Neler yeni

Welcome to SATBİL FORUM PAYLAŞIM

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Bir Satbil Forum Efsanesi

Satbil Reklam Alanı

Satbil Forum Reklam

70. dakika hikayesi; sene 1999... (örnek alınması gereken bir anı)

F

fa77

Guest
Ben nasıl bakmam Raya bana o kadar değer veren kızıma bende değer verir sayfalara dolusu da olsa cevap veririm. İşin garibi ne biliyormusun bizim eylem de beşiktaşın birmaçını seyretmez bir futbolcusunu bilmez ama sordunmu beşiktaşlıyım der. Gerçi onun beşiktaşlılığı beşiktaş kız lisesinde okuduğu yıllarda başladı ama Reyhanı bilmiyorum nerden gelme beşiktaşlı. Farketmez bizler işte böyle Galatasaraylıyız. Ne sen eşini Galatasaraylı yapmak istersin nede ben kızımı galatasaraylı yapmak isterim. onları hep özgür bırakmışızdır. Buda bizim büyüklüğümüzün bir kanıtıdır.:lovely:

babası almış bi forma tutuyo işte 2 yıldır evde lig tv vardı (bu sene geri verdim) gözünü çevirip maç bile izlemedi :puah:

seyfi

Administrator
Local time
09:54
Benimde tek dileğim o günleri tekrar yaşamak ama bana ufukta hiçbir gemi gözükmüyor...

F

fiesta73

Guest
olm.artık benim fanatikliğim geçti hiç etkilenmiyorum.Sen kendine bak:)
Sende bende fanatikiz, ama başkalarının zannettiği gibi holigon değiliz. millet ikisini birbirine karıştırıyor. Biz her ne kadar fanatik olsakta yenilince karalar bağlamayız ve kızıp takıma küfretmeyiz. Sende benim gibi başkalarını kızdırmaktan zevk alıyordun sadece. Ama ikimizide anlamadılar bir türlü. Hele musti eskiden seni bulsa bir kaşık suda boğazcaktı. Bakma seni şimdi tanıdıda kızmıyor artık. Bende başkalarını kızdırmayı bıraktım zaten. Şaka yaptığımızı bir türlü anlatamayınca. Boşşşş verrrr.:puah: :puah: :puah:

F

fa77

Guest
hiç kızdırmam kızdırılmaktanda üzüntü duyarım bi kere amcamın oğlunu dövecektim fener g.saray maçında fener gol attıkça benim telefonumu çaldırıyordu yaw ben yapsam gam yemiyecem :puah:

R

ra82

Guest
Ben nasıl bakmam Raya bana o kadar değer veren kızıma bende değer verir sayfalara dolusu da olsa cevap veririm. İşin garibi ne biliyormusun bizim eylem de beşiktaşın birmaçını seyretmez bir futbolcusunu bilmez ama sordunmu beşiktaşlıyım der. Gerçi onun beşiktaşlılığı beşiktaş kız lisesinde okuduğu yıllarda başladı ama Reyhanı bilmiyorum nerden gelme beşiktaşlı. Farketmez bizler işte böyle Galatasaraylıyız. Ne sen eşini Galatasaraylı yapmak istersin nede ben kızımı galatasaraylı yapmak isterim. onları hep özgür bırakmışızdır. Buda bizim büyüklüğümüzün bir kanıtıdır.:lovely:

fa nında dedigi gibi takılıyorum fiesta abi sen bana bakma ama dikkate aldıgın için sagol :lovely: :Thanx: ben nerden mi beşiktaşlı oldum valla kendimi bildim bileli beşiktaşlıyım hani çocuklar vardırya bir formaya takım degiştirirler takımlarını işte ben onu hiç yapmamışım anlıyacagın doguştan beşiktaşlıyım :puah:fa nın dedigi ilk onbiri sayamaz lafına gelince bizim bebiş olmadan önce yedekler dahil tüm takımı sayardım oturur maç izlerdim hatta izleyemedigim zamanlarda radyodan dinlerdim yani anlayacagın fanatik bir bayandım ama şimdi nerdeeee fa maçını izler bana küçük galatasaraylıyı susturmak düşer :puah::puah::puah:

R

ra82

Guest
babası almış bi forma tutuyo işte 2 yıldır evde lig tv vardı (bu sene geri verdim) gözünü çevirip maç bile izlemedi :puah:

bak bak benim arkamdan neler diyor :015:burasını aile faciasına çevirmeyelim tabi sen topla arkadaşlarını ben size çay servisi yapayım sonra maç izlemiyor olsun :ah:sen yap çayları bak bakalım nasıl izliyrum maçları :pepper:bide geçen sene kötü durumdaydı bjk her maç izledigimde moralim bozuluyordu bende protesto edip maç izlememeye karar almıştım hatırlarsan :stupidprv: :smiles17: :lovely:

F

fiesta73

Guest
Ferhat benden sana dost tavsiyesi, İyisimi SEN BU KONUYU KAPAT. Çünkü çırpındıkça batıyorsun.:005: :D: :D: :005:

F

fiesta73

Guest
nerde kaldı şu merdane :devilprv: bak facığım fermanını yazmaya başlıyorum :write:gardını al:sword::kutla:
Bu lafa kızmakta sen haksızsın. Bu kez fa doğru söylemiş. Sen onu kendisinden daha mı iyi tanıyacaksın. O ne derse odur.:puah: :puah: :puah:

R

ra82

Guest
Bu lafa kızmakta sen haksızsın. Bu kez fa doğru söylemiş. Sen onu kendisinden daha mı iyi tanıyacaksın. O ne derse odur.:puah: :puah: :puah:

tsbi buldunuz tek başıma beni ugraşın bakalım zaten kocadanda destek yok :( ben pes ediyorum ne deseniz doğrudur siz haklısınız oldumu şimdi :(:(:(

Yaban Ali

New member
Local time
09:54
Cabbari sana bunları allah mı söyletiyor bilemem. Skor olarak benzemesede psv maçı çok benziyor ona bir farkla o zamanlar 5-0 a rağmen takımını alkışlayan bir seyirci şimdi ise 2-1 e ve maçı çevirme şansının bulunmasına rağmen takımını pretosto eden bir seyirci. inşallah sonumuz aynı olur 2000 yılında olduğu gibi. K İ M B İ L İ R....
İnşallah ,mahşallah ama pek ümit yok. gibi görünüyor.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8