F
fa77
Guest
yaklaşın ey cimbomlular bugün ziyafet var isteyen fenerliler ziyafetimizden ücretsiz faydalanabilir
fiesta73' Alıntı:Bu şampiyonluk pastasından okkalı bir dilimde
seyfiye ben elimle yediriyorum.dedi.
Hani yağmasa bile en azından yürekten gürledi.
Tüm galatasaraylılara
16ncı şampiyonlukları
analarının ak sütü gibi
helal olsun.
Şampiyonluğa gelince
haftalar öncesinden şampiyonu belli bir lig oynuyorduk.
Ama ne zaman önüne gelen
yuvarlak laflar edip,
HAK EDEN ŞAMPİYON OLSUN
demeye başladı.
İşte o zaman bu kez
Allahın eli değdi
ve ve uzatmalarda beşiktaşa golü atan
Galatasarayı şampiyon yapıverdi.
Madem hakeden şampiyon olsun diyorsunuz
alın size şampiyon....
İşte CİM- BOM.
uah: uah: uah: uah: uah:
fiesta73' Alıntı:Yaa sen misafirmisin. Olm ayrıca burası halen senin bizler misafiriz. henüz devir teslim yapılmadı biliyorsun.
reis1905' Alıntı:Abi şu pastadan bi tane de ben alayım mı??? Ayıp olur mu???
musti kardeş ,bu haluk ulusoy denizli'demi yoksa fenerbahçe'demi oynuyor.mmusti57' Alıntı:Sevgili abicim Çok fazla konuşuyorsunuz sende seyfide canımı sıkıyorsunuz biraz akıllı olun üstünüzü başınızı yırtmayın size çekmiş olduğum kutlama mesajlarını ve şampiyon ligte başarılı olmanız temennisini sizin gibi nankör taraftarların yüzünden geri aldım.Ayrıca allahın eli dediğin zannedersem haluk ulusoyun eli demek istedin siz halen insanlara iyi mesaj ve4rmekten yoksun tahrik edici laflar etmekten vazgeçmediniz allahtan sizi akıllandırması için dua ediyorum.Şu yazdığınız yazılara bak maçlar bitmiş şampiyon gs olmuş centilmen olanlar(benim gibi)gs'yı kutlamış siz hala düşmanlık aşılamaya yok şu takım ceza almalıydı,yok almamalıydı bunlarla uğraşıyorsunuz benim sabrımı zorluyorsunuz efendi olun biraz.bu seferlik ağzımı bozmuyorum sataşmalı yazılarınızı kaldırmanızı rica ediyorum.yoksa sonucuna katlanırsınız.saygılar:devilprv: :devilprv: :devilprv: :devilprv:
mmusti57' Alıntı:Sevgili abicim Çok fazla konuşuyorsunuz sende seyfide canımı sıkıyorsunuz biraz akıllı olun üstünüzü başınızı yırtmayın size çekmiş olduğum kutlama mesajlarını ve şampiyon ligte başarılı olmanız temennisini sizin gibi nankör taraftarların yüzünden geri aldım.Ayrıca allahın eli dediğin zannedersem haluk ulusoyun eli demek istedin siz halen insanlara iyi mesaj ve4rmekten yoksun tahrik edici laflar etmekten vazgeçmediniz allahtan sizi akıllandırması için dua ediyorum.Şu yazdığınız yazılara bak maçlar bitmiş şampiyon gs olmuş centilmen olanlar(benim gibi)gs'yı kutlamış siz hala düşmanlık aşılamaya yok şu takım ceza almalıydı,yok almamalıydı bunlarla uğraşıyorsunuz benim sabrımı zorluyorsunuz efendi olun biraz.bu seferlik ağzımı bozmuyorum sataşmalı yazılarınızı kaldırmanızı rica ediyorum.yoksa sonucuna katlanırsınız.saygılar:devilprv: :devilprv: :devilprv: :devilprv: