Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
“-Benim en iyi dostum terzimdir... Çünkü ne zaman beni görse, o andaki ölçülerimi alır...
Oysa öteki tanıdıklarım benim hâlâ eskisi gibi olduğumu düşünürler...”
(...Bernard Shaw)
“-Ne zaman hayatını anlamsız, yüzeysel ve sıkıcı bulmaya başlarsan, dünya üzerinde kaç günün olduğunu düşün ve bu bilinçle davranışlarını gözden geçirerek yönlendir...”
(...Don Juan Matu)
“-Yarın hayattaki en önemli şeydir... Bize gece yarısı çok temiz bir halde gelir... Geldiğinde mükemmeldir ve kendisini bizim ellerimize bırakır... Dünden bir şeyler öğrendiğimizi umut eder...”
(...John Wayne)
Hemen herkes için en dokunaklı ses insanın kendi sesidir. Dileyenler, gecelerin ıssız koylarında, ahengini bulmuş bir sesle Allah’ı zikrederek bunu deneyebilirler
Hiçbirşey için "BENİMDİR" deme, sadece de ki; "YANIMDADIR" Çünkü ne altın, ne toprak, ne sevgili, ne hayat, ne ölüm, ne huzur, ne de keder... DAİMA SENİNLE KALMAZ
H. Lawrence
İnternet sitemizden en verimli şekilde faydalanabilmeniz ve kullanıcı deneyiminizi geliştirebilmek için Cookie kullanıyoruz. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımını kabul ettiğinizi varsayacağız