesini kullandı.

‘Toplumu rahatsız ediyor’
“Ben bizim başkanı eleştiriyorum ama Yıldırım ondan da fena” diyen Ali Uras, şöyle konuştu: “Herkes kaybedebilir. Fenerbahçe’nin şampiyonluğu kaybetmesi büyük bir şanssızlıktı. Galatasaray’ın şampiyon olabileceğini, son maçlardan önce kim iddia edebilirdi? Aziz Yıldırım’ın istifa etmesi de bana politik bir oyun gibi geliyor. Galatasaray’ın şampiyonluğunu unutturmak için yapılmış gibi düşünüyorum. Bu olaylar Fenerbahçe’ye yakışmıyor, toplumu da rahatsız ediyor. Fenerbahçe’nin başına aklı başında bir insan grubunun gelmesi gerekir diye düşünüyorum.”
Kaynak:fanatik

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8