Neler yeni

Welcome to SATBİL FORUM PAYLAŞIM

Join us now to get access to all our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, and so, so much more. It's also quick and totally free, so what are you waiting for?

Bir Satbil Forum Efsanesi

Satbil Reklam Alanı

Satbil Forum Reklam

***c A F E A S L A N ***

• Konbuyu başlatan fiesta73
  • Başlangıç tarihi
F

fiesta73

Guest
mavi panter' Alıntı:
REİS DOSTUM DA BURDAYMIŞ SEN BENİ TANIMAZSIN AMA BEN SENİ ÇOK İYİ TANIYORUM FİESTAYA SOR :D
Bana sormasına gerek yok. Şöyle biraz hafızasını yoklasın. Kim nerede bu kadar içten sımsıcak davranırdı düşünsün anında çıkarır. EEeee bir çay ver artık sabah keyfini sürdürelim.:D :D

F

fa77

Guest
Biri çalmı dedi :D

caylar.jpg

caylar.jpg

caylar.jpg

reis1905

New member
Local time
03:26
Mutlu ve aydın başlayan günümüz mutlu ve aydın biter inşallah...

hamzasarayli

New member
Local time
bu gün maç ne olur almamız gerekiyor ama denizli bize hep ters geliyor

reis1905

New member
Local time
Sevgili arkadaşım mavi panter, sen beni tanıyorsan eğer ben de seni tanıyorumdur. Sıcak karşılaman için teşekkür... Maalesef çok sık uğrayamıyorum malum işler yoğunlaştı... Ama arada gelip bi çayınızı içeriz tabii... Sabahları uğrayabilsem çıtır çıtır simit de getirirdim ama... Ah ah, işler zorlaştı...

reis1905

New member
Local time
mavi panter' Alıntı:
Şampiyonluktan önce galatasarayımız çoktaaaaaaan gönüllerin şampiyonu oldu bile;)
İşte buna katılmamak elde değil. Bu şartlar altında (parasızlık, "el" lerin devamlı rakibin leyhine bizim de aleyhimize çalışması) şampiyon olmasak bile Gönüllerin Şampiyonu olduk. Hele hele Şampiyon olursak birileri herhalde utancından sokağa çıkamaz. Zaten onlar bizim yaşadığımız şartlar altında mücadele etmek zorunda kalsalardı yarıştan çoktaaan kopmuşlardı...

F

fiesta73

Guest
reis1905' Alıntı:
Sevgili arkadaşım mavi panter, sen beni tanıyorsan eğer ben de seni tanıyorumdur. Sıcak karşılaman için teşekkür... Maalesef çok sık uğrayamıyorum malum işler yoğunlaştı... Ama arada gelip bi çayınızı içeriz tabii... Sabahları uğrayabilsem çıtır çıtır simit de getirirdim ama... Ah ah, işler zorlaştı...
İşleri bahane etme her gün mutlaka tekmillerde bulun. sana da iyi geceler...:D

F

fiesta73

Guest
Bana bir fincan çay lütfen..
Mavi bak bir amerikalı ile bir fenerli yan yana gelince ne konuşuyormuş...:D :D

ii10390pm3fz15wb.jpg

F

fa77

Guest
Cafeye uğrayan yok bakıyorum bi çay vereyim belki damlayan olur :D

caylar.jpg

seyfi

Administrator
Local time
hadi yine parasız pulsuz işi götürüyorsunuz.........!!!!!!
bende dört gözle trabzon-fenerbahçe karşılaşmasını bekliyorum.......

F

fiesta73

Guest
seyfi' Alıntı:
hadi yine parasız pulsuz işi götürüyorsunuz.........!!!!!!
bende dört gözle trabzon-fenerbahçe karşılaşmasını bekliyorum.......
Seyficiğim bilirsin "ağanın eli öpülmez" derler ne anlama gelir bu güne kadar anlamış değilim ama ben sizin elinizi öpeceğim hele siz şu 3 puanı bir alın.:D :D :D değmeyin o zaman keyfimize. zaten bizede en az 2 puan sözün vardı senin. Bekliyoruz...:p

seyfi

Administrator
Local time
fiesta73' Alıntı:
Seyficiğim bilirsin "ağanın eli öpülmez" derler ne anlama gelir bu güne kadar anlamış değilim ama ben sizin elinizi öpeceğim hele siz şu 3 puanı bir alın.:D :D :D değmeyin o zaman keyfimize. zaten bizede en az 2 puan sözün vardı senin. Bekliyoruz...:p

el öpmek bizim kültürümüzdedir sadece estağfurullah...:D :D :D :D :D :D

seyfi

Administrator
Local time
fenerbahçenin ahlaksız futbolcuları

dün gece telegol programında gökmen özdenak'a kim tarafından verildiğini açıklamadığı, bir kaseti programda yayınlandı. izleyen arkadaşlar bilir...
kaset ilk defa yayınlandığı için, resimlerini veya videosunu bulup sizinle paylaşamıyorum...
fakat olayı anlatayım;
geçen sezon fenerbahçenin bağdat caddesindeki şampiyonluk kutlamaları;
fenerbahçelifutbolcular şuan hatırladığım;
kaleci volkan
tuncay şanlı(terbiyesizi)
mehmet yozgatlı
ve 6-7 tane daha fb.li futbolcu...

hep bir ağızdan galatasaray'a ana avrat küfür ediyorlardı...
bu ne şerefsizliktir!
bu ne ahlaksızlıktır!

tuncay şanlının küfürettiği takımın fatih terimin takımı olduğunu bilmiyor, kendi anası, bacısının da bu takımı desteklediğini bilmiyor...
bu çocuk psikolojik sorunlu, anksiyete bozukluğu mudur, şizorfen midir anlamış değilim...
kimi örnek alıyor bu topçu??? topçu diyorum çünkü kendisi sporcu değil .

mehmet yozgatlıya gelince... bizim ekmeğimizi yemiş bir futbolcunun hele ki uefa kupasında posterlerde bile resmi var, byle bir edepsizliğe, böye bir nankörlüğe niye ihtiyaç duydu bir anlam veremedim...

ama biz burda defalarca söyedik,
bu topçular ahlaksız, şerefsiz diye bazı fenerli arkadaşlar inanmadı...
illa böyle ispat etmesi gerekiyor şerefsizliklerini....

yazık çok yazık...

hiçbir galatasaraylı futbolcu kalkıp da fenerbahçeye küfür etmez...
tribün edebilir onlar stres atıyo dersiniz, zamanla kalkar dersiniz...
ama bir futbolcuya h yakışmayacak şeyler bunlar...

ATATÜRK'ün takımı diye övünen bazıları, aslında ATATRÜK'ü nasıl istismar ettiği de apaçık ortadadır...

BEN SPORCUNUN; ZEKİ, ÇEVİK, AYNI ZAMANDA DA AHLAKLISINI SEVERİM

Mustafa Kemal ATATÜRK

Atatürk fenerbahçeyi çok seviyormuş...
sen onu benim külahıma anlat artık ...
küfüvü önleyecekmiş... kendi salyalarını silsin önce...

bize düşen görev;
1.arşivinde uefa ve süper kupa posterleri bulunan arkadaşlar resim düzenleyici programlarınızdan mehmet yozgatlının resminin yerine bir siyam kedisi veya van kedisi koysun...
2.milli takım dahil tuncay'ı desteklemeyelim ve milli takım'dan süresiz kadro dışı bırakılması için anket yapalım... bu yoldaki sporculara da ibret olsun diye, lisansının iptali için federasyona mail atalım ...
3. bir de hukuktan iyi anlayan arkadaşlar varsa tazminat davası açalım(tek tek)... bu konuda bilgilerimizi paylaşalım...

F

fiesta73

Guest
seyfi' Alıntı:
dün gece telegol programında gökmen özdenak'a kim tarafından verildiğini açıklamadığı, bir kaseti programda yayınlandı. izleyen arkadaşlar bilir...
kaset ilk defa yayınlandığı için, resimlerini veya videosunu bulup sizinle paylaşamıyorum...
fakat olayı anlatayım;
geçen sezon fenerbahçenin bağdat caddesindeki şampiyonluk kutlamaları;
fenerbahçelifutbolcular şuan hatırladığım;
kaleci volkan
tuncay şanlı(terbiyesizi)
mehmet yozgatlı
ve 6-7 tane daha fb.li futbolcu...

hep bir ağızdan galatasaray'a ana avrat küfür ediyorlardı...
bu ne şerefsizliktir!
bu ne ahlaksızlıktır!

tuncay şanlının küfürettiği takımın fatih terimin takımı olduğunu bilmiyor, kendi anası, bacısının da bu takımı desteklediğini bilmiyor...
bu çocuk psikolojik sorunlu, anksiyete bozukluğu mudur, şizorfen midir anlamış değilim...
kimi örnek alıyor bu topçu??? topçu diyorum çünkü kendisi sporcu değil .

mehmet yozgatlıya gelince... bizim ekmeğimizi yemiş bir futbolcunun hele ki uefa kupasında posterlerde bile resmi var, byle bir edepsizliğe, böye bir nankörlüğe niye ihtiyaç duydu bir anlam veremedim...

ama biz burda defalarca söyedik,
bu topçular ahlaksız, şerefsiz diye bazı fenerli arkadaşlar inanmadı...
illa böyle ispat etmesi gerekiyor şerefsizliklerini....

yazık çok yazık...

hiçbir galatasaraylı futbolcu kalkıp da fenerbahçeye küfür etmez...
tribün edebilir onlar stres atıyo dersiniz, zamanla kalkar dersiniz...
ama bir futbolcuya h yakışmayacak şeyler bunlar...

ATATÜRK'ün takımı diye övünen bazıları, aslında ATATRÜK'ü nasıl istismar ettiği de apaçık ortadadır...

BEN SPORCUNUN; ZEKİ, ÇEVİK, AYNI ZAMANDA DA AHLAKLISINI SEVERİM

Mustafa Kemal ATATÜRK

Atatürk fenerbahçeyi çok seviyormuş...
sen onu benim külahıma anlat artık ...
küfüvü önleyecekmiş... kendi salyalarını silsin önce...

bize düşen görev;
1.arşivinde uefa ve süper kupa posterleri bulunan arkadaşlar resim düzenleyici programlarınızdan mehmet yozgatlının resminin yerine bir siyam kedisi veya van kedisi koysun...
2.milli takım dahil tuncay'ı desteklemeyelim ve milli takım'dan süresiz kadro dışı bırakılması için anket yapalım... bu yoldaki sporculara da ibret olsun diye, lisansının iptali için federasyona mail atalım ...
3. bir de hukuktan iyi anlayan arkadaşlar varsa tazminat davası açalım(tek tek)... bu konuda bilgilerimizi paylaşalım...
Çok güzel yazmışsın dostum. Bu konu bundan daha güzel işlenemezdi. Rahmetli babam fenerliydi. Annem ve kardeşimde fenerli. Ben nasıl fenerlilere küfredebilirim. Bunlar insanlıktan nasibini almamış kişiler. Akşam o çok sevdiğim tuncaydan maalesef iğrendim. :(

F

fa77

Guest
tuncay galatasarayın kapısından değil futbolcu bi işe yaramaz çöpçü bile olamaz diye kovulmuştu o yüzden kendini bişi zannediyor yazıklar olsun zaten şu an tuncay şanlıya sadece galatasaray değil tüm spor camiası takmış durumda ek keyif aldığım bir olayda beşiktaş inönü stadında açılan bir pankarttı pankartta aynen şunlar yazıyordu

"Tuncay efendi tuncay efendi bırak bu hindi ayaklarını bunlar reklam kokan şeyler senin gibi delikanlıları inönüde görmek isteriz "

Bizde tuncay efendiyi görecez bakalım neler olacak

seyfi kardeş bu arada klavyene sağlık
sevgiler.....

seyfi

Administrator
Local time
tuncay şanlı (!) nın özürleri

Tuncay Cordoba’dan Özür Diledi (30 Kasım 2003)
hindi23au.jpg

Kolombiyalı kalecinin bir süre sakatlık geçirmesine neden olan sarı-lacivertli futbolcu, karşılaşma sonrasında Beşiktaş soyunma odasına giderek Cordoba’dan bir kez daha özür diledi. Tuncay, hareketin maçın atmosferinden dolayı meydana geldiğini, bir kasıt olmadığını söyledi.

Tuncay Coupet'den mektupla özür diledi (08 Kasım 2004)

Şampiyonlar Ligi maçında sakatlanmasına sebep olduğu ve en az üç ay sahalardan uzak kalacak olan Lyon'un kalecisi Coupet'ye geçmiş olsun mektubu yazdı. Tuncay Şanlı mektubunda geçmiş olsun temennisinde bulundu ve üzüntüsünü dile getirdi.

Tuncay özür diledi

Gençlerbirliği kalecisi Ömer'i sakatlayan Tuncay Şanlı özür diledi.

Tuncay özür diledi !(14 Ağustos 2005)

Maçta kasığından sakatlandıktan sonra yedek kulübesinde, 'Bu hakemler tam şerefsiz' diye bağırdığı için dördüncü hakem Fırat Aydınus'un da uyarısıyla kırmızı kart gördü. kırmızı kart gören oyuncu Tuncay Şanlı maç sonrası hakem odasında maçın hakemi Serdar Tatlı’dan özür diledi. "Herşeye rağmen bana yakışmayan bir hareket olduğunu kabul ediyorum. Ancak insanın canı yandığı zaman ne yaptığını bilmemesinin ne olduğunu özellikle bu maç çok iyi anladım. Yarım saat içinde hem mutluluk yaşadım, hemde inanılmaz acı çektim. Verdiğim tepki tamamen bununla ilgili. Bunu sözlerle ifade etmek mümkün değil. İnsan maç bittikten sonra veya biraz zaman geçince ne yaptığının farkına varıyor. Herşeye rağmen bana yakışmayan bir hareket olduğunu kabul ediyorum. Zaten maç bitiminde Serdar Tatlı’dan odasına giderek özür diledim. Kendisi de "Maç hali,böyle şeyler olur" dedi.

geçmiş te dilemiş olduğu özürler

özür dilemek erdemliktir ama önce kabahatine bakacaksın

Tuncay özür diledi!(9 Mart 2006)

Tuncay, maçtan sonra yaptığı açıklamada, Galatasaraylı taraftarlardan da yaptığım hareketten dolayı özür dilerim. Maç sonunda koridorda Eric Gerets'e elimi uzattım. Gerets de bana, "Siz de Ali Sami Yen'e geleceksiniz" dedi.

Tuncay özür diledi. (27 Mart 2006)

Ben sevincimi taraftarla paylaşmak istedim. Kesinlikle kötü bir niyetim yoktu. Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. Taraftarla bütünleşmek için yapılmış bir hareketti...

F

fiesta73

Guest
Seyfi dostum bu adamıciddiye bile almayacaksın. Aynı hareketleri defalarca yapacaksın ve ondan sonra da özür dileyeceksin. Tam tuncaya yakışan bir hareket. konuşmaya bile değmez.

F

fa77

Guest
çay veren yokmu ya ocağı yakmayı unutmuşum sallama çay yapalım bari :D

F

fa77

Guest
fiesta73' Alıntı:
Tüm cimbomlulara ve cimbom dostlarına merhaba.

merhaba güzel insan merhaba sevgili galatasaraylı nekadar güzel temiz ve harika bir gün sigarasız yaşam artık bana yavaş yavaş zevk veriyor o yüzden çay demledim içermisin :)

shape1
shape2
shape3
shape4
shape7
shape8