Bizim Zafer önder ipek ile ilk maçımız değil. Daha öncede defalarca yendik. Adam ne diyor ben ne gördüysem onu çalıyorum. Bu güne kadar gerçekten gördüğüne çalıyordu. ama nedense görmek istediklerini görüyopr görmek istemediklerini de görmüyordu. Fakat bu maçta öyle olmadı. Gördüğü halde çalmadı. Yaniii...Resmen adam elle müdahaleye yani penaltıya SAYMEYOM dedi. Normal ben de zaten onu yıllardır Hakemden SAYMEYOM...mavi panter' Alıntı:dün ne maçtı be kardeşim hakemide kayseriyide yendik valla
herkese çaaaaaayyyy
fiesta73' Alıntı:Bizim Zafer önder ipek ile ilk maçımız değil. Daha öncede defalarca yendik. Adam ne diyor ben ne gördüysem onu çalıyorum. Bu güne kadar gerçekten gördüğüne çalıyordu. ama nedense görmek istediklerini görüyopr görmek istemediklerini de görmüyordu. Fakat bu maçta öyle olmadı. Gördüğü halde çalmadı. Yaniii...Resmen adam elle müdahaleye yani penaltıya SAYMEYOM dedi. Normal ben de zaten onu yıllardır Hakemden SAYMEYOM...
mavi panter' Alıntı:Galatasaraylı olsun olmasın herkes bu tatlıdan yiyebilir buyruuuuuuuuun
Yaban Ali' Alıntı:Peşinden çay ikramıda yapmak gerekir.. İsteyenede neskafe tabi...
Tatlı yiyip tatlı konuşalım..
mavi panter' Alıntı:Veeeeeeee Çaylaaaaaaaaaaaaarrrrrrr
fiesta73' Alıntı:Hayrola... Bu ziyafet neyin şerefine.
mavi panter' Alıntı:devam devam
fiesta73' Alıntı:Hayrola şampiyonluk kutlamalarına mı başladın?
fiesta73' Alıntı:Olm şurdan bir çay verde vakit geldi çayımı içip işe gideyim.
reis1905' Alıntı:Ooo, ikramlar bolmuş... Artık burdan çıkmam...