çalışma devam ediyor küçük bir gelişme oldu onun peşindeyiz bu hafta belirleyecem olup olmayacağını ok[/QUOT
sabirsizlikla iyi haberlerini ekliyoruz ......kolay gelsin .....burada olacagiz ...........
memolu usta kusuruma bakma ben gede soracam su yazilim konusunu,,,,,,biliyorum kabak tadı verdi bu konu....hosgorune siginarak....??????????????olucakmi ..gerci bi gelisme olsaydi sen buradan aciklartin ya ................
memolu usta kusuruma bakma ben gede soracam su yazilim konusunu,,,,,,biliyorum kabak tadı verdi bu konu....hosgorune siginarak....??????????????olucakmi ..gerci bi gelisme olsaydi sen buradan aciklartin ya ................
memoli usta benim cihaz next ye 2000 cx super plus,,,,,,usb li olanindan ....evet yukmeyi biliyorum tefalarca bu boot modunda yukme yaptim bu cihazasenin cihazının markasını tam olarak yaz bakalım ona göre bi program hazırlim sana yüklemesinide beraber yaparız..yükleme işlemini biliyorsan tabii
cihazın nerdir onu yaz buraya ...tam model ve markası ...
:dede:
bugun hazirlatigin yazilimi deneyelim mi usta yoksa son aciklamandaki gibi olumsuzmu ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,senin cihazının markasını tam olarak yaz bakalım ona göre bi program hazırlim sana yüklemesinide beraber yaparız..yükleme işlemini biliyorsan tabii
cihazın nerdir onu yaz buraya ...tam model ve markası ...
:dede:
bugun hazirlatigin yazilimi deneyelim mi usta yoksa son aciklamandaki gibi olumsuzmu ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,